Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 10 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας…

ΚΡΙΟΣ: Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε. Αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και βάλτε όρια σε αυτά που δίνετε ή σε αυτά που απαιτούν οι άλλοι από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς. Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνεται περισσότερο η διαίσθησή σας για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας. Ανακαλύπτοντας ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θυμηθείτε να μην το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι άλλοι ανάγκη από ζεστασιά και φροντίδα. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και όσοι βρίσκεστε ένα βήμα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές σας βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστική για να νιώσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ: Οι άνθρωποι που θα σας περιβάλλουν θα σας δείχνουν την αγάπη τους με όμορφο και γλυκό τρόπο. Μην αφήσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης που θα σας πιάνει κάποιες στιγμές να σας κάνει να φανείτε στα μάτια των άλλων εγωκεντρικοί ή αδύναμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού δεν θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Στη σχέση σας αρχίστε να είστε πιο προσγειωμένοι για να ξεπεράσετε προβλήματα, αλλά και για να γνωριστείτε καλύτερα. Ο κοινωνικός περίγυρος θα μεγαλώσει και η ανάγκη σας για ελευθερία και διασκέδαση δεν θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες, που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε πού μιλάτε για τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας. Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε αντιθέσεις και καβγάδες στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...