Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Ο Γαλανός σερβίρει νέες επιτυχίες

Η επιστροφή του τραγουδιστή που δούλευε πρόσφατα ως γκαρσόνι και η βοήθεια της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η οικονομική κρίση τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τις πίστες για να εργαστεί ως σερβιτόρος σε γνωστό καφέ των νοτίων προαστίων. Τώρα αποφασίζει να κάνει νέο ξεκίνημα και να επιστρέψει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα ύστερα από μια δύσκολη για εκείνον περίοδο. Οπως εκμυστηρεύεται στην «Espresso της Κυριακής» ο Κωνσταντίνος Γαλανός, «αν δεν έχεις ζήσει μαύρες περιόδους, δεν μπορείς να εκτιμήσεις τη ζωή και τον εαυτό σου».


Στη νέα μουσική του επιστροφή, ο Κωνσταντίνος επέλεξε έναν πολύ συμβολικό, αντιφατικό (όπως η ίδια η ζωή) συνδυασμό: έναν ρυθμό που σε ανεβάζει, με έναν αντιφατικό τίτλο που σε ρίχνει «στα πατώματα». Υπογράφει μάλιστα τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική.


«Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα υπολογίζεις» λέει. «Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, έχω δουλέψει και σε καφετέρια για να τα βγάλω πέρα. Μάλιστα υπήρχαν στιγμές -τα βράδια κυρίως- που σερβίριζα ποτά τον κόσμο την ώρα που  διασκέδαζε με τα δικά μου τραγούδια»!


Ολα άλλαξαν όμως για εκείνον όταν έτυχε να τον ακούσει από κοντά η Νατάσα Θεοδωρίδου, που ενθουσιασμένη από τις φωνητικές ικανότητές του του πρότεινε να την ακολουθήσει στο σχήμα που ετοίμαζε στη Θεσσαλονίκη.


«Ηταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, αλλά τελικά πάντα μετά τον πάτο σηκώνεσαι. Ετυχε να με ακούσει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Σε αυτήν οφείλω το ότι μπόρεσα να βγω από την κατάσταση στην οποία ήμουν. Με πίστεψε και με πήρε μαζί της σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανιζόταν. Ξέρεις τι είναι από το τίποτα να βρεθείς δίπλα σε μια μεγάλη τραγουδίστρια και στο μεγαλύτερο μαγαζί της συμπρωτεύουσας; Μεγάλη στιγμή για μένα. Ακόμη της είμαι ευγνώμων».


Αυτήν την περίοδο ο Κωνσταντίνος Γαλανός βιώνει την πιο δημιουργική του φάση καλλιτεχνικά, καθώς ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, στα περισσότερα από τα οποία υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τις δύσκολες στιγμές που πέρασε:


«Κάθε φορά που μου έρχονται σκέψεις στο μυαλό παραδειγματίζομαι και παίρνω θάρρος. Δυστυχώς η ανεργία είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι πάντα υπάρχει λύση. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, αλλά να κάνουμε θετικές σκέψεις – και όλα μπορούν να συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οταν συζητάω με φίλους μου νιώθω απόλυτα την αγωνία τους. Φυσικά και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μου ξαναχτυπήσει η ανεργία την πόρτα, αλλά πάντα θα σκέφτομαι και θα βλέπω το φως στο τούνελ. Το λέω εγώ που στα δύσκολά μου μετρούσα τα κέρματα ακόμη και για να βάλω βενζίνη».



Κεφάλαιο «έρωτας» και το love story με τη Φουρέιρα


Ακόμη και ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όπως δηλώνει, αφού αυτό που θέλει να ζήσει δεν το έχει βρει μέχρι αυτή την ώρα: «Είμαι μόνος μου από επιλογή. Η μουσική με γεμίζει τόσο που δεν με απασχολεί τίποτε άλλο.


Αλλωστε αυτό που θέλω να ζήσω κι έχω ανάγκη είναι κάτι μεγάλο και ουσιαστικό, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα καταλήξει στον γάμο, με τον οποίο αυτό το διάστημα δεν έχω… καμία σχέση. Το ίδιο μάλλον θα ισχύει και τα επόμενα χρόνια (γελάει)» αναφέρει ο τραγουδιστής, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει για τη σχέση με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα:


 «Δεν με ενοχλεί όταν με ρωτούν για τη σχέση με την Ελένη. Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, ήμασταν μαζί για δύο χρόνια και αυτό είναι όλο. Είναι ένα άτομο που σέβομαι και παραδέχομαι επαγγελματικά. Οπως και να το κάνουμε, η Ελένη έχει φτάσει στην κορυφή κι εκεί πρέπει να παραμείνει. Στην κατηγορία της είναι μία και μοναδική. Χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνην και της εύχομαι να συνεχίσει έτσι και ακόμη καλύτερα» καταλήγει ο Κωνσταντίνος Γαλανός που αυτήν την περίοδο βρίσκεται καθημερινά στο στούντιο για τη νέα του δουλειά.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...