Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Τρίτη 17/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές στον επαγγελματικό χώρο να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα αρχίσετε να απασχολήστε πιο έντονα με τον συναισθηματικό σας τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τον βελτιώσετε. Η ερωτική σας διάθεση θα φτάσει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε, ώστε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας από πολλές πλευρές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Νέες ιδέες θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα έχουν κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση. Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα αισθήματά σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από δω και πέρα το σκηνικό αλλάζει, οπότε θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις, όπου κρίνετε ότι είναι αναγκαίο. Ισως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν.


ΛΕΩΝ: Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να αναπληρώσετε πλήρως τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, μπορείτε να έχετε πιο «ανάλαφρες» απολαύσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει να μπερδέψετε αισθήματα με συμφέροντα και χρήματα, γιατί αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να αποδώσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε πιο συνειδητοποιημένες επιλογές και εργαστείτε για να καταφέρετε ένα καλύτερο και ξεκάθαρο επίπεδο σχέσεων. Φροντίστε την υγεία αλλά και την ομορφιά σας ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Οσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε σωστά.


ΖΥΓΟΣ: Πραγματοποιήστε ταξίδια ή αποφασίστε τις φετινές διακοπές σας που θα προσθέσουν ακόμα ένα συν στην ψυχολογία σας. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας, γιατί είμαι πολύ πιθανόν να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ενέργεια και ζωντάνια θα σας βοηθήσουν να γίνετε περισσότερο απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Προτείνετε νέα σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον εργασιακό χώρο, ώστε να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική πορεία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, ώστε να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Κλείστε πάσης φύσεως πληγές από το παρελθόν σας με το λιγότερο δυνατό κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το θετικότερο όλων είναι ότι δεν θα σας λείψει η συμπαράσταση και όχι απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να επιλύσουν ό,τι τους απασχολούσε, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν δεν πετάτε από χαρά, μπορείτε να έχετε βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα είναι αρκετά καλό, αφού θα σας ωθήσει να πλησιάσετε ξανά τον σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια.


ΙΧΘΥΕΣ: Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή. Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας και ανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν και στους δυο σας χαρά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....