Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πέμπτη 19/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί η υπερβολή είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που είχατε αφήσει ανοιχτές.


ΤΑΥΡΟΣ: Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δεν σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις. Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών θα είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον. Μέρα ιδιαίτερα καθοριστική και αποκαλυπτική για τις σχέσεις σας. Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική.


ΛΕΩΝ: Οπως και να έχουν τα πράγματα, η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με τα άτομα της οικογένειάς σας θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σχέσεις σας. Επειδή δεν θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δεν θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους και να δημιουργείτε νέες φιλίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε γνωστούς και φίλους και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική σας ομορφιά. Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες σας ανησυχίες.


ΖΥΓΟΣ: Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας. Από εκεί και μετά προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας. Μόνο έτσι οι άλλοι θα μπορούν να βασίζονται επάνω σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αλλάζετε γνώμη ανάλογα με τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δεν περιμένατε να σας τα επιστρέψουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως η τύχη δεν σας εγκαταλείπει. Η σεξουαλική διάθεσή σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται ότι η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δεν θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία και προσοχή θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν. Εχετε ήδη ψαχτεί αρκετά και ποικιλοτρόπως και τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε και να εφαρμόσετε τα συμπεράσματά σας, εάν θέλετε να θέσετε υπό έλεγχο τους κουραστικούς ρυθμούς, το άγχος και τη νευρικότητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα δεν είναι αρνητική για τις προσδοκίες σας, ειδικά αν τις διατηρείτε σε χαμηλό επίπεδο και δεν υπερβάλλετε. Για όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι και έχετε μόνιμη σχέση τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αποφασίσετε από κοινού να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι, αφού θα μπορέσουν να δικαιωθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τη συνεννόηση με τον σύντροφό σας και τον τρόπο που θα εκφράζετε αυτά που θέλετε. Αφήστε τη λογική να πρυτανεύσει τώρα που οι ισορροπίες θα είναι κάπως λεπτές, για να γλιτώσετε τις τρικλοποδιές. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, προτιμήστε τον διάλογο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...