Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Δουλειές μόνο για καλλονές με «ανοιχτό μυαλό»

Μικρές (πονηρές) αγγελίες προσφέρουν «χρυσά» εισοδήματα σε καλλίγραμμες κοπέλες που πρέπει να έχουν ανοιχτό μυαλό.

Είσαι γυναίκα και ψάχνεις δουλειά; Εχεις πλούσιο βιογραφικό με μπόλικα πτυχία και προϋπηρεσία; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, τα εφόδια για δυναμική είσοδο στην αγορά εργασίας δεν είναι άλλα από την εντυπωσιακή εμφάνιση και το καλλίγραμμο κορμί! Για τους δύσπιστους, μια γρήγορη ματιά στις σχετικές αγγελίες είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Την ώρα που οι δείκτες της ανεργίας έχουν αναρριχηθεί σε επίπεδα που προκαλούν ίλιγγο και ενώ χιλιάδες εξαθλιωμένοι πολίτες αναζητούν απεγνωσμένα ένα μεροκάματο και ένα πιάτο φαγητό, δεν είναι λίγοι οι εργοδότες που φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν «γη και ύδωρ» σε εμφανίσιμες και καλογυμνασμένες δεσποινίδες, με άνεση επικοινωνίας και, κυρίως, ανοιχτό… μυαλό!

Τσεκάροντας τις αγγελίες για εργασία σε μπαρ και καφετέριες, γρήγορα αποκτάς την εντύπωση πως τα περισσότερα καταστήματα που αναζητούν προσωπικό δεν αποκλείεται να διαθέτουν ακόμη και… πασαρέλες, αφού για τη θέση του σέρβις αναζητούν καλλονές νεαρής ηλικίας, τις οποίες αμείβουν ακόμη και με μισθούς της τάξης των… 6.000 ευρώ! Με λίγα λόγια, το σερβίρισμα του καφέ σε συγκεκριμένα καταστήματα απαιτεί προδιαγραφές top model!

Αποδοχές 6.000 ευρώ!

«Ελληνίδες ή αλλοδαπές, πολύ εμφανίσιμες, ζητούνται από μπαρ στην περιφέρεια. Μεροκάματο 120 ευρώ! Παρέχεται μεταφορά και διαμονή» και «Κοπέλες εμφανίσιμες, από 19 έως 30 ετών, ζητούνται για εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποδοχές έως 6.000 ευρώ» αναφέρουν δύο από τις πιο χαρακτηριστικές αγγελίες. Σε κάποιες άλλες διαβάζουμε:

«Κοπέλες εμφανίσιμες, μέχρι 25 ετών, ζητούνται για εργασία σε μπαρ πολυτελείας. Παρέχεται διαμονή και μεταφορά», «Ελληνίδες και αλλοδαπές φοιτήτριες, από 18 έως 30 ετών, άνετες, ευχάριστες και ανοιχτόμυαλες ζητούνται για σέρβις σε πολυτελές μπαρ. Παρέχονται μπόνους και ασφάλιση. Ημερομίσθιο 60 ευρώ, συζητήσιμο», «Κοπέλες εμφανίσιμες, από 19 έως 30 ετών, ζητούνται για συνεργασία σε μπαρ. Αμοιβή με υψηλά ποσοστά, 3.000 ευρώ», «Εξαιρετικής εμφάνισης κοπέλες, Ελληνίδες ή αλλοδαπές, ζητούνται για νυχτερινή εργασία έξω από την μπάρα με σκοπό το κέρασμα γυναικείων ποτών. Σταθερό μεροκάματο 30 ευρώ συν ποσοστά» και «Κοπέλες λίαν εμφανίσιμες και ευπαρουσίαστες ζητούνται για βραδινή εργασία σε μπαρ της επαρχίας, υψηλό ημερομίσθιο συν ποσοστά, διαμονή και εισιτήρια πληρωμένα, άμεση πρόσληψη».

Φωτογραφίσεις, γνωριμίες και αισθησιακές… ταινίες!

Λεφτά με το τσουβάλι σε… απελευθερωμένες και προικισμένες κοπέλες, που δεν διστάζουν να απαλλαγούν από τα ρούχα τους για να ποζάρουν σε ερασιτέχνες φωτογράφους ή ακόμη και να πρωταγωνιστήσουν σε τολμηρές ταινίες, προσφέρουν δεκάδες μικρές αγγελίες. Τα προσόντα που απαιτούνται για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων είναι το καλλίγραμμο σώμα, το μεγάλο μπούστο και -για ακόμη μία φορά- το ανοιχτό… μυαλό! Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα το πρόσωπο των υποψηφίων περνάει σε δεύτερη μοίρα! Πάνω απ’ όλα, το κορμί!

«Πρακτορείο μοντέλων και παροχής συνοδευτικών υπηρεσιών ζητεί εμφανίσιμες ανοιχτόμυαλες κοπέλες για συνεργασία, υψηλές αποδοχές, επικοινωνία αρχικά με μήνυμα, τιμή 10.000 ευρώ» και «Κοπέλες, χορεύτριες, ζητούνται για συμμετοχή σε αισθησιακή ταινία χωρίς εμφάνιση προσώπου, αμοιβές άνω των 1.000 ευρώ το γύρισμα με άμεση καταβολή» αναφέρουν δύο αγγελίες που εντάσσονται στην κατηγορία «Καλλιτεχνικά». Κάποιες άλλες γράφουν:

«Αλλοδαπές ή Ελληνίδες, εμφανίσιμες, έως 30 ετών, ζητούνται από γραφείο γνωριμιών για συνεργασία. Μισθός εξασφαλισμένος, 1.200 ευρώ συν μπόνους», «Κυρίες και δεσποινίδες, αλλοδαπές και Ελληνίδες με πλούσιο μπούστο, ζητούνται για φωτογραφίσεις στηθοδέσμων, υψηλές αποδοχές», «Ελληνίδες και αλλοδαπές φοιτήτριες, 18 έως 50 ετών, ζητούνται για να συμμετάσχουν σε ταινίες ενηλίκων με μικρούς ρόλους κλειστής παραγωγής του εξωτερικού, με εχεμύθεια και σε άνετο περιβάλλον, τιμή 500 ευρώ συζητήσιμη», «Κοπέλες ζητούνται από πρακτορείο, εμφανίσιμες, ανοιχτόμυαλες, για πάρτι βραδινά, 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα», «Νέες εμφανίσιμες έως 35 ετών ζητούνται για συμμετοχή σε αισθησιακές ταινίες, όχι επαγγελματίες, αμοιβές άκρως ικανοποιητικές», «Πρακτορείο φωτομοντέλων ζητεί εμφανίσιμες κοπέλες έως 30 ετών, με άνεση επικοινωνίας, για φωτογραφίσεις εσωρούχων, αποδοχές από 800 έως 1.200 ευρώ κατά περίπτωση» και «Νεαρές κοπέλες, γυμνασμένες, από 18 έως 35 ετών, ζητούνται για ερασιτεχνική φωτογράφιση, τιμή 100 ευρώ ανά ώρα, πληρωμή αυθημερόν».

Πάντως, εκτός από τις γυμνασμένες και πολύ εμφανίσιμες γυναίκες, δουλειά μοντέλου με υψηλές αποδοχές προσφέρεται και σε παχουλές που ζητούνται από ερασιτέχνη φωτογράφο. «Κοπέλα με σώμα καμπυλωτό, δεκτές και παχουλές γυναίκες, για φωτογράφιση ερασιτεχνική με κολάν, κάλτσες, εσώρουχα. Δε χρειάζεται προϋπηρεσία ή εμπειρία».

Κρύβουν παγίδες

Οσες πιστεύουν ότι διαθέτουν τα παραπάνω προσόντα θα πρέπει να βιαστούν, αφού κάπου εκεί έξω φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη «κουβαρντάδες» εργοδότες, έτοιμοι να τις ανταμείψουν πλουσιοπάροχα και με υψηλά ποσοστά απλώς και μόνο για την ομορφιά τους!

Ασφαλώς θα πρέπει να τονιστεί ότι οι αγγελίες που υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη εποχή που τα μεροκάματα έχουν φτάσει στον… πάτο κρύβουν μεγάλες παγίδες και κινδύνους, και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού δεν είναι λίγοι οι επιτήδειοι που καραδοκούν και περιμένουν να «δαγκώσουν» το επόμενο θύμα τους!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...