Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Εγκυος η Τζάνη!

❱❱ Η πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα περιμένει παιδί από τον κομμωτή με τον οποίο εδώ και έναν χρόνο είναι σε σχέσηΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Νέα ζωή για τη Ζωή Τζάνη, με έναν άλλον Γιάννη! Η όμορφη γυμνάστρια και πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα είναι έγκυος από τον κομμωτή και ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων Γιάννη Κουκουτσάκη, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ κι ένα χρόνο.

Οπως η ίδια αποκάλυψε στην «Espresso», η εγκυμοσύνη ήρθε χωρίς να το περιμένουν ή να το έχουν σχεδιάσει και η αρχή υπήρξε δύσκολη, με ζαλάδες, εμετούς και τα υπόλοιπα γνωστά συμπτώματα των πρώτων εβδομάδων μιας κύησης.

«Ταλαιπωρήθηκα λίγο τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα» μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Η Ζωή μόλις μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Οσο για τον γάμο, δεν βιάζονται. «Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη γάμο γιατί ήταν απρόοπτο. Οταν με το καλό έρθει το μωρό, όλα θα γίνουν» ανέφερε η γυμνάστρια, η οποία δέχτηκε με χαρά τις ευχές μας.

Το ζευγάρι είναι μαζί έναν χρόνο και οι δυο τους δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Μπορεί λοιπόν όλοι να περιμέναμε κάποτε να δούμε τη Ζωή νύφη στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς ήταν μαζί αρκετά χρόνια και η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο τα πράγματα ήρθαν εντελώς διαφορετικά. Υστερα από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις την άνοιξη του 2018 το μοντέλο και η γυμνάστρια αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στον θυελλώδη έρωτά τους, διακόπτοντας μάλιστα κάθε επικοινωνία.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους η Ζωή βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του κομμωτή και επιχειρηματία Γιάννη Κουκουτσάκη και η σχέση τους αποδείχτηκε καρμική, αφού σε λίγους μήνες θα έχουν τη δική τους οικογένεια. Η Ζωή είναι 26 ετών και έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ. Ο σύντροφός της, από την άλλη, θεωρείται master στο hair styling και μάλιστα διατηρεί αλυσίδα κομμωτηρίων στην Αττική, με πιο γνωστό το κατάστημά του στη Βούλα, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μετά… μουσικής, καθώς υπάρχει και dj.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...