Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Πρώτες κόντρες και «παιχνίδια» στο «The voice»

Βανδή, Ασλανίδου, Ρέμος και Κουινέλης στις πρόβες του talent show έκαναν σαν παιδιά, ενώ δεν έλειψαν και οι διαφωνίες.

Ενα από τα πιο εντυπωσιακά πλατό της ελληνικής τηλεόρασης άνοιξε προχθές και υποδέχτηκε την πολυσυζητημένη κριτική επιτροπή του φιλόδοξου «The voice», που θα αρχίσει να προβάλλεται μετά τις γιορτές στον ΑΝΤ1.


Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουινέλης (ο frontman των Stavento) έκαναν την Πέμπτη την πρώτη τους πρόβα στο στούντιο που μόνο δέος προκαλούσε σε κριτές και διαγωνιζομένους. Πρώτη έφτασε στο Κάπα Studios η Δέσποινα Βανδή, που προτίμησε να μπει από την κεντρική πόρτα, σε αντίθεση με τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία διάλεξε την πιο απομονωμένη είσοδο, ενώ τελευταίος εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος.


Λούνα παρκ!


Το τι έγινε όταν οι τέσσερις αντιλήφθηκαν το πώς λειτουργούν οι καρέκλες τους δεν περιγράφεται. Τα καθίσματα έχουν την πλάτη στραμμένη προς τους διαγωνιζομένους κι όταν κάποιος κριτής εγκρίνει αυτό που ακούει, πατάει ένα κουμπί και τότε η καρέκλα γυρίζει προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη φωνή.


Οταν η Δέσποινα, ο Αντώνης, η Μελίνα και ο Μιχάλης ανακάλυψαν αυτή τη λειτουργία έκαναν το πλατό… λούνα παρκ. Αυτός που αποδείχτηκε πιο άνετος ήταν ο Αντώνης Ρέμος! Αν και κάποιος θα περίμενε η Δέσποινα Βανδή να είναι εκείνη που θα παίξει καλύτερα το παιχνίδι της κάμερας, τελικά ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής που έκανε την έκπληξη. Ο Αντώνης αστειευόταν με τους παίκτες, «έπαιζε» με την κάμερα και εντυπωσίασε με τις… κριτικές επιδόσεις του. Οσο για τη Δέσποινα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε αρχικά ήταν το ότι δεν μπορούσε να… απορρίψει εκείνους που δεν την ικανοποιούσαν ακουστικά.


Εκεί όμως που θα έχουμε… ζουμί είναι στην κόντρα που πάει να δημιουργηθεί ανάμεσα στην έντεχνη και στον λαϊκό. Μελίνα Ασλανίδου και Αντώνης Ρέμος άρχισαν να ακονίζουν τα… νύχια τους, αφού η μεν δεν καλοβλέπει τους συμμετέχοντες με λαϊκό ρεπερτόριο, ενώ ο δε τους στηρίζει! Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento έκανε καίριες και πολύ εύστοχες παρεμβάσεις, θα πρέπει όμως να «λυθεί» ακόμη περισσότερο.


Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές και όσοι παρακολούθησαν την πρόβα είπαν ότι πρόκειται για ό,τι πιο εντυπωσιακό είχε ποτέ η ελληνική τηλεόραση. Σημαντική διαφορά από τα προηγούμενα talent shows είναι ότι οι διαγωνιζόμενοι έφτασαν μέχρι εκεί με μόνο κριτήριο τη φωνή τους κι όχι με το κατά πόσο θα προκαλέσουν γέλιο στο κοινό και στην κριτική επιτροπή.


Οι τρεις τηλεοπτικές φάσεις του σόου


Για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του «The voice» που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, θα υπάρξουν τρεις τηλεοπτικές φάσεις. Η πρώτη ονομάζεται «Οι τυφλές οντισιόν». Μέσα σε επτά μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα περάσουν αρχικά τα 118 άτομα που έχουν προεπιλεγεί. Οι κριτές όμως θα τους έχουν γυρισμένες τις πλάτες για να μη βλέπουν την εμφάνισή τους και θα βαθμολογούν μόνο ακούγοντάς τους να τραγουδούν. Στη δεύτερη φάση του σόου με τίτλο «Η μονομαχία» θα διαγωνιστούν τα 64 άτομα που θα προκύψουν από τον πρώτο γύρο, σε τέσσερα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια. Στην τρίτη και τελευταία φάση θα περάσουν 32 άτομα, τα οποία θα εμφανιστούν σε επτά live επεισόδια.


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...