Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η κρίση φέρνει… κροίσους!

Η διάσημη αστρολόγος Βιργινία Λεούση αποκαλύπτει τι προβλέπουν τα άστρα για το 2014 για την υγεία, τα συναισθηματικά και τα οικονομικά.

Είναι καλό να γνωρίζουμε την αλήθεια… και το 2014 είναι φρόνιμο να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλήθειες. Η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό από τον περασμένο Οκτώβριο ξύπνησε την ανασφάλεια για τα αποκτήματα και την παγκόσμια οικονομία. Μια και θα βρίσκεται στην ίδια θέση έως τον Δεκέμβριο, θα φέρει στην επιφάνεια ό,τι παράνομο, περίεργο και κρυφό υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ομως ο Δίας από τον Καρκίνο έως τον Ιούλιο του 2014 θα δώσει τη δυναμικότητα σε πολλούς να υπερασπιστούν και να τακτοποιήσουν τα περιουσιακά τους, ακόμα και να εκμεταλλευτούν τις οποιεσδήποτε ευκαιρίες. Ιδιαίτερη θα είναι και η παραμονή του Αρη στον Ζυγό το πρώτο οκτάμηνο της νέας χρονιάς, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής προσωπικών, κοινωνικών και επαγγελματικών καταστάσεων και σχέσεων. Καθώς θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, θα προξενήσει πολλές αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις στον διεθνή χώρο.


Τα δύσκολα τετράγωνα του Ουρανού από τον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω προκαλούν μία ώθηση στο να υπάρχει πρόοδος αλλά συνάμα βάζει και εμπόδια στην παραγωγικότητα ως προς την ανάκαμψη. Ομως, όπως ήδη έχω αναφέρει στο site μου, εδώ και μήνες ο Πλούτωνας, που είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού, εξακολουθεί να κάνει τεταμένες πτυχές με τον Ουρανό, που είναι ο πλανήτης των εξελίξεων και των ανακατατάξεων, οπότε η αναταραχή που υπήρξε τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί, όπως και τα ακραία καιρικά και φυσικά φαινόμενα που προκαλούνται όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύγκρουση. Δυστυχώς έχουμε ήδη πάρει μια πικρή γεύση τους μήνες που πέρασαν από τις πτυχές τους τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και διεθνώς.


Από τον Αύγουστο που ο Δίας θα περάσει στον Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό, για όλο το φθινόπωρο θα μπερδεύονται επιχειρηματικά πλάνα αλλά και ό,τι σχετίζεται με δημόσιους φορείς, ενώ ταυτόχρονα θα καλλιεργηθεί παρασκήνιο επικίνδυνο για όλους.


Το 2014 θα υπάρχει αναδιάρθρωση της παγκόσμιας οικονομίας και όσοι πραγματικά θέλουν με λίγη περισσότερη προσπάθεια θα ανακάμψουν. Το νέο έτος φέρνει αρκετές αναμετρήσεις και μας αναγκάζει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα μας τα βήματα. Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν από τις 19 Φεβρουαρίου, όπου ο Βόρειος δεσμός περνάει στον Ζυγό και θα παραμείνει για περίπου ενάμιση χρόνο, εντείνοντας καταστάσεις και ενεργοποιώντας την καρμικότητα στις σχέσεις.


Ο οικονομικός τομέας θα είναι αυτός που θα απασχολήσει σχεδόν όλον τον πλανήτη, οι επιχειρήσεις θα χρειαστούν μεγαλύτερα στηρίγματα για την επιβίωσή τους, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και αυξημένα κρούσματα βίας παγκοσμίως.


Κατά το έτος 2014 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις εκλείψεις:


Ολική έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου 2014 στον Ζυγό, ορατή από Αυστραλία, Ειρηνικό και Αμερική, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου.
Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014 στον Ταύρο, ορατή από Ινδία, Αυστραλία, Ανταρκτική, που επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιός, Υδροχόος, Ταύρος και Λέοντας) του 1ου δεκαημέρου.
Ολική έκλειψη Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου 2014 στον Κριό, ορατή από Ασία, Αυστραλία, Ειρηνικό και Αμερική, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου.
Μερική έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου 2014 στον Σκορπιό, ορατή σε βόρειο Ειρηνικό και Βόρεια Αμερική, που επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιός, Υδροχόος, Ταύρος και Λέων) του 1ου δεκαημέρου.


ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014:


Μελετώντας τα τέσσερα στοιχεία των ζωδίων, το κυρίαρχο στοιχείο κάθε κατηγορίας θα είναι το εξής: Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόος, Ζυγός) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες) θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσουν φίλους, ταξίδια, αλλά και ρομαντικές καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) χρειάζεται να ασχοληθούν περισσότερο με τα εργασιακά τους θέματα και κυρίως θέματα καριέρας, στόχους και βελτιώσεις σε ό,τι σχετίζεται με τα εργασιακά τους. Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά σε σχέσεις, φιλίες, επικοινωνία. Ενα βήμα παραπάνω ώστε να ξεφύγουν από τη μυστικοπάθεια κρίνεται απαραίτητο για να πάνε πιο μπροστά.


ΚΡΙΟΣ 2014
Στοιχείο: Φωτιά
Ποιότητα: Παρορμητικό
Λέξη-κλειδί: Εγώ, ηγέτης
Κυβερνήτης: Αρης
Ευαισθησία: Κεφάλι και πρόσωπο
Χρώμα: Κόκκινο
Λίθος: Ρουμπίνι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Λέων, Τοξότης, Υδροχόος και Δίδυμοι
Ουδέτερα: Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως
Αρνητικά: Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύες


Είναι πολύ πιθανόν το 2014 να σας φανεί πιο εύκολο από τη χρονιά που διανύουμε. Βρεθήκατε πολλές φορές πιεσμένοι από καταστάσεις και εγκλωβισμένοι χωρίς να μπορείτε να ξεφύγετε και αυτό ήταν κάτι που σας ταλαιπώρησε αρκετά, συν του ότι είχατε να αντιμετωπίσετε και προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Η νέα χρονιά έρχεται να σας απαλλάξει κατά κάποιον τρόπο από περιττά βάρη, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας, μια και οι ανησυχίες σας για τα οικονομικά θα είναι λιγότερες, αφήνοντας σας ελεύθερο πεδίο για να ασχοληθείτε ουσιαστικότερα με τα εργασιακά θέματα και να επικεντρωθείτε σε αυτά. Τολμήστε να μιλήσετε για σχέδια, κάντε πλάνα, πλησιάστε άτομα που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο. Διεκδικήστε ελευθερίες σε όποιον τομέα θεωρείτε ότι στερηθήκατε ακόμα και αν πρόκειται για προσωπικό επίπεδο, χωρίς να ξεχνάτε ότι η συνεργασία με τους γύρω σας και οι κοινοί στόχοι φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα από το να πράξετε αμυντικά. Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλους τους τομείς, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιες θα εκμεταλλευτείτε και ποιες όχι.
Σημαντικές ημερομηνίες:
19 Φεβρουαρίου, ο Βόρειος Δεσμός περνάει στον Ζυγό και θα μείνει για ενάμιση χρόνο απέναντί σας. Αξιοποιήστε σωστά τη ζωή σας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ειδικά εκείνες που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στον Ζυγό φέρνει ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν και θα σας υποχρεώσει να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάρι. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.


ΤΑΥΡΟΣ 2014
Στοιχείο: Γη
Ποιότητα: Σταθερό
Λέξη-κλειδί: Αγαπώ την ύλη, υπομονετικότητα
Κυβερνήτης: Αφροδίτη
Ευαισθησία: Λαιμός και στήθος
Χρώμα: Πορτοκαλί
Λίθος: Τοπάζι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Αιγόκερως, Παρθένος, Καρκίνος, Ιχθύες
Ουδέτερα: Λέων, Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος
Αρνητικά: Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης, Κριός


