Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Τετάρτη 18/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή αν τα οικονομικά σας είναι κοινά, να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που υπήρχαν σαν σύννεφα στη σχέση σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Το να έχετε μια σχέση νορμάλ είναι κάτι που εύκολα επιτέλους μπορείτε να καταφέρετε. Οσοι είστε αδέσμευτοι υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιο φιλικό πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφίσει στο πρόσωπό σας και επιτρέψετε στους άλλους να σας ερωτευτούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του απαιτούνται προσπάθειες από την πλευρά σας. Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε κι εσείς. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση.


ΛΕΩΝ: Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν. Αναζητήστε καλύτερες παρέες, αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στον χώρο σας. Σιγουρευτείτε γι’ αυτούς που σας περιβάλλουν προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Ανανεώστε τις φιλίες σας και τις επαφές σας με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν. Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν, που ούτως ή άλλως δεν αλλάζει.


ΖΥΓΟΣ: Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ολα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο. Λύστε υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ κι εκεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές. Βάλτε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Αλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία, ώστε να θέσετε ανθεκτικούς στο χρόνο στόχους χωρίς να παραπαίετε στην αναρχία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε την ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Για να μην επαναλαμβάνεστε και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούργια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνεται η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή δεν θα δείτε τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον. Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά.


ΙΧΘΥΕΣ: Τα απρόοπτα ίσως είναι περισσότερα απ’ ό,τι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον συναισθηματικό. Ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευσή σας αρχίζει να δουλεύει. Μαζί με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δεν σας είχε εγκαταλείψει, απλώς είχε αποκοιμηθεί.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...