Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δούκισσα πολλών καρατίων

Η Νομικού έλαμπε φορώντας κοσμήματα και φόρεμα (με 14.000 κρυστάλλους) που η αξία τους έφτανε τα 54.000 ευρώ!

Πιο… γιορτινή και λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού στο ένατο live του  «Dancing with the stars 4». Οπως και η Ζέτα Μακρυπούλια, έτσι και η νέα παρουσιάστρια του show φόρεσε κοσμήματα του οίκου Danelian για να ολοκληρώσει την glam εμφάνισή της. Ενα βραχιόλι αξίας 30.000 ευρώ κόσμησε το χέρι της, ενώ στο δάχτυλό της φόρεσε δαχτυλίδι 10.000 ευρώ.

Το περίτεχνο βραχιόλι που κοσμούσε το χέρι της ήταν φτιαγμένο από πλατίνα και είχε πάνω του στρογγυλά και μαρκίζ μπριγιάν, όπως ακριβώς και στο δαχτυλίδι που φορούσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σύνολο αξίας των κοσμημάτων της έφτασε τα 40.000 ευρώ. Και μπορεί σ’ αυτό το live να μην έζησε την εμπειρία να την… προστατεύει ομάδα security, όπως έγινε πέρυσι με τη Ζέτα, όμως έως το τέλος του show κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει.

Οσο για το εντυπωσιακό φόρεμα; Το πετυχημένο σχεδιαστικό δίδυμο Κωνσταντίνος Μελής και Γιάννης Λάσκος, σε συνεργασία με τον προσωπικό της στιλίστα Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, επέλεξαν το λαμπερό στράπλες φόρεμα, το οποίο ακολουθούσε τη γραμμή του σώματός της και αναδείκνυε τις καμπύλες της. Η γιορτινή δημιουργία είχε πάνω της 14.000 μικρούς κρυστάλλους, οι οποίοι για να κεντηθούν και να τοποθετηθούν χειροποίητα στη σωστή θέση χρειάστηκε δουλειά τριάντα ημερών από τις εξειδικευμένες μοδίστρες του οίκου μόδας. Το αποτέλεσμα όμως δικαίωσε τον κόπο όλων, αφού ακόμη μία φορά η Δούκισσα ήταν η βασίλισσα του «Dancing with the stars 4».

Ανατροπή με την Αραβανή που έφυγε από το «Dancing»

Θεωρήθηκε εξαρχής το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Παράλληλα άκουσε τα χίλια μύρια, καθώς κυκλοφόρησε ότι είχε ήδη γνώσεις χορού, αφού όχι μόνο έχει διδαχτεί, αλλά και διδάσκει σε παιδιά. Το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή ήταν όμως εκείνο που ακούστηκε από τη Δούκισσα Νομικού κατά τη διαδικασία της αποχώρησης.

Το κοινό επέλεξε να διώξει από το «Dancing with the stars 4» την πρώην Σταρ Ελλάς 2005 και να δώσει άλλη μία ευκαιρία στη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία είναι κι εκείνη μία από τους επικρατέστερους για την πρωτιά. Το μεγάλο φαβορί του show δεν κατάφερε να μπει στην τελική εξάδα, πράγμα που έκανε πολλούς να απορήσουν, αφού είναι ίσως η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει συμβεί σε όλους τους κύκλους του λαμπερού σόου.

Από την άλλη, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Μιχάλης Μουρούτσος φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο και έχουν τη στήριξή του, όπως επίσης και η Κλέλια Πανταζή (που κέρδισε και στον μαραθώνιο χορού) και ο Ησαΐας Ματιάμπα, που ήταν εκείνοι οι οποίοι συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία και τις πολύ καλές κριτικές.

Το σόου για άλλη μία Κυριακή τερμάτισε πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης, αγγίζοντας το 37,6% στο σύνολο του κοινού. Αξίζει μάλιστα να πούμε ότι την ερχόμενη Κυριακή εκείνος που θα έχει τους περισσότερους βαθμούς θα κερδίσει ασυλία για το 11ο live, ώστε να έχει το αβαντάζ της εισόδου στην τετράδα.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....