Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εγιναν… μαλλιά κουβάρια στο «Πρωινο Mou»

Η απίστευτη ένταση μεταξύ Κωστόπουλου και Ουγγαρέζου και οι επερχόμενες αλλαγές.

«Μαύρα» Χριστούγεννα περνάνε στο «Πρωινό mou». Γκρίνια, εντάσεις, δυσαρέσκεια, καβγάδες, αλλά και ένα παρολίγον «θερμό» επεισόδιο δημιουργούν σκέψεις για πιθανές αλλαγές με την είσοδο του νέου έτους. Κάθε άλλο παρά μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μega, όπου πριν από λίγα 24ωρα σημειώθηκε και η… έκρηξη, με αποτέλεσμα το χριστουγεννιάτικο γύρισμα να διακοπεί για παραπάνω από μία ώρα. Ο μεγάλος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πριν από την έναρξη του γυρίσματος της εορταστικής εκπομπής των Χριστουγέννων.

Οι γκάφες!

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια κάποιων σατιρικών εκπομπών και δημοσιευμάτων για τις… γκάφες του πάνελ του πρωινού μαγκαζίνο. Λόγος στον λόγο, ήρθαν και οι φωνές, με τους εργαζόμενους στον σταθμό να παρακολουθούν αμήχανοι. Μάλιστα μετά τη λήξη του επεισοδίου που λίγο έλειψε να βρει τους δύο άνδρες στα… χέρια, (με ειρωνείες και σπόντες να ανταλλάσσονται εκατέρωθεν) επικράτησε «παγωμένη» ατμόσφαιρα. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν η… παγωμάρα εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα στους δύο συνεργάτες. Ωστόσο στη χθεσινή εκπομπή προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι παρόλο που η Τζένη Μπαλατσινού απουσίαζε λόγω λουμπάγκου, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ζήτησε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρεθεί πλάι του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Πέμη Ζούνη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εργασιομανής και τελειομανής, με απαιτήσεις πρώτα απ’ όλα από τον εαυτό του, ζητεί το καλύτερο από όλους. Από τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού μέχρι τον Ουγγαρέζο και το σεφ Ακη Πετρετζίκη – κι αυτή η απαίτηση είναι καθημερινή.

Το δέσιμο

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ομάδα του φαίνεται ότι δεν «έδεσαν» ούτε από την αρχή ούτε στην πάροδο των εβδομάδων, γι’ αυτό και το 2014 αναμένονται καίριες αλλαγές στα πρόσωπα που απαρτίζουν το πάνελ της εκπομπής, με την προοπτική τα νούμερα θεαματικότητας να πάρουν την ανιούσα.

Επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, τα ποσοστά τηλεθέασης την περασμένη Τετάρτη έδειξαν άνοιγμα της «ψαλίδας» με μια διαφορά της τάξεως των 17 μονάδων. «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά συγκέντρωσε 36,6% στο γενικό σύνολο και 33,9% στα νεανικά κοινά, ενώ η αντίστοιχη εκπομπή του Mega άγγιξε το 19,8% στο γενικό σύνολο και στις ηλικίες 15-44 το 19,6%.

Οι «χαμηλές πτήσεις» έχουν φέρει προβληματισμό στους υπεύθυνους του «Πρωινό mou», οι οποίοι προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα δίνοντας ανάσες. Φήμες θέλουν την Ελενα Κατραβά να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να βρεθεί σύντομα μια λύση.

Ο Ακης Πετρετζίκης

Την ίδια ώρα, γέφυρες επικοινωνίας με τον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχει ρίξει ο Ακης Πετρετζίκης, αφού συνεργάζεται εδώ και λίγο καιρό με τα περιοδικά του Ομίλου. Το Mega από την πλευρά του επικροτεί την προσπάθεια και την εμπειρία του Δημήτρη Ουγγαρέζου κι έχει κάνει σαφές στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι ο νεαρός παρουσιαστής είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται το κανάλι της Μεσογείων.

Ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή να μεταφέρει προς τα έξω τη δυσαρέσκειά του για τη φετινή συνεργασία του και να δείχνει μετανιωμένος που δεν ακολούθησε την ομάδα του ΑΝΤ1, σε αντίθεση με όσα δηλώνει στις συνεντεύξεις του. Είναι φυσικό, πάντως, ότι κάθε νέα τηλεοπτική ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου και προσπάθεια. Αλλά όταν οι εποχές είναι δύσκολες και ο ανταγωνισμός «απέναντι» φορτσάρει, και παράπονα θα υπάρχουν και ευθύνες θα αναζητηθούν αργά ή γρήγορα.

Η δυσαρέσκεια για Σπανού και τα σενάρια για Πολίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βασικοί συντελεστές της εκπομπής εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την Ελισάβετ Σπανού, η οποία δεν έχει βρει τους ρυθμούς που απαιτεί μια πρωινή ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή. Και πώς να γίνει αυτό άλλωστε, όταν η κοπέλα δεν έχει προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία, καθώς είναι τραγουδίστρια και όχι παρουσιάστρια.

Μάλιστα, όταν αναγκάστηκε να λείψει από το πάνελ λόγω ασθένειας και αντικαταστάθηκε από τις δημοσιογράφους Χριστίνα Πολίτη και Κατερίνα Σουλιώτη, η συζήτηση στο πάνελ απέκτησε μεγαλύτερη δυναμική. Ηδη στην τηλεοπτική αγορά συζητείται πολύ έντονα η περίπτωση της Πολίτη σε θέση μόνιμης συνεργάτιδας του Πέτρου Κωστόπουλου και του team του, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του δημοσιογράφου Φώτη Βαλλάτου.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...