Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Σερίφης που έκλεψε την καρδιά της Στικούδη

Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν (με την τηλεθέαση και πάλι στο κόκκινο) στο σόου του ΑΝΤ1.

Το τραγούδι του μεγάλου έρωτα της Κατερίνας

Η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε πάνω στα λόγια και στη μουσική του τραγουδιού που ο αγαπημένος της έγραψε νεν για τον Stan (με τίτλο «Μες στο μυαλό μου»), απευθυνόταν, δε, σε εκείνη. Πίσω από τους στίχους και τη μελωδία κρύβεται ο επί πέντε χρόνια σύντροφος της εκρηκτικής τραγουδίστριας, ο Βαγγέλης Σερίφης.

Αν και είναι φιλόλογος, ασχολείται με το τραγούδι και την παραγωγή. Εδώ και μία πενταετία βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας και μαζί πορεύονται ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Στο έβδομο live του «Dancing with the stars» η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για τον άνδρα που έχει κλέψει την καρδιά της.

«Εχω να πω ότι αυτό το κομμάτι είναι μοναδικό για μένα. Είναι αυτή η παιδική αγάπη που δεν έχει συμφέροντα, που δεν έχει λόγο, απλά νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει. Είναι ωραίο να ερωτεύεσαι κάθε μέρα και να αγαπάς τον ίδιο άνθρωπο» είπε η sexy Κατερίνα στη Δούκισσα μόλις ολοκλήρωσε τη χορογραφία της. Η τραγουδίστρια και ο παραγωγός (είναι γνωστός και ως dj Rico) ζουν μαζί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ, όπως μαθαίνουμε, έχουν ήδη γνωριστεί και οι γονείς τους.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ


Ούτε που θα το φανταζόταν η Χρύσπα ότι το αγαπημένο της τραγούδι, το «Imagine» του John Lennon, θα ήταν αυτό που θα την έθετε εκτός «Dancing with the stars 4». Στο έβδομο live του χορευτικού σόου, την περασμένη Κυριακή, το κοινό αποφάσισε μέσα από την ψηφοφορία του να… ξεκουράσει την τραγουδίστρια από τα λιφτ και τις φιγούρες.

Η Χρύσπα κρέμασε τα παπούτσια του χορού και η τηλεθέαση έφτασε στο γενικό σύνολο το 36,8% και στα νεανικά κοινά το 32,6%. Συγκεκριμένα, το «Dancing with the stars 4» είδαν 1.450.000 τηλεθεατές.

Την υψηλότερη βαθμολογία που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα πήρε ο Μιχάλης Μουρούτσος (τέσσερα 8άρια), ενώ εντυπωσιακή ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, που χόρεψε με σκοπό να περάσει μήνυμα εναντίον του bullying.

Εκτός από τον χορό της Μαίρης (που φαντάζει πλέον ως φαβορί), αξιόλογη ήταν και η εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ, η οποία επέστρεψε ως guest και ερμήνευσε το νέο τραγούδι της με τίτλο «Κλέψε με».

Οσο για την… αποχωρήσασα, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι πολύ πριν από τη συμμετοχή της στο σόου είχε ζητήσει από την Ευαγγελία Αραβανή να της κάνει μαθήματα χορού προκειμένου να βελτιώσει τη σκηνική παρουσία της.

Η Φαίη χορεύει την άλλη Κυριακή!

Από τη μία αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της και από την άλλη προβάρει τα… παπούτσια του χορού. Η Φαίη Σκορδά (φωτό), που παραδέχτηκε πλέον ότι το φούσκωμα της κοιλίτσας της δεν είναι από τους πολλούς κουραμπιέδες (!), ετοιμάζεται να εμφανιστεί ως guest στο «Dancing with the stars 4» την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που ανακοίνωσε χθες μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, θα αρχίσει τις πρόβες, αν και κάτι μας λέει ότι, λόγω της κατάστασής της, θα αποφύγει τις πιρουέτες. Ενα βαλς, για παράδειγμα, θα ήταν ό,τι πιο κατάλληλο και ταιριαστό για τη Φαίη.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...