Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Οι «Δαίμονες», ο Διόνυσος και η… βασίλισσα της παραλιακής!

Η εγχώρια showbiz σε πρώτο πλάνο.

Αν και η Αννα Βίσση έγινε πρόσωπο της χρονιάς με τον νέο ρόλο της ζωής της (εκείνον της γιαγιάς) και την επιστροφή της έπειτα από δύο δεκαετίες στους «Δαίμονες», ο Αντώνης Ρέμος έφτασε μέχρι τη γερμανική «Bild» με το μυκονιάτικο πάρτι της χλιδής. Και οι δυο τους είναι από τα αστέρια της εγχώριας showbiz που έκαναν -σε κάποιες περιπτώσεις ξανά και ξανά- πρωτοσέλιδα το 2013.


Και μπορεί η Ελλάδα, που βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην κρίση το δύσκολο έτος που φεύγει, να έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με τα οποία πρέπει ασχοληθεί, αλλά δεν γίνεται να αγνοήσει τα αρνητικά ή θετικά δρώμενα στον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης, που ενίοτε έχουν και πολιτικές προεκτάσεις.


Κάπως έτσι σχεδόν σύσσωμο το πανελλήνιο υιοθέτησε αρνητική ή θετική στάση απέναντι στις δηλώσεις πολιτικού περιεχομένου του Νότη Σφακιανάκη. Εξάλλου, παρακολούθησε και με ενδιαφέρον την -άτυπη και… τυπική- κόντρα στα πρωινάδικα των μεγάλων καναλιών, ενώ ανέδειξε με τη δική του ψήφο (διά των εισιτηρίων, των… γαρίφαλων ή της τηλεθέασης) τις σαφείς προτιμήσεις του. Η «Εspresso της Κυριακής» παρουσιάζει με τυχαία σειρά τα πρόσωπα της χρονιάς του 2013 και η αντίστροφη μέτρηση… δική σας!


1. Sold out για μια ροκ όπερα!


«Δαιμονίστηκε» ξανά έπειτα από είκοσι δύο χρόνια και «έσπασε» ταμεία στο Παλλάς. Δεν ήταν όμως μόνο η ροκ όπερα του Καρβέλα που έφερε την Αννα Βίσση στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά και η γέννηση του εγγονού της. Κοινώς, η απόλυτη σταρ έγινε γιαγιά.
2. Ο Αντώνης Ρέμος και η «Bild»


Το πάρτι της χλιδής στο Nammos της Μυκόνου έκανε το όνομα του Αντώνη Ρέμου να φτάσει μέχρι τη γερμανική «Bild». Οταν ηρέμησαν κάπως τα πράγματα η σύντροφος του τραγουδιστή, Υβόννη Μπόσνιακ, βαφτίστηκε ορθόδοξη, δίνοντας έτσι εκ νέου αφορμή για γαμήλιες φήμες.



3. Ο Νότης και η Χρυσή Αυγή
 
Οι εμπρηστικές (για πολλούς) δηλώσεις του όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή στη διάρκεια εκδήλωσης έβαλε μπουρλότο στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή και σχολιάστηκε όσο λίγα καλλιτεχνικά γεγονότα του 2013. Ο Νότης Σφακιανάκης, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και βρήκε αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Νίκου Βουρλιώτη.



4. Οι «Βάκχες» του Sakis στην Επίδαυρο


Ξάφνιασε τον κόσμο της showbiz αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Διόνυσου στις «Βάκχες» του Ευριπίδη. Οι κριτικές για τον Σάκη Ρουβά ήταν -ως επί το πλείστον- θετικές, αλλά η Επίδαυρος του έκλεισε τον πόρτα. Στα προσωπικά του, έγινε για τρίτη φορά πατέρας.



5. Θρόνος από γαρίφαλα για την Πάολα


Πλατινένιες πωλήσεις, sold out εμφανίσεις και δημοσιότητα στο φουλ. Η Πάολα κατέκτησε δικαιωματικά το… στέμμα της «βασίλισσας της παραλιακής», ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Φώτη Ζογγλοπίτη, με τον οποίο έχει μία κόρη, την Παολίνα. 


6. Χορεύοντας με την «Μπάρμπι
της τηλεόρασης»


Στη σύγκριση με τη Ζέτα Μακρυπούλια η Δούκισσα Νομικού κέρδισε τις εντυπώσεις με το σπαθί της στο «Dancing with the stars» στον ρόλο της νέας παρουσιάστριας του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1.Η «Μπάρμπι της ελληνικής τηλεόρασης» θα συνεχίσει και το 2014 να είναι το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο «Ολα Τρέλα», ενώ έπαψε να είναι ο δεσμός του Χρήστου Χολίδη.


7. Κωστόπουλος σε πρωινό ρόλο 


Το 2013 μπορεί να μην ήταν η χρονιά του, αλλά ωστόσο ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Με μία μεταγραφή από τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 στην πρωινή εκπομπή του Μega, η οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η πιο επιτυχημένη, σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης, ο δημοσιογράφος ξέρει να μάχεται – ακόμη και στις νομικές του υποθέσεις.
 
8.  Ο Σπύρος γλεντάει (πια) αλλού


Η μεταγραφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha κρίθηκε από τον πίνακα τηλεμετρήσεων άκρως επιτυχημένη. Η Δημόσια Τηλεόραση έχασε την εκπομπή «Στην υγειά μας» και ψάχνει τώρα να την αντικαταστήσει. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος όμως βγήκε νικητής και στην προσωπική του ζωή μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς έκανε αφαίρεση νεφρού.  


9. Στα χάι τους Λιάγκας – Σκορδά


Το 2013 ήταν η χρονιά τους: έκοψαν το νήμα της πρωτιάς στην τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του Mega και στη συνέχεια μετακόμισαν στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου. Και το καλύτερο; Η Φαίη Σκορδά διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει το «Τhe Voice».


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...