Εάν πιστεύετε ότι με τη νέα χρονιά θα απολαύσετε ηρεμία, χαλαρότητα και ξεγνοιασιά, μάλλον ονειρεύεστε και πρέπει να ξυπνήσετε, καθώς το δικό σας ουράνιο τόξο, αντί για χρώματα, περιλαμβάνει ανατροπές, αλλαγές και εντάσεις που θα εναλλάσσονται σε συνεχή ρυθμό. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε ακόμα και τον τρόπο που βλέπατε έως τώρα πρόσωπα και καταστάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και περισσότερο σε θέματα σχέσεων. Βέβαια, η γενική αναστάτωση που θα υπάρχει δεν σημαίνει ότι θα πάτε προς τα πίσω. Αντίθετα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να εμπλουτίσετε τον εργασιακό σας τομέα με καινούργιες και φρέσκες ιδέες και παράλληλα θα φανείτε τυχεροί στην αναζήτηση νέων συνεργατών. Σε συναισθηματικό επίπεδο όσοι είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ θα αρχίσετε από κοινού να μοιράζεστε ευθύνες, σχέδια, στόχους, ακόμα και αποφάσεις. Το να είστε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα θα βάλει τη σχέση σας σε άλλο δρόμο, πιο ουσιαστικό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αδράξτε την ευκαιρία να βρείτε το άλλο σας μισό, είναι κάπου εκεί έξω και σας ψάχνει. Το 2014 περιμένει από εσάς πλήρη αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας και άμεση κάλυψη των αναγκών σας. Σαν συμβουλή μην ξεχάσετε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο όλα γίνονται και όλα ανατρέπονται.
Σημαντικές ημερομηνίες:
19 Φεβρουαρίου, με τον Νότιο Δεσμό στον Κριό θα κριθεί το μέλλον σας, μια και αυτή η όψη είναι πολύ καρμική. Αδέξιες κινήσεις και περιττές συζητήσεις δεν έχουν λόγο τη δεδομένη στιγμή.
2 Μαρτίου, τελευταία φορά που έχει ανάδρομη πορεία ο Κρόνος στον Σκορπιό. Προετοιμαστείτε καλύτερα και ανασυγκροτηθείτε, γιατί σας δίνει την ευκαιρία να συμβιβαστείτε και να τροποποιήσετε πράγματα έως το καλοκαίρι.


ΔΙΔΥΜΟΙ 2014
Στοιχείο: Αέρας
Ποιότητα: Μεταβλητό
Λέξη-κλειδί: Μεταδοτικότητα, επικοινωνία
Κυβερνήτης: Ερμής
Ευαισθησία: Χέρια, πνεύμονες, νευρικό σύστημα
Χρώμα: Κίτρινο
Λίθος: Αχάτης
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Υδροχόος, Ζυγός, Κριός, Λέων
Ουδέτερα: Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύες
Αρνητικά: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ταύρος


Αυτό που θα χρειαστεί περισσότερο τη νέα χρονιά είναι η σωστή επικοινωνία που θα καταφέρνει να αποφεύγει εμπόδια μέσω της διπλωματικής οδού και νέα μέσα έκφρασης που θα σας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε αντιξοότητες. Με επιδέξιο τρόπο μπορείτε να το πετύχετε, καθώς είστε οι μετρ της επικοινωνίας και να περάσετε μηνύματα και ιδέες που έχετε υπόψη, ακόμα και αν αφορούν επενδύσεις.
Στο μόνο σημείο που θα πρέπει να τηρήσετε σιγή ιχθύος είναι σε ό,τι θα αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιο συνετό να κρατήσετε τις αυστηρά προσωπικές σας στιγμές για εσάς και να μην τις μοιραστείτε με όλους ώστε να μη βγείτε ζημιωμένοι. Αρκετά νέα και άκρως ενδιαφέροντα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, οπότε προβείτε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα σχέσεων και φίλων βγάζοντας από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι σας χρησιμοποιούν ή ότι σφετερίζονται τους κόπους σας. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και συνηθίζετε να το κρύβετε φορώντας μόνιμα το προσωπείο του χιούμορ, αλλά δεν θα ήταν κακό, όταν θα βρίσκεστε με το ταίρι σας, να γίνεστε λίγο πιο ρομαντικοί. Η αρχή του φθινοπώρου μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου θα χρειαστούν περισσότερη ενέργεια από εσάς, γι’ αυτό φροντίστε στο ενδιάμεσο να ξεκουράζεστε και να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας.
Σημαντικές ημερομηνίες:
19 Φεβρουαρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό σάς φέρνει καρμικές γνωριμίες και όμορφα συναισθήματα για τον έρωτα. Απολαύστε τις στιγμές και μην αφήσετε να σας ρίξουν ψυχολογικά.
24 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η είσοδος του Τοξότη στον Κρόνο απέναντί σας, που σας προετοιμάζει για μια τριετία ιδιαίτερα δυναμική. Θα κριθούν οι επαγγελματικές και συναισθηματικές σχέσεις σας, οπότε φροντίστε να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη ή παράτολμες κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014
Στοιχείο: Νερό
Ποιότητα: Παρορμητικό
Λέξη-κλειδί: Στοργή, φροντίδα, συναίσθημα
Κυβερνήτης: Σελήνη
Ευαισθησία: Στήθος, στομάχι, πεπτικό σύστημα
Χρώμα: Θαλασσί και γκρι
Λίθος: Κεχριμπάρι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος, Παρθένος
Ουδέτερα: Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός, Κριός
Αρνητικά: Λέων, Τοξότης, Υδροχόος, Δίδυμοι


Το σύνθημα για φέτος είναι «κοινωνικοποίηση»… Σαφώς και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αλλά πέφτοντας με τα μούτρα και ξεχνώντας ότι έχετε προσωπική ζωή που περιλαμβάνει οικογένεια , φίλους, ίσως και σύντροφο δεν καταφέρνετε κάτι περισσότερο από το να απομονωθείτε. Η αγάπη και το συναίσθημα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο ευτυχισμένοι θα γίνετε. Αρχίστε να απολαμβάνετε στιγμές της καθημερινότητας και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας που τελευταία τον έχετε ξεχάσει και αδικήσει. Με γεμισμένες μπαταρίες θα έχετε καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων, μέγιστη αποδοτικότητα και καλύτερη οργάνωση. Η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο από την αρχή της άνοιξης και μετά, κάνοντάς σας να εκφράζεστε με μεγαλύτερη άνεση στο εργασιακό περιβάλλον και να κερδίζετε πόντους με συνεργάτες και άτομα κύρους. Από τον Σεπτέμβριο και μετά μπορείτε να προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές για οικονομικές κινήσεις και αποφάσεις που θα σας αποφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη.
Σημαντικές ημερομηνίες:
26 Ιουλίου ο Αρης εγκαταλείπει τον Ζυγό και θα υποχρεωθείτε να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν και να αποσυνδέσετε θέματα που σας έχουν πονέσει. Αρχίστε να κοιτάτε το μέλλον και κινηθείτε δυναμικά στον χώρο.
23 Σεπτεμβρίου η ορθή πορεία του Πλούτωνα φέρνει νέα ανοίγματα και εύκολες λύσεις μπροστά σας. Διαχωρίστε τι είναι ευνοϊκό για εσάς και οτιδήποτε σκάρτο αφήστε το στην άκρη.


ΛΕΩΝ 2014
Στοιχείο: Φωτιά
Ποιότητα: Σταθερό
Λέξη-κλειδί: Δημιουργικότητα
Κυβερνήτης: Ηλιος
Ευαισθησία: Αυχένας, καρδιά, σπονδυλική στήλη
Χρώμα: Χρυσαφί
Λίθος: Μάτι τίγρη
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Τοξότης, Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός
Ουδέτερα: Λέων, Υδροχόος, Σκορπιός, Ταύρος
Αρνητικά: Ππαρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύες, Καρκίνος


