Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γολγοθάς δίχως τέλος για Πουλόπουλο

❱❱ Ο βανδαλισμός του ξενοδοχείου του προκάλεσε το πρόβλημα στην καρδιά, σύμφωνα με τη σύζυγό του Μπέττυ 
❱❱ Το «Ουράνιο Τόξο» στα βόρεια προάστια έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ενα τεράστιο «γιατί» βασανίζει τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος, εκτός από τον γολγοθά που ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας, έχει να αντιμετωπίσει τώρα και πώς θα τα βγάλει πέρα με το κατεστραμμένο ξενοδοχείο του στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα, η σύζυγός του, η οποία μιλά αποκλειστικά στην «Espresso», αναφέρει ότι όλα αυτά τα λυπηρά που έχουν συμβεί με το κτίριο όπου στεγαζόταν η επιχείρησή τους ήταν η αφορμή για να να οδηγηθεί εσπευσμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής στο νοσοκομείο, το 2017, με πρόβλημα στην καρδιά του και τελικά να υποβληθεί σε εγχείρηση αγγειοπλαστικής.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Μπέττυ Κοκκινάκη – Πουλοπούλου, που πρώτη φορά μιλάει δημόσια γι’ αυτό το θέμα, το ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» στην Ανοιξη Αττικής, ιδιοκτησίας του συζύγου της, «έπεσε σε κακά χέρια ενοικιαστών», οι οποίοι ύστερα από δικαστική παρέμβαση τους το παρέδωσαν σε άθλια κατάσταση και μη λειτουργικό. Μάλιστα, για όλα αυτά ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει κινηθεί δικαστικά, σε ποινικό και αστικό επίπεδο, εναντίον των ατόμων που θεωρεί ενόχους.

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ • H Μπέττυ Κοκκινάκη – Πουλοπούλου με τον Αλκίνοο Μπουνιά

«Γιατί τέτοιο μένος; Γιατί να μας καταστρέψουν την περιουσία μας; Τι κακό τούς κάναμε; Και, μάλιστα, άνθρωποι που έφαγαν ψωμί από εμάς… Ο Γιάννης ήταν και είναι πάντα χαμηλών τόνων και καλός άνθρωπος. Είναι πολύ στενοχωρημένος γι’ αυτό που έχει συμβεί. Είναι εγκληματικό αυτό που του έκαναν και από αυτό έπαθε την καρδιά του… Δεν αντέχω να βλέπω άλλο τέτοιες άσχημες εικόνες στο ξενοδοχείο που ο Πουλόπουλος έφτιαξε με τόση αγάπη και μεράκι» είναι τα πρώτα λόγια της συζύγου του, μπαίνοντας στο ισόγειο του ξενοδοχείου, που η αλήθεια είναι ότι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο σε εμπόλεμη περιοχή… Μάλιστα, βγαίνοντας από τον χώρο, η κυρία Πουλοπούλου άρχισε να κλαίει και χρειάστηκε να περάσει λίγος χρόνος για να συνέλθει και να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας.

«Λεηλατημένο»

«Τα άτομα, που το είχαν ενοικιάσει για δεκαέξι χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε -γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά- και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις, τα πάντα. Ελειπαν τα air conditions και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ο,τι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση… Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης.

Το ξενοδοχείο στην Ανοιξη Αττικής

Μιλάμε για ζημιές που κοστολογούνται περισσότερο από 1.000.000 ευρώ» υποστηρίζει η Μπέττυ Πουλοπούλου για τον μεγάλο γολγοθά του δημοφιλούς ερμηνευτή, που μοιάζει να μην έχει τελειωμό, και, όπως λέει, τον ανεβαίνουν οικογενειακώς, εννοώντας και την κόρη τους Αντα. Το ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» ήταν το στολίδι της περιοχής και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές και άλλες προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο. Υπήρξε το στέκι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί εποχής Αλκέτα Παναγούλια.

Καταστροφές στο εξωτερικό του κτιρίου

Επίσης, στη δεκαετία του ’80 το είχε ως κατάλυμα ο Ολυμπιακός, όταν στην ομάδα ήταν επικεφαλής ο Σταύρος Νταϊφάς και έγραφαν ιστορία θρυλικοί παίκτες του, όπως ο Νίκος Σαργκάνης και άλλοι. Πλέον, όμως, τίποτα στο κτίριο δεν θυμίζει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα…

Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ

Τα χτυπήματα της μοίρας για τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον καλλιτέχνη που δεν ευτέλισε ποτέ αυτό που έκανε με την «πώληση» της προσωπικής του ζωής στα μέσα ενημέρωσης, είναι απανωτά…

Το σοβαρό -και αξεπέραστο- πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια είναι η μεγάλη μάχη που δίνει με το γλαύκωμα, το οποίο του έχει στερήσει μεγάλο μέρος της όρασής του. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2017 δεν κατάφερε να παραστεί στο τελευταίο «αντίο» του μικρότερου αδελφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 χρονών, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Στήριγμα

«Ηταν πολύ αγαπημένα αδέλφια και φυσικό είναι ο Γιάννης να συγκινηθεί πολύ από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του. Δεν παρέστη στην κηδεία του αδελφού του, γιατί δεν βλέπει καλά και εγώ με την κόρη μας, την Αντα, δεν μπορούσαμε να το ρισκάρουμε και να τον μεταφέρουμε σε έναν χώρο δύσκολα προσβάσιμο για την περίπτωσή του» είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα μας η σύζυγος και στήριγμα του αγαπημένου καλλιτέχνη εδώ και 30 χρόνια.

Σημειώνεται ότι το γλαύκωμα, που τον αναγκάζει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνά τον περισσότερο χρόνο του κλεισμένος στο σπίτι του, στη Νέα Κηφισιά, ο δημοφιλής τραγουδιστής το κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγαπημένος όλων τραγουδιστής, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο. Η Μπέττυ Κοκκινάκη – Πουλοπούλου, μιλώντας τότε στην «Espresso», διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι η μοναδική φορά που ο σύζυγός της νοσηλεύτηκε με πρόβλημα καρδιάς ήταν το 2017, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση αγγειοπλαστικής στο «Ελπίς».

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...