Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Φτωχικό γιορτινό τραπέζι στην TV

Συνταγές μαγειρικής, εμφανίσεις τραγουδιστών, επαναλήψεις και… καλοκαιρινές συναυλίες το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών για τα Χριστούγεννα.

Κατσικάκι στη γάστρα, χριστουγεννιάτικη πάβλοβα, σοκολατένιο πανετόνι, γαλοπούλες και όχι μόνο. Από όλα έχει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των καναλιών. Μέχρι επαναλήψεις και κονσέρβες από καλοκαιρινές συναυλίες. Αλλά ας είμαστε γενναιόδωροι ημέρες που είναι. Ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA έχουν φτιάξει πρόγραμμα από Πέγκυ Ζήνα, μέχρι Κουρκούλη, Γλυκερία και Πάνο Μουζουράκη! Καλές γιορτές!


ΑΝΤ1


Το πνεύμα των Χριστουγέννων μπαίνει στον ΑΝΤ1 από τον φεγγίτη του «Dancing with the stars». Απόψε στις 21.15 τα ζευγάρια χορεύουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φέρνουν εις πέρας ένα «Christmas rock ‘n’ roll marathon» υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας του Johhny Vavoura and the Cadillacs. Παραμονή Χριστουγέννων, στις 23.15 «Τα καρντάσιανς» λένε καλά Χριστούγεννα με τους Αντύπα, Onirama, Δούκισσα Νομικού, Κλέλια Πανταζή, Γιώργο Σατσίδη, Λάουρα Νάργες, Θάνο Καληώρα, Σοφία Βογιατζάκη, Κώστα Ευριπιώτη σε τρελά κέφια. Στη 01.00 μαγνητοσκοπημένο το μουσικό πρόγραμμα στο Γκάζι με τον Γιώργο Μαζωνάκη, στις 02.10 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Βράχων και στις 03.30 η Ευανθία Ρεμπούσικα με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη στο θέατρο Παλλάς με την παράσταση «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή».


Ανήμερα Χριστουγέννων το «Πρωινό» φιλοξενεί τους Κώστα Μαρτάκη, Ευαγγελία Αραβανή, Νίκο Βέρτη και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζει χριστουγεννιάτικη πάβλοβα! «Τα καρντάσιανς» στις 23.30 ανοίγουν το σπίτι τους σε Πάνο Μουζουράκη, Θανάση Αλευρά αλλά και στην μπάντα του Σταρόβα. Στις 00.30 ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το «20 χρόνια Φοίβος» και στις 03.30 τη συναυλία της Ελενας Παπαρίζου. Την Πέμπτη το «Πρωινό» έχει τον Ηλία Βρεττό και τη Μαίρη Συνατσάκη για χορό. Το βράδυ στις 00.40, προβάλλεται η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Antart. Ωραίες συνταγές θα έχει στις 27 Δεκεμβρίου το «Πρωινό», με τη μαγείρισσα Τασία από το Φισκάρδο να μαγειρεύει κατσικάκι στη γάστρα, ενώ η Αργυρώ φτιάχνει πανετόνι με σοκολάτα. Με τραγούδια θα μας πει χρόνια πολλά στις 23.45 η Ναταλία Γερμανού. Καλεσμένη η Πέγκυ Ζήνα.


ALPHA


Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 21.00 το διπλό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει πολλούς επισκέπτες. Καταφθάνουν η γιαγιά του Χάρη, η Ελενίτσα (Εφη Παπαθεοδώρου), ο μπαμπάς της Βάσως, Γιάννης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο γιος της Μαρίνας και του Ηλία, Αλέξανδρος (Χρήστος Κοντογιώργης), η κόρη της Βούλας και του Μηνά, Αντιγόνη (Κατερίνα Λυπηρίδου). Την παραμονή Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη λέει τα κάλαντα με τους Stan, Νίκο Αναδιώτη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα υποδέχεται τoυς Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλο Σταματόπουλο, Ευθύμη Ζησάκη και Νίκο Κουρκούλη.


Στις 24 Δεκεμβρίου η «Νόστιμη γη» μάς ταξιδεύει στη Δράμα και την Καβάλα. Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης φτιάχνει χριστουγεννιάτικη μακαρονάδα θαλασσινών. Την παραμονή στις 22.00 η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε χαρούμενο μουσικό ρεβεγιόν με τους Γλυκερία, Μπάμπη Τσέρτο, Ματθίλη Μαγγίρα, Οθωνα Μεταξά, Ορέστη Τζιόβα, Μαρία Κορινθίου.


ΜEGA


Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο Mega στρώνεται από απόψε στις 17.50, με τον Γιάννη Λουκάκο να ψήνει γαλοπούλα στο «Dr cook». Ανήμερα τα Χριστούγεννα η ομάδα του «Πρωινού mou» υποδέχεται την Κλέλια Ρένεση και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ στις 30 του μήνα θα φιλοξενήσει τον Αντύπα. Στις 25 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο κάνει χριστουγεννιάτικο οδοιπορικό στον «Μύλο των Ξωτικών» στις 14.50 με καλεσμένη την Demy.


STAR


Η Πόπη Τσαπανίδου και το «Live U» θα έχει χρηστικά ρεπορτάζ για τα Χριστούγεννα. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Ελεονώρα Μελέτη έχει ετοιμάσει μουσικές αναμνήσεις με τον Διονύση Σχοινά, ενώ ο Φώτης και η Μαρία θα φτιάξουν κουραμπιέδες. Στο Star καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών θα δούμε χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια.


ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Η Δημόσια Τηλεόραση έχει ως επί το πλείστον χριστουγεννιάτικες επαναλήψεις και χριστουγεννιάτικες ταινίες. Απόψε στις 17.00 «Η μηχανή του χρόνου» μάς παρουσιάζει άγνωστες χριστουγεννιάτικες ιστορίες.


ΣΚΑΪ


Φέτος τα Χριστούγεννα αποκτούν τη δική τους εκπομπή «Joy Christmas» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 17.30 και από Τρίτη έως Παρασκευή στις 19.45 η Χρύσα Ρώπα, η Ελένη Καστάνη, η Τζέση Παπουτσή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ναταλία Δραγούμη, η Σοφία Μουτίδου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μοιράζονται αναμνήσεις. 


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...