Περάσατε και αντέξατε μια δύσκολη χρονιά, που σας ταλαιπώρησε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Ομως σας έκανε πιο δυνατούς στο να αντέχετε δυσκολίες, κάτι που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το 2014. Ναι μεν η νέα χρονιά δεν θα είναι τόσο δύσκολη όσο η προηγούμενη, αλλά δεν θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα. Θα χρειαστεί και φέτος να έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα του οικονομικού τομέα, γι’ αυτό φροντίστε να μην απλώνετε το χέρι σας περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Απαιτείται να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας, προτού προβείτε σε οποιουδήποτε είδους αγορά ή άνοιγμα. Αν φερθείτε έξυπνα, θα αποζημιωθείτε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό. Συλλέξτε πληροφορίες, ακούστε προτάσεις και ιδέες και εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε νέο προς συμφέρον σας, χρησιμοποιώντας το για την εξέλιξή σας. Από τον Απρίλιο και μετά μην ξεχάσετε να πλησιάσετε περισσότερο άτομα της οικογενείας σας και τον σύντροφό σας, ενώ επιβάλλεται να βάλετε στο παιχνίδι και φίλους που τελευταία έχετε απομονώσει.
Σημαντικές ημερομηνίες:
16 Ιουλίου η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται πλούτη και ευημερία. Κάντε τους σωστούς χειρισμούς σε ό,τι θα σχετίζεται με τον οικονομικό σας τομέα, αποφεύγοντας σπατάλες και ασυδοσίες.
25 Δεκεμβρίου ο Κρόνος αποχωρεί από τον Σκορπιό. Σαν δάσκαλος σας έδωσε το μάθημά σας κι εσείς πλέον θα πρέπει να κινείστε με γνώμονα τη λογική. Δεν έχετε καμιά δικαιολογία πια για να συνεχίσετε να κάνετε λάθη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014
Στοιχείο: Γη
Ποιότητα: Μεταβλητό
Λέξη-κλειδί: Αφοσίωση, λεπτομέρεια
Κυβερνήτης: Ερμής
Ευαισθησία: Πεπτικό σύστημα και εσωτερικά αναπαραγωγικά όργανα
Χρώμα: Καφέ
Λίθος: Σαρδόνυξ
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Αιγόκερως, Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός
Ουδέτερα: Παρθένος, Ιχθύες, Τοξότης, Δίδυμοι
Αρνητικά: Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέων


Από το ξεκίνημα της χρονιάς αρχίστε να κάνετε αλλαγές συμβατές με τον χαρακτήρα σας, αποτινάσσοντας από πάνω σας ό,τι σας καθυστερούσε στα σχέδιά σας ή σας απομυζούσε ενέργεια. Μόνο έτσι θα πετύχετε την προώθηση των στόχων που έχετε βάλει, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε καινούργιους τρόπους που θα σας κάνουν κυρίαρχους του «παιχνιδιού» επαγγελματικά. Επιτυγχάνοντας να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας, θα υπάρξει ραγδαία αύξηση των εισοδημάτων σας. Ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Στηρίζεστε πάντα στο να τηρείτε ένα πρόγραμμα, μόνο που το 2014 θα είναι κάπως περίπλοκο, με περισσότερες πιέσεις και ενδέχεται θέματα που είχατε τακτοποιήσει να ξεκαθαριστούν εκ νέου. Σε ό,τι αφορά το μέλλον σας μη βιαστείτε να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα και αποφάσεις αν δεν διπλοτσεκάρετε το πιθανό αποτέλεσμα. Μιλήστε με συνεργάτες που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο τώρα και στο μετά.
Σημαντικές ημερομηνίες:
16 Ιουλίου η είσοδος του Δία στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια κομμάτια του εαυτού σας που ούτε καν θέλετε να τα αγγίξετε. Ομως δεν εξαρτάται από εσάς το αποτέλεσμα, εφόσον έχετε ανακατέψει και τρίτα πρόσωπα.
25 Δεκεμβρίου η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές, μετακομίσεις και γενικότερα αναδόμηση στις σχέσεις. Βάλτε μια τάξη διαχωρίζοντας τις προσωπικές από τις επαγγελματικές.


ΖΥΓΌΣ 2014
Στοιχείο: Αέρας
Ποιότητα: Παρορμητικό
Λέξη-κλειδί: Φιλαρέσκεια, καλλωπισμός, δικαιοσύνη
Κυβερνήτης: Αφροδίτη
Ευαισθησία: Νεφρά, χολή
Χρώμα: Πράσινο
Λίθος: Σμαράγδι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Υδροχόος, Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης
Ουδέτερα: Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος
Αρνητικά: Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος, Παρθένος


