Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Τι κρύβει το λουκέτο Γονίδη

Η διαφωνία του με τον γνωστό επιχειρηματία για την τιμή της φιάλης.

Δεν «έκλεισε» εβδομάδα από την πρεμιέρα και η Ιερά Οδός κατέβασε ρολά προκαλώντας σοκ στη νυχτερινή Αθήνα. Τι συνέβη και το σχήμα Γονίδης – Κοκκίνου – Καλλή δεν πρόλαβε καν να κάνει γιορτές με το κοινό του, πόσο μάλλον να το αποχαιρετήσει; Ασυμφωνία μεταξύ συνεταίρων; Κάποια καλύτερη πρόταση συνεργασίας;


Αρκετά είναι τα σενάρια τα οποία ακούγονται σχετικά με το τι συνέβη και ο Σταμάτης Γονίδης τίναξε στον αέρα τη συνεργασία του με τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, με επικρατέστερο εκείνο της άρνησης του τραγουδιστή να ρίξει την τιμή του μπουκαλιού, που του προτάθηκε προκειμένου να γεμίσει το μαγαζί τις ημέρες των εορτών.


Αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι το σχήμα, με επικεφαλής τον λαϊκό τραγουδιστή και τις Ελλη Κοκκίνου και Στέλλα Καλλή, σταματάει τις εμφανίσεις του μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του. Θυμίζουμε ότι η έναρξη του προγράμματος έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, με τους συνεργάτες να είναι κατενθουσιασμένοι. Μάλιστα ο Σταμάτης Γονίδης είχε προγραμματίσει και ταξιδάκι αναψυχής με τις συναδέλφους του στο Γκστάαντ προκειμένου να χαλαρώσουν και να δέσουν ως ομάδα. Οπως φαίνεται όμως τα σχέδια για εκδρομή ναυάγησαν, όπως και η ίδια η συνεργασία τους.


Την περασμένη Πέμπτη, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της πρόβας του Σταμάτη Γονίδη προκλήθηκε έντονος καβγάς, που έφερε και τη ρήξη. Πηγές αναφέρουν πως ο λαϊκός καλλιτέχνης, σε αντίθεση με τις Κοκκίνου και Καλλή που πληρώνονταν με νυχτοκάματο, είχε μπει συνέταιρος στην επιχείρηση.


Οταν ο Ηλίας Μαροσούλης πρότεινε να ρίξουν τις τιμές προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και έτσι το μαγαζί να γεμίσει τις μέρες των εορτών, ο Σταμάτης Γονίδης αρνήθηκε κατηγορηματικά, αφού έτσι θα έπεφτε το ποσό που θα εισέπραττε από τα ποσοστά. Ενα μπουκάλι στο κέντρο της Ιεράς Οδού είχε κοστολογηθεί στα 150 ευρώ ανά τέσσερα άτομα με τα παρελκόμενα και επιθυμία του επιχειρηματία ήταν να πέσει η τιμή, προς συμφέρον των πελατών.


Το γεγονός ότι ο Σταμάτης Γονίδης ήταν κάθετος στην άποψή του και δεν κάθισε να το συζητήσει φαίνεται πως έγινε και η… ταφόπλακα στη συνεργασία.


Στην περίπτωση που ισχύει αυτό το σενάριο, μιλάμε για απόφαση που άφησε δεκάδες ανθρώπους χωρίς δουλειά, και μάλιστα γιορτινές μέρες, επειδή ο τραγουδιστής δεν δέχτηκε να προσαρμοστεί το μαγαζί στις απαιτήσεις της εποχής (τη στιγμή μάλιστα που και άλλα κέντρα έχουν αποφασίσει ήδη να προσφέρουν καλύτερες τιμές και να μπουν ανταγωνιστικά στον στίβο της νυχτερινής Αθήνας).


Αλλες πηγές διέρρεαν ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε πληρώσει κανέναν από το προσωπικό του (για τις πρόβες και τις δύο βραδιές λειτουργίας του μαγαζιού), με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει ο τραγουδιστής για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Κάτι τέτοιο μάλλον φαίνεται να απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, καθώς το μαγαζί είχε δουλέψει μόνο δύο νύχτες (την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο), ενώ και η καλή φήμη του Ηλία Μαροσούλη ως επιχειρηματία δεν συνάδει με τέτοιες τακτικές.
 
Εξτρα εμφανίσεις ανά την Ελλάδα του τραγουδιστή με την Κοκκίνου


Από την πλευρά του τραγουδιστή, πάντως, φαίνεται πως ισχύει το απλό σενάριο της αθέτησης συμφωνίας ανάμεσα σε εκείνον και τον επιχειρηματία. Τώρα, αν η ασυμφωνία αφορούσε τα ποσοστά ή την τιμή του μπουκαλιού, δεν αποσαφηνίστηκε.


Οσο για το τι θα κάνει ο Σταμάτης Γονίδης τις γιορτές; Αποφάσισε να πραγματοποιήσει έξτρα εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μαζί με την Ελλη Κοκκίνου, η οποία έμαθε πως η συνεργασία της με την Ιερά Οδό έλαβε τέλος την επόμενη μέρα, δηλαδή μόλις χθες το πρωί. Η Στέλλα Καλλή δεν θα ακολουθήσει το… παρεάκι και ενδεχομένως να αναζητήσει κάποιο άλλο σχήμα, ώστε να συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν.


Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν σε Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, αλλά και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο εύλογα ερωτήματα δημιουργούνται για το πότε αποφασίστηκε αυτή η περιοδεία, καθώς ο επικεφαλής του σχήματος ήταν κλεισμένος για την Ιερά Οδό. Αν και φήμες ήθελαν τον Γονίδη να συζητάει με επιχειρηματία της νύμφης του Θερμαϊκού, η συμφωνία δεν προέκυψε τελικά (άλλωστε, αν έδιναν τα χέρια, οι εμφανίσεις θα άρχιζαν από τέλη Ιανουαρίου).


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ – ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...