Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Κυριακή 8/12/2013

Αιγόκεροι με ανεβασμένη διάθεση!


ΚΡΙΟΣ:
Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα τον μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε, το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης. Γιατί να παιδεύετε άδικα τον οργανισμό σας, ενώ μπορείτε να του προσφέρετε πολλά; Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Στον εργασιακό τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και, όπως αντιλαμβάνεστε, πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μη βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε.


ΤΑΥΡΟΣ:
Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σαν διαφωνία. Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλώς θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε. Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές. Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί με μια καινούργια που θα σας γεμίζει.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει. Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Αφεθείτε λοιπόν χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ακόμα και αν κατασταλάξετε στο συμπέρασμα ότι δεν τους θέλετε κάτι παραπάνω από φίλους, θα έχετε αναπτύξει την κοινωνική σας ζωή και μέσα από αυτούς θα έρθουν και άλλα νέα πρόσωπα για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πολύ έντονα θα παίζει το ενδεχόμενο να σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό ανήκει στις συναναστροφές σας. Μην κολλάτε σε μικρές λεπτομέρειες, ενώ σας έχει δείξει ότι σταδιακά έχει αλλάξει τη φιλική του συμπεριφορά και έχει κάνει τις δικές του προσπάθειες προσέγγισης. Χρειάζεται να κάνετε και εσείς ένα βήμα για να μπορέσει να σας ανοίξει πιο εύκολα την καρδιά του. Μην τα παίρνετε όλα σαν αστεία, καθώς σε αυτά που σας λέει υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που διστάζει να σας αποκαλύψει όσο εσείς δεν εννοείται να τον πάρετε στα σοβαρά. Αλλάξτε στάση προτού το μετανιώσετε και αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν προχωρούσατε όταν έπρεπε. Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και είναι πολύ πιθανό αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά αλλά κουμπωμένα απέναντι στον σύντροφό σας.


ΛΕΩΝ:
Οι μεγάλοι σας σκοποί προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται. Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς φόβους σας απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Επιβάλλεται να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το για να προσεγγίσετε πιο ζεστά τον σύντροφό σας ή για να αρχίσετε μια καινούργια σχέση, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι. Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια προτού θολώσει η κρίση σας. Θα είστε αποφασισμένοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας.


ΖΥΓΟΣ:
Η μέρα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, όμως όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα. Τα άτομα που αποτελούν τον οικογενειακό κύκλο σας θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει το ίδιο όταν θα χρειαστείτε το ίδιο και εσείς. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δεν σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Οταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο. Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι θάβεστε κάτω από αυτές. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας. Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δεν θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Εάν εργαστείτε με συνέπεια, θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας προκειμένου να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες. Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, γιατί εκεί θα είναι το μοναδικό μελανό σας σημείο γι’ αυτόν τον μήνα. Η προεργασία σε ό,τι ετοιμάζεται θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία. Εχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σχέση σας, αλλά θα πρέπει να παλέψετε και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σχέση με τον σύντροφό σας, αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση, όμως από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά. Για να την επιτύχετε δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Η ριζική αναθεώρηση σε ό,τι αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να έχετε αποτελέσματα και ηρεμία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Με καινούργιες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε μέσα στη σχέση σας θα ανοίξετε καινούριους δρόμους για την ερωτική σας πορεία. Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε των καταστάσεων νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι. Εσείς που διατηρείτε μια μόνιμη σχέση θα χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας στο ερωτικό σας μέλλον. Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία. Αυτόν τον μήνα φαίνεται ότι η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας.


ΙΧΘΥΕΣ:
Εκ των πραγμάτων θα αποδειχτεί ότι έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη προκειμένου να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια και μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς. Κατά καιρούς σάς έχουν απασχολήσει σοβαρά τα κακώς κείμενα της ζωής σας και είχατε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πώς θα την αλλάξετε προς το καλύτερο, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των «πρέπει» που κάθε φορά βάζατε ως γνώμονα σας έκανε να μη σκέφτεστε ποτέ ότι σημαντικότερο ήταν να δώσετε προτεραιότητα στα «θέλω». Συνειδητοποιήστε πως σαν φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...