Αλλάξτε γραμμή και πλεύση στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω σας κακές συνήθειες, όπως υποσχέσεις και λόγια χωρίς ουσία, λυκοφιλίες και μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν έχουν βάσεις. Θέλετε να αποκτήσετε αφθονία και το 2014 σας την υπόσχεται, αρκεί και εσείς να υποσχεθείτε ότι θα αρχίσετε να ασχολείστε πλέον επί της ουσίας και με πρακτικά θέματα. Μελετήστε ιδέες και προτάσεις που θα σας γίνουν και αποδεχθείτε μόνο αυτές που δεν είναι φαντεζί, γιατί μην ξεχνάτε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό σε καίρια ζητήματα αλλά και προς το πρόσωπο των συνεργατών σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς και να αλλάξετε το σκηνικό στη συναισθηματική σας ζωή. Τακτοποιήστε όπως πρέπει την καθημερινότητά σας και θα έχετε στην πορεία άπλετο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Το μόνο που χρειάζεται στην παρούσα φάση είναι επιμονή και υπομονή. Σε συναισθηματικό επίπεδο προφυλαχθείτε από άτομα του παρελθόντος ή κρυφούς δεσμούς όσοι είστε ήδη σε σχέση για να συνεχίσει να υπάρχει αρμονία στο σπίτι και στην καρδιά σας.
Σημαντικές ημερομηνίες:
19 Φεβρουαρίου, Βόρειος Δεσμός στο ζώδιό σας. Είναι η μέρα και γενικά η περίοδος που θα γίνουν ξαφνικές αλλαγές. Ο,τι νέο μπει στη ζωή σας είναι καρμικό, αλλά μη φοβηθείτε, γιατί θα είναι για καλό.
1 Μαρτίου, με ανάδρομο Αρη στο ζώδιό σας τους επόμενους δυόμισι μήνες, καλείστε να διατηρήσετε μόνο τις αξιόλογες σχέσεις. Εικονικές φιλίες, επαγγελματικές διασυνδέσεις που κυριαρχούν για το συμφέρον, πρέπει άμεσα να παραμεριστούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2014
Στοιχείο: Νερό
Ποιότητα: Σταθερό
Λέξη-κλειδί: Αναγέννηση, μεταμόρφωση, αναλυτικότητα
Κυβερνήτης: Αρης και Πλούτωνας
Ευαισθησία: Γεννητικά όργανα
Χρώμα: Βυσσινί και τιρκουάζ
Λίθος: Τιρκουάζ
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Ιχθύες, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως
Ουδέτερα: Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος, Λέων
Αρνητικά: Τοξότης, Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός


Διατηρήστε εντατικό ρυθμό και τον έλεγχο των καταστάσεων σε ό,τι σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.
Επικεντρωθείτε στις δραστηριότητές σας προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την καριέρα σας. Ξεκαθαρίστε τις πραγματικές σας ανάγκες από τις ουτοπικές, για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα κινηθείτε στην πορεία. Οι συναλλαγές σας θα είναι πιο εύκολες τη νέα χρονιά, με δεδομένο ότι δεν ξεχνάτε να τακτοποιείται τυχόν εκκρεμότητες. Καθώς ο επαγγελματικός τομέας θα καταναλώνει τον περισσότερο από τον χρόνο σας και θα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η προσωπική σας ζωή ενδέχεται να μπει σε δεύτερη μοίρα. Μην απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα, γιατί, αν χρειαστείτε στήριξη και υποστήριξη, θέλετε δίπλα σας την οικογένειά σας για να πορευτείτε. Από το τέλος της άνοιξης και μέχρι τον Αύγουστο θα έχετε αμέτρητες ευκαιρίες για να ξεκουραστείτε και να αποδράσετε από την καθημερινότητα.
Σημαντικές ημερομηνίες:
23 Οκτωβρίου η τελευταία ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να νιώσετε πιο ώριμοι. Κρατήστε την αισιοδοξία σας, αλλά ατενίστε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά.
25 Δεκεμβρίου, επιτέλους ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σας και νέοι δρόμοι ανοίγονται για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων και στόχων. Πάρτε το σαν χριστουγεννιάτικο δώρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ 2014
Στοιχείο: Φωτιά
Ποιότητα: Μεταβλητό
Λέξη-κλειδί: Πάθος, φιλοσοφία, αγώνας για την ελευθερία
Κυβερνήτης: Δίας
Ευαισθησία: Νεφρά, μέση, μηροί και συκώτι
Χρώμα: Μπλε
Λίθος: Ζαφείρι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος
Ουδέτερα: Τοξότης, Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένος
Αρνητικά: Αιγόκερως, Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός


