Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Top model 22 καρατίων

Η Εμιλι Ντιντονάτο διαθέτει ένα «εκρηκτικό cocktail» ομορφιάς που την πλασάρει στην κορυφή.


Η Εμιλι Ντιντονάτο είναι «δώρο θεού». Μοιάζει σαν να πήρε τα καλύτερα  στοιχεία από τις θεϊκές υπάρξεις που πρώτες επέβαλαν να μπει η προσθήκη «σούπερ» μπροστά από τη λέξη «μόντελ». Εχει κάτι από τη Λίντα Εβαντζελίστα και τη Σίντι Κρόφορντ, «πασπαλισμένο» με Μπρουκ Σιλντς και Ελενα Κρίστενσεν στα καλύτερά τους!


Στα 22 της χρόνια είναι κιόλας στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα (στην 23η θέση και ανεβαίνει με φόρα), έχει στα πόδια της το Fashion TV που της κάνει συνεχώς αφιερώματα και διαθέτει μια αξιοζήλευτη λίστα με εταιρίες-κολοσσούς της μόδας και της ομορφιάς που την έχουν ήδη κλείσει για τις καμπάνιες τους. Οχι και άσχημα για ένα κορίτσι που ξεκίνησε από μια μικρή αμερικανική πόλη (έξω από τη Νέα Υόρκη) με το όνειρο να κατακτήσει τα πλήθη.


Από το Orange Country και μέχρι την πρώτη της καθοριστική συνεργασία με την Guess, η κούκλα με τις ινδιάνικες, ιρλανδικές και ιταλικές ρίζες δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει ιδιαίτερα. Στα 19 της μέσα σε λίγους μήνες (αφού την εντόπισε η Guess) έγινε το πρόσωπο της Maybelline δίπλα στην Κρίστι Τέρλινγκτον, ανέλαβε την καμπάνια του Ralph Lauren και μπήκε στην επίλεκτη ομάδα των μοντέλων της Victoria’s Secret!


Ηταν φανερό πως κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στα κρυστάλλινα μπλε μάτια της και στο μυστηριώδες χαμόγελό της. Φέτος η Εμιλι μπήκε και στο καστ των μοντέλων για μαγιό του «Sports Illustrated», βάζοντας ακόμη μία σφραγίδα αναγνώρισης στο πορτφόλιό της, ενώ ο δεσμός της με τον Τζέικ Γκίλενχαλ απασχόλησε επί μήνες τα ξένα MME.


«Ο σολομός και οι γλυκοπατάτες είναι ιδανική διατροφή για ωραίο δέρμα» απαντά όταν τη ρωτούν για τα μυστικά της ομορφιάς της και εξηγεί πως όταν κλείσει φωτογράφιση για μαγιό κάνει εντατική προετοιμασία: «Πάω γυμναστήριο κάθε μέρα, τρέχω μερικά χιλιόμετρα και κάποιες φορές παρακολουθώ μαθήματα γιόγκα ή πιλάτες. Επίσης, τρώω πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά και πίνω πάρα πολύ νερό».


Οταν μιλά για την οικογένειά της, δεν παραλείπει ποτέ να κάνει αναφορά στον πυροσβέστη πατέρα της και τον αστυνομικό αδερφό της («είμαι πολύ περήφανη και για τους δύο»), ενώ επίσης μιλά συχνά και για τη μαμά της («είναι η καλύτερή μου φίλη»)!


Λατρεύει το Κέιπ Τάουν («είναι η δεύτερη αγαπημένη μου πόλη μετά τη Νέα Υόρκη»), ενώ περισσότερο απ’ όλα μισεί τις… σύριγγες («λιποθυμώ κάθε φορά που πρέπει να κάνω ένεση, ενώ ακόμη παίρνω μαζί μου τη μαμά μου στον γιατρό!»).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...