Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ο ακέφαλος… καβαλΑρης

Αβέβαιο πλέον το μέλλον για τους «κίτρινους», καθώς μετά τη φυγή των ποδοσφαιριστών παραιτήθηκαν ο Ηλιάδης και οι συνεργάτες του.

Ο χορός των αποχωρήσεων που άνοιξε (προφορικά) τη Δευτέρα έκλεισε χθες με τις έγγραφες παραιτήσεις των διοικούντων την ΠΑΕ Αρης.


Συγκεκριμένα, παρελθόν και τυπικά αποτελούν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Ηλιάδης, ο εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΠΑΕ Κώστας Ελευθεριάδης, ο Πολυδεύκης Γκουρλάκης, ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, ο Σταύρος Ζαχαρέλης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Αθανασιάδης. Ο τελευταίος «άδειασε» τον φίλο του Γιάννη Κωνσταντινίδη. Ο υποψήφιος επενδυτής ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά χθες από τον Αθανασιάδη.


«Ο κ. Ηλιάδης προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις συζητήσεις του με τον κ. Κωνσταντινίδη, τον οποίο εγώ “προξένεψα” στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Σε όλες τις συζητήσεις στις οποίες παρευρέθηκα ο κ. Ηλιάδης προσπαθούσε να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου» αναφέρει με ανακοίνωσή του. 


Το πώς θα πορευτεί πλέον η ομάδα είναι κάτι που θα αρχίσει να φαίνεται μέσα από τις εξελίξεις στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση. «Θα προσπαθήσουμε ξανά για το άρθρο 99. Θα πρέπει να βρούμε μια προσωρινή λύση για δέκα μέρες και μετά να ξαναπάμε σε συνέλευση. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα διοικητικό σχήμα μέσα σε τρεις μέρες χωρίς να έχει στοιχεία για το τι γίνεται ακριβώς» είπε χθες ο πρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να τακτοποιήσει τα ανοιχτά μέτωπα με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Σε αυτές τις υποθέσεις υπήρξαν καλά νέα για τον Αρη. Αφενός πληρώθηκε (από τις εισπράξεις με τον Ολυμπιακό) η οφειλή ύψους 9.500 ευρώ προς τον Κουλουχέρη και δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας, και αφετέρου οι υποθέσεις των Τόχα, Γκαρσία, Καστίγιο, Φατί και Κοτταρίδη πήραν αναβολή για τις 14 Ιανουαρίου.


Ανακοίνωση εξέδωσε χθες και η παράταξη του Λάμπρου Σκόρδα, που κάνει λόγο για «έγκλημα και τιμωρία» και προσθέτει ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών όσοι επώνυμα στήριξαν τη λύση του κ. Ηλιάδη.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...