Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τα… μαγικά Χριστούγεννα της Εριέττας

Για άλλη μία χρονιά η κόρη της Λάτση ξεφάντωσε με τους φίλους της στις πίστες και στα σαλέ του κοσμοπολίτικου Gstaad.

Και αυτές οι γιορτές είναι… μαγικές για την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία βρίσκεται στο Γκστάαντ με συγγενείς και φίλους, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ηλίας Ψινάκης. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου από μικρή περνούσε τις μέρες των Χριστουγέννων στην Ελβετία. Μάλιστα, με το πέρασμα των χρόνων έχει κάνει και αρκετές γνωριμίες εκεί.
Φέτος, εκτός από τις κολλητές φίλες της, βρέθηκε μαζί της και ο Γιώργος Αρσενάκος, στενός συνεργάτης του αδερφού της Πάρη Κασιδόκωστα στη δισκογραφική εταιρία Panik, ο οποίος τη συνοδεύει στις χιονισμένες πλαγιές του κοσμοπολίτικου Γκστάαντ και στα λαμπερά πάρτι του «Gstaad Palace».


Η παρέα από την ημέρα που βρέθηκε εκεί δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται, με την Εριέττα να εμπλουτίζει συνεχώς το άλμπουμ των διακοπών που ανεβάζει στο Instagram. Οι πιο πολλές φωτογραφίες έχουν ληφθεί στις χιονοδρομικές πίστες, αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας