Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τρόμος στην εθνική οδό

Στήνουν παγίδες και ξαφρίζουν ανυποψίαστους οδηγούς οχημάτων.

Ως άλλοι παράνομοι του Φαρ Ουέστ, που έβαζαν εμπόδια στις ράγες του τρένου για να ληστέψουν τους επιβάτες του «Pony Express», σύγχρονες ομάδες κακοποιών επιφυλάσσουν τις ίδιες (περίπου) «εκπλήξεις» σε ανυποψίαστους οδηγούς οχημάτων, με στόχο το πορτοφόλι τους.

Η ληστεία στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, με τους οπλοφόρους οι οποίοι έβαλαν σίδερα στη μέση του δρόμου και λήστεψαν έναν άτυχο άντρα, είναι απλώς άλλο ένα περιστατικό ανάμεσα στα εκατοντάδες που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς σε μεγάλα οδικά δίκτυα στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόσφατα η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής εξάρθρωσε σπείρα που λήστευε οδηγούς φορτηγών, από τους οποίους δεν έπαιρνε μόνο το πορτοφόλι αλλά ολόκληρο το όχημα!

Οι έξι κακοποιοί -ανάμεσά τους κι ένας αστυνομικός!- προσποιούνταν τους αστυνομικούς και σταματούσαν δήθεν για έλεγχο οδηγούς φορτηγών, τους οποίους πρώτα είχαν παρακολουθήσει για να δουν αν το εμπόρευμα που μετέφεραν τους ενδιέφερε. Φυσικά ο ανυποψίαστος οδηγός σταματούσε στο σήμα των δήθεν αστυνομικών και τελικά βρισκόταν έπειτα από κάποια ώρα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού, δεμένος και φιμωμένος.

Ωστόσο ο μεγάλος εφιάλτης των οδηγών δεν ήταν άλλος από μια ομάδα ανήλικων Τσιγγάνων στα Μέγαρα, οι οποίοι καραδοκούσαν στη γέφυρα της περιοχής και πετούσαν πέτρες στα θύματά τους. Ο ξαφνιασμένος οδηγός σταματούσε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται στο σημείο, ώστε να δει τι είχε συμβεί κι έτσι βρισκόταν αντιμέτωπος με ένοπλα πιτσιρίκια 14 έως 17 ετών, που άρπαζαν ακόμα και τα ηχητικά συστήματα των αυτοκινήτων!

Μάλιστα, εξαιτίας των μπλόκων που έστηνε η Αστυνομία για τη σύλληψη της «άγουρης» συμμορίας, τα μέλη της άλλαζαν… γέφυρα και πήγαιναν πιο κάτω, συνεχίζοντας τις ληστρικές τους επιδρομές. Τελικά οι επτά ανήλικοι Ρομά έπεσαν στα χέρια τις Αστυνομίας και οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.

Εβαζε στον δρόμο σακούλες με πέτρες και παγίδευε τα θύματα

Μεγάλες πέτρες μέσα σε μαύρες σακούλες στη μέση του δρόμου ήταν το κόλπο ενός φανοποιού από τη Μάνδρα, ο οποίος… συμπλήρωνε με τον τρόπο αυτόν το μεροκάματό του ληστεύοντας ανυποψίαστους οδηγούς. Ο 45χρονος εκείνη την εποχή επαγγελματίας τοποθετούσε κοτρόνες μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τις άφηνε στη μέση της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών τις νυχτερινές ώρες.

Ο ανυποψίαστος οδηγός δεν έβλεπε τη μαύρη σακούλα στη μέση του σκοτεινού δρόμου, με αποτέλεσμα να προσκρούει σε αυτή. Οταν κατέβαινε να δει τι είχε χτυπήσει, εμφανιζόταν μπροστά του ο 45χρονος ληστής, οπλισμένος με μια κοντόκαννη καραμπίνα, και του άρπαζε τα πάντα: από χρήματα και κοσμήματα μέχρι και τα μανικετόκουμπα (!) σε μια περίπτωση ενός καλοντυμένου νεαρού, ο οποίος έτυχε να βρεθεί μπροστά στον ληστή. Ευτυχώς, έπειτα από εντατικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και μπλόκα που έστηνε σε διάφορα σημεία της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ


Την… τέχνη είχε δείξει ο «Κλαδάκιας»

«Πιονιέρος» των ληστειών στον δρόμο με τη χρήση εμποδίων ήταν ο διαβόητος «Κλαδάκιας», ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον τομέα των ληστρικών επιδρομών. Το προσωνύμιο «Κλαδάκιας» στον άνθρωπο ο οποίος είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια ο φόβος και ο τρόμος των οδηγών στο Κορωπί και στις γύρω περιοχές το είχαν δώσει οι αστυνομικοί που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Πρώτο του θύμα ήταν μια νεαρή γυναίκα, η οποία επέστρεφε Σάββατο ξημερώματα από διασκέδαση στο σπίτι της στο Κορωπί. Ξαφνικά είδε στη μέση του δρόμου έναν μεγάλο σωρό από κλαδιά δέντρου. Η ανυποψίαστη οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό της για να τα απομακρύνει και ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν κουκουλοφόρο ο οποίος την απειλούσε με μια κομμένη καραμπίνα.

Η δράση του «Κλαδάκια» είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σχεδόν κάθε βράδυ έκανε και μια ληστεία, πάντα με την ίδια μέθοδο. Σε διάστημα δύο μηνών είχε προλάβει να κάνει 23 ληστείες (!), η μία μάλιστα αιματηρή, καθώς είχε πυροβολήσει σε βάρος ενός νεαρού ο οποίος τόλμησε να αντισταθεί. Τελικά έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον «Κλαδάκια», ο οποίος ήταν κάτοικος της περιοχής, άνεργος, αλλά και με χρέη σε… χαρτοπαικτικές λέσχες.


Εφιάλτης για 66χρονο τα ξημερώματα σε ενέδρα στην Κορίνθου – Πατρών

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια πέντε αδίστακτων ληστών που του είχαν στήσει καρτέρι στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος των διοδίων του Ζευγολατιού, έζησε χθες τα ξημερώματα ένας οδηγός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, οι πέντε άγνωστοι δράστες είχαν ρίξει σίδερα στο 93ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού και περίμεναν υπομονετικά να εμφανιστεί κάποιο υποψήφιο θύμα για να το ληστέψουν. Για κακή του τύχη, πρώτος πέρασε από το σημείο της ενέδρας ένας 66χρονος οδηγός, ο οποίος μόλις αντίκρισε τα σίδερα που είχαν κλείσει τον δρόμο, σταμάτησε το όχημά του για να δει τι συμβαίνει.

Ξαφνικά μέσα από το σκοτάδι πετάχτηκαν οι δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν και να του ζητούν επίμονα χρήματα και κοσμήματα. Σε κατάσταση σοκ, ο οδηγός δεν μπορούσε να πει ούτε λέξη κι έτσι οι κακοποιοί άρχισαν να ψάχνουν τόσο τον ίδιο όσο και το αυτοκίνητο προκειμένου να βρουν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Τελικά, αφού του άρπαξαν το ποσό των 100 ευρώ που είχε μαζί του, καθώς και τα κοσμήματα που φορούσε, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εντρομος, ο 66χρονος ενημέρωσε για την τρομακτική του περιπέτεια την Ασφάλεια, άντρες της οποίας έφτασαν στο σημείο της ληστείας και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών. Ωστόσο έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί κάποιο ίχνος τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι δράστες θα επιχειρήσουν να στήσουν ξανά καρτέρι σε κάποιο άλλο σημείο της εθνικής οδού. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


Χειροπέδες σε Αλβανό πειρατή λεωφορείου

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησαν ο οδηγός και οι ανυποψίαστοι επιβάτες  ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Καβάλας, όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν 36χρονο από την Αλβανία, που τους απειλούσε με χαρτοκόπτη!

Το περαστικό σημειώθηκε όταν το λεωφορείο κινούνταν στο ύψος της Νέας Ηρακλείτσας. Κραδαίνοντας τον χαρτοκόπτη και απειλώντας θεούς και δαίμονες, ο 36χρονος δράστης απαίτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στην Αθήνα, ενώ παράλληλα εξύβριζε τους επιβάτες. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα και χάρη στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό των επιβατών, ο πειρατής βρέθηκε στα χέρια τους. Στη συνέχεια κατάφεραν να του αποσπάσουν τον χαρτοκόπτη από τα χέρια πριν κάνει κακό σε κάποιον.

Ο δράστης κατάφερε να πηδήσει από το λεωφορείο, αλλά είχαν ήδη ενημερωθεί οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, που τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...