Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μονομαχίες χωρίς όρια

Η διοργάνωση «NO LIMITS SHOW» διεξάγεται αύριο στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.


Με το σύνθημα «fight for life» διεξάγεται αύριο στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο η μαχητική διοργάνωση «NO LIMITS SHOW», που επιστρέφει στην Αθήνα μετά τη διετή περιοδεία της στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα events στον κόσμο των δυναμικών αθλημάτων, που πλέον έχει γίνει θεσμός στη συνείδηση του ελληνικού κοινού από το 2006, όταν και πρωτοέκανε την εμφάνισή του (δημιουργήθηκε από τη δημοσιογράφο και τηλεοπτική παραγωγό Γεωργία Μπιτάκου).


Αν μη τι άλλο, το «NO LIMITS» με την 8ετή πορεία του έχει συμβάλει ενεργά στην άνθηση που γνωρίζει ο δυναμικός αθλητισμός την τελευταία διετία στη χώρα μας. Μετά την καμπάνια κατά των ναρκωτικών, η φετινή διοργάνωση έχει σύνθημα «fight for life» ενάντια στο φαινόμενο της αυτοχειρίας που μαστίζει τις σύγχρονες κοινωνίες διεθνώς.


Για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό θα εμφανιστεί ο κορυφαίος Ελληνας πυγμάχος που άνοιξε τον δρόμο στην Ελλάδα για την επαγγελματική πυγμαχία, αήττητος μέχρι σήμερα, ο Τάσος «Stolen Dreams» Μπερδέσης. Το αήττητό του θα προσπαθήσει να σπάσει ο διεθνούς φήμης Yordan «the Russian» Yankov, που ζήτησε ο ίδιος τον Μπερδέση προκειμένου να κερδίσει τον απόλυτο τη δεδομένη περίοδο πρωταγωνιστή της δυναμικής αθλητικής σκηνής.


Επίσης, για πρώτη φορά στην Αθήνα θα εμφανιστεί ο αήττητος Θεσσαλός «τιτάνας» παλαιστής Νέστορας Μπατζέλας, ενώ μεγάλη αναμέτρηση θα έχουμε και για τις δύο απόλυτες πρωταγωνίστριες στην πυγμαχία, Χριστίνα Αθανασοπούλου και Χριστίνα Λιναρδάτου, οι οποίες μάχονται για την κορυφή, εκεί όπου υπάρχει χώρος μονάχα για μία.


Ακόμα, το νέο αστέρι του MMA Στέλιος Καρδαμίτσης θα βρεθεί απέναντι στον Βαγγέλη Σπάνια, ενώ αρχίζει και το άτυπο ξεκαθάρισμα της βαριάς κατηγορίας στο στιλ του Κ-1 με τον αγώνα Denis Molotov Αρβανίτη vs Δημήτρη Δελλή. Στο Κ-1 θα αγωνιστεί και ο πολυσυζητημένος μαχητής της κατηγορίας των 70 kg Αλέξανδρος Φιλιππίδης,απέναντι στον Prince of Persia Pezhman Tafti. Ο Μαροκινός Ισμαήλ, ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος, ο Πέτρος Βαρδάκας και ο νικητής της οκτάδας στο VERSUS Αλέξανδρος Μίλος θα λάμψουν στην κατηγορία των 80 kg, πάντα στο Κ-1. Ο μαχητής της ζωής εξ Αγγλίας Βαγγέλης Χατζής θα τιμήσει επίσης την πυγμαχία και θα διδάξει τι σημαίνει «fight for life».


Τέλος, στο καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς θα εμφανιστεί ένα ταλέντο που συγκλονίζει διεθνώς, η Ζωή Μισέλ Μπακίρη. Πρόκειται για ένα 13χρονο κορίτσι που με τη φωνή του έχει κερδίσει πολλές πρωτιές σε διεθνείς διαγωνισμούς.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...