Ξεκινήστε τη χρονιά με σωστή στρατηγική. Μελετώντας προσεκτικά το κάθε σας βήμα, θα πετύχετε στόχους που θεωρούσατε ανέφικτους και παράλληλα θα αποφύγετε παγίδες και τρικλοποδιές. Μέσα στα καλά του 2014 έρχεται να προστεθεί η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, κάτι που θα φανεί σωτήριο για τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς μέσα από αυτόν θα βρείτε καινούργιους συνεργάτες. Διαχωρίστε ποιους θα αφήσετε να σας πλησιάσουν και ποιους θα κρατήσετε σε απόσταση. Η σκληρή και εντατική δουλειά θα σας αποφέρει κέρδη ώστε στην πορεία να κάνετε και επιθυμητές αλλαγές. Το Μάρτιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και τον συναισθηματικό τομέα και αποφύγετε τον Δεκέμβριο για να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Σημαντικό κομμάτι για φέτος θα είναι και η υγεία σας, γι’ αυτό φροντίστε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση.
Σημαντικές ημερομηνίες:
14 Σεπτεμβρίου η είσοδος του Αρη στο ζώδιό σας και η παραμονή του για ενάμιση μήνα στην ίδια θέση θα δοκιμάσει τόσο την υπομονή όσο και την αντοχή σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην αποφύγετε τις υπερβολές.
25 Δεκεμβρίου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας σας φέρνει αντιμέτωπους με όρια, κανόνες και νόμους αλλά και καρμικά οφέλη, όπως αποφασιστικότητα, σοφία και αυτοέλεγχος.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014
Στοιχείο: Γη
Ποιότητα: Παρορμητικό
Λέξη-κλειδί: Αποφασιστικότητα, φιλαργυρία και πειθαρχία
Κυβερνήτης: Κρόνος
Ευαισθησία: Οστά και γόνατα
Χρώμα: Μαύρο
Λίθος: Μαύρο διαμάντι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύες
Ουδέτερα: Αιγόκερως, Καρκίνος, Κριός, Παρθένος
Αρνητικά: Υδροχόος, Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης


Εχετε σημειώσει σημαντική πρόοδο από πέρυσι, άρα ήρθε η στιγμή να κινηθείτε με βάση τα προσωπικά σας συμφέροντα και να διεκδικήσετε με σύνεση αυτά που θέλετε. Διατηρώντας τις απαιτούμενες ισορροπίες, δραστηριοποιηθείτε δυναμικά και στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Προβάλλετε τις ικανότητές σας και απολαύστε την αναγνώριση από τους γύρω σας. Ταυτόχρονα με τα επαγγελματικά σας σχέδια, επιμεληθείτε και την προσωπική σας ζωή, την οποία έχετε αφήσει στην τύχη της. Δείτε πιο προσεκτικά τις φιλίες που αποκτήσατε την τελευταία χρονιά και ίσως ανακαλύψετε πως είναι ανούσιες και για χάρη τους χάσατε κάποιες γνήσιες. Ολα στη ζωή είναι μαθήματα και από αυτό ίσως διδαχθείτε για το ποια λάθη πρέπει να αποφύγετε στην πορεία της ζωής σας. Βάλτε μια τάξη μέχρι τον Ιούλιο, καθώς μετά θα υπάρχει γενική ένταση που δεν θα σας επιτρέπει να χαλαρώνετε. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Είτε ορίζοντας έναν γάμο όσοι είστε δεσμευμένοι είτε προχωρώντας στην απόκτηση απογόνου, ή κυνηγώντας την τύχη σας όσοι παραμένετε αδέσμευτοι. Εσείς αποφασίζετε.
Σημαντικές ημερομηνίες:
31 Ιανουαρίου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας. Ερωτευτείτε άφοβα και προσθέστε νέα μέλη στην οικογένειά σας. Βγείτε από το καβούκι σας και μη φοβηθείτε να ζήσετε τις στιγμές.
20 Μαΐου ο Αρης επιστρέφει σε ορθή πορεία. Η ζωή σας αλλάζει ρυθμούς, απαιτώντας από εσάς να κινηθείτε γρηγορότερα. Βάλτε μπροστά γιατί αρχίζουν να καρποφορούν οι κόποι σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2014
Στοιχείο: Αέρας
Ποιότητα: Σταθερό
Λέξη-κλειδί: Φιλοδοξία, εφευρετικότητα, ανεξαρτησία
Κυβερνήτης: Ουρανός
Ευαισθησία: Αστράγαλοι και κυκλοφοριακό
Χρώμα: Βιολετί
Λίθος: Ακουα μαρίνα
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης, Κριός
Ουδέτερα: Υδροχόος, Λέων, Σκορπιός, Ταύρος
Αρνητικά: Ιχθύες, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως


Μοιράστε ευθύνες, εξερευνήστε νέους δρόμους, συνεργαστείτε με τους γύρω σας και γενικώς λειτουργήστε με ομαδικότητα. Αυτό θα είναι το κυριότερο μάθημα για εσάς το 2014. Μπορεί να θεωρείτε ότι μόνοι λειτουργείτε καλύτερα, αλλά μαθαίνοντας να συνεργάζεστε με άτομα που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς δεν θα σας βγει σε κακό. Αντιθέτως θα αποδώσουν γρηγορότερα καρπούς τα σχέδιά σας, καθώς οι ευθύνες θα είναι μοιρασμένες απαλλάσσοντάς σας από συνεχές τρέξιμο για όλα. Την περίοδο της άνοιξης αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, αλλά από τον Ιούνιο και μετά μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν για αύξηση των εισοδημάτων σας. Από τον Απρίλιο και μετά δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά ανταποκριθείτε σε μια σχέση που δεν θα σχετίζεται για κανέναν λόγο με τα οικονομικά σας. Οι δεσμευμένοι προτιμήστε για φέτος τους ειλικρινείς διαλόγους με το ταίρι σας και την παραδοχή των προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας.
Σημαντικές ημερομηνίες:
16 Ιουλίου ο Δίας από τον Λέοντα σάς δίνει την ευκαιρία αλλά και το κουράγιο να κάνετε πράγματα από την αρχή. Προχωρήστε σε αλλαγές και ταυτόχρονα αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο.
25 Δεκεμβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Σκορπιό που κάνει τετράγωνο με εσάς και σας απελευθερώνει ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε νέους ορίζοντες.


ΙΧΘΥΕ 2014
Στοιχείο: Νερό
Ποιότητα: Μεταβλητό
Λέξη-κλειδί: Οραματισμός, ονειροπόληση, καλλιτεχνία, φιλευσπλαχνία
Κυβερνήτης: Ποσειδώνας
Ευαισθησία: Λεμφικό σύστημα και πέλματα
Χρώμα: Γαλαζοπράσινο
Λίθος: Μαργαριτάρι
Ζώδια που ταιριάζει…
Θετικά: Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως
Ουδέτερα: Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες, Δίδυμοι
Αρνητικά: Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος


Το 2014 θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς και έτοιμοι να προβείτε σε θεαματικές αλλαγές του εσωτερικού κόσμου σας. Ηρθε η στιγμή που θα αρχίσετε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας και θα παλεύετε στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν. Από τον Μάρτιο και μετά θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες, ενώ αλλαγή σκηνικού θα υπάρχει και στον κοινωνικό κύκλο, καθώς τη νέα χρονιά αρκετά νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ παράλληλα κάποια θα φύγουν. Διατηρήστε τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας σπατάλες για να μην προκαλέσετε τη θεά Τύχη που θα είναι με το μέρος σας. Πάρτε αποφάσεις για τη ζωή σας βασιζόμενοι στα δικά σας θέλω και μπορώ μέχρι τον Ιούλιο, που η παιχνιδιάρικη διάθεση θα σας ακολουθεί και στον συναισθηματικό τομέα φέρνοντάς σας πιο κοντά στο επιθυμητό σας στόχο, μια σχέση που θα διαρκέσει. Η έντονη κινητικότητα από τον Οκτώβριο και μετά θα κάνει τα πάντα πιθανά, από μια νέα γνωριμία μέχρι αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα.


Σημαντικές ημερομηνίες:


– 9 Ιουνίου αρχίζει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα -κυβερνήτη σας- στο ζώδιό σας. Θα


– 16 Νοεμβρίου η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σε ορθή πορεία βρίσκεται στην ιδανική θέση για να εκφράσετε την αγάπη, την πνευματικότητα, τη θυσία και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...