«Χρυσάφι» στα πόδια Ελληνίδας

❱❱ Η Μάρθα Καλιφατίδη μετά το reality «Married at first sight 2019» αποτελεί την πιο αγαπημένη γυναίκα των διαφημιστικών εταιριώνΣτο χρήμα κολυμπάει μετά την έξοδό της από το reality που την έκανε διάσημη η ελληνικής καταγωγής Μάρθα Καλιφατίδη, η οποία είναι γνωστή και ως «Κιμ Καρντάσιαν της Αυστραλίας».

Η 30χρονη με τις καμπύλες που κόβουν την ανάσα όχι μόνο δεν κρύβει τη χλιδή στην οποία πλέον ζει, αλλά την επιδεικνύει στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη νέα Lamborghini που απέκτησε με τα χρήματα που ρίχνουν στα πόδια της μεγάλες εταιρίες για να τις διαφημίσει στα social media.

Η Καλιφατίδη, που γεννήθηκε στη Μελβούρνη και χρησιμοποιεί επίσης το καλλιτεχνικό όνομα Μάρθα Μαφς, είχε κάνει καριέρα ως μακιγιέζ και μοντέλο πριν συμμετάσχει στο reality «Married at first sight 2019» (Παντρεμένοι με την πρώτη ματιά) της Αυστραλίας. Μπορεί να έγινε μία από τις πιο μισητές παίκτριες στον γυναικείο πληθυσμό της Αυστραλίας με τα πικρόχολα σχόλιά της, παράλληλα όμως έγινε η πιο αγαπημένη γυναίκα των διαφημιστικών εταιριών.

Παντρεύτηκαν

Η 30χρονη, που ζει ακόμη με τον σύζυγό της Μάικλ Μπρουνέλι, με τον οποίο παντρεύτηκε στο reality, δέχεται τη μία προσφορά για διαφημίσεις μετά την άλλη.

«Είναι η χρονιά των Διδύμων… και δεν αστειευόμαστε» έγραψε στο σχόλιο που συνόδευε φωτογραφία της στο Instagram, την ώρα που ποζάρει δίπλα από τη νέα Lamborghini Huracan Spyder που απέκτησε. Οταν μάλιστα κάποιος πικρόχολος σχολίασε ότι το πιθανότερο είναι να την ενοικίασε, η ομογενής απάντησε με emoji που τον διέψευδε.

Η «Ελληνίδα θεά», όπως την αποκαλεί η έκδοση της «Daily Mail» στην Αυστραλία, μετά την ολοκλήρωση του reality, πριν από λίγους μήνες, άρχισε να ποστάρει συχνά στο Instagram, όπου έχει 277.000 followers, φωτογραφίες της με πανάκριβα ρούχα και τσάντες, και να επιδεικνύει τη χλιδάτη ζωή που κάνει.

Ενδεικτικό των χρημάτων που κερδίζει είναι ότι ο ατζέντης Μαξ Μάρκσον που εκπροσωπεί διάφορες παίκτριες του «Married At First Sight» αποκάλυψε ότι οι πελάτισσές του μπορεί να βγάλουν μέχρι και 9.000 ευρώ από μία και μόνο διαφημιστική συμφωνία για τα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.