Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Δίχως σταματημό ο αγώνας για τα μακεδονικά προϊόντα

Καραμανλής – Μητσοτάκης στηρίζουν την προσπάθεια της Αφροδίτης ΛατινοπούλουΑπό την
Βίβίαν Μπενέκου

«Ναι» λέει ο Κώστας Καραμανλής στη διεθνή καμπάνια «υπεράσπισης των μακεδονικών προϊόντων» που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Αφροδίτης Λατινοπούλου, υπό την ονομασία «Macedonian products made in Greece».

Μπροστάρισσα λοιπόν στην καμπάνια για τα μακεδονικά προϊόντα η υποψήφια με τη Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, παρά τον αδιάκοπο προεκλογικό της αγώνα!

Να θυμίσουμε ότι η καμπάνια της άρχισε λίγες ημέρες πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών!

«Ηταν μια πρωτοβουλία μου», λέει η ίδια, «η οποία όμως έγινε πράξη με τη βοήθεια άλλων νέων ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη. Η σκέψη ήρθε μετά από συζητήσεις με επιχειρηματίες, οι οποίοι είχαν ήδη εκδηλώσει τις ανησυχίες τους σχετικά με τη συμφωνία αλλά και την τύχη των μακεδονικών προϊόντων. Θεώρησα ηθική υποχρέωσή μου να ξεκινήσω μια εκστρατεία με σκοπό την προώθηση των μακεδονικών προϊόντων. Δημιουργήσαμε το site www.macedonianoroducts.gr μέσω του οποίου απευθυνόμαστε σε καταναλωτές του εξωτερικού και εξηγούμε πού βρίσκεται η Μακεδονία και ποια είναι τα μακεδονικά προϊόντα.

Στην πρόσφατη συνάντησή μας τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μού είπαν να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα και θα με βοηθήσουν όσο μπορούν, κάτι πολύ θετικό για μένα και για την καμπάνια μας» καταλήγει η δυναμική υποψήφια βουλευτής. 

Η ίδια μάλιστα αναλύει με έμφαση το κόνσεπτ της καμπάνιας: «Δίνουμε έμφαση στην αναζήτηση της χώρας προέλευσης των προϊόντων και παροτρύνουμε τους καταναλωτές, αφού ελέγξουν ότι η χώρα προέλευσης είναι η Ελλάδα, να αγοράζουν και να στηρίζουν τα μακεδονικά μας προϊόντα. 

Εχουμε προχωρήσει σε συζητήσεις με τον εμπορικό σύλλογο αλλά και με επιμελητήρια και προχωράμε με αισιοδοξία στη σύσταση ενός ενιαίου μετώπου συστράτευσης για την προώθηση αλλά και την προστασία των μακεδονικών προϊόντων, ώστε να πετύχουμε την άμβλυνση των συνεπειών της Συμφωνίας των Πρεσπών και να ενισχύσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα, την οποία η Ελλάδα έχει τόσο πολύ ανάγκη».

esr 0407 008 cmyk

Η Μάρκου ψηφίζει «δαγκωτό» Σίμο Κεδίκογλου

Σίμο Κεδίκογλου «ψηφίζει» και η πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου, που βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Ευβοίας, στην τελευταία του μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Χαλκίδας ο Σίμος καταχειροκροτήθηκε όταν παρουσίασε τις δράσεις του για την Εύβοια. Ανάμεσα σε αυτά τα χειροκροτήματα ήταν και αυτό της Κατερίνας, που είναι φίλη του βουλευτή αλλά έχει και σπίτι στην Εύβοια, όπου περνά τα καλοκαίρια της.

8 f4 mpoka

Εχει κυριολεκτικά οργώσει την Αιτωλοακαρνανία και τα δεκάδες ωραία της χωριά η νεαρή υποψήφια βουλευτής του νομού με τη Ν.Δ. Γεωργία Μπόκα.

Η Γεωργία, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις μερίδιο στην αγάπη των Αιτωλοακαρνάνων με την ομορφιά της και τη συνεχή παρουσία της στα δρώμενα της πόλης του Αγρινίου στην οποία ζει, αλλά και παντού στον νομό, κερδίζει μέρα με τη μέρα.

Πήραν τα… βουνά!

8 f5 img 8316

Τον Κυριάκο αλλά και τη Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχτηκε στα λημέρια της η πρώην υφυπουργός της Ν.Δ. και υποψήφια στις προσεχείς εκλογές Ζέττα Μακρή.

Η Ζέττα ξενάγησε το προεδρικό ζεύγος και είχε την ευκαιρία να τα πει λιγάκι και με τη Μαρέβα. 

Ήταν μαζί τους και στην επίσκεψη που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μακρινίτσα του Πηλίου, ο οποίος, σημειωτέον, δοκίμασε και γλυκό του κουταλιού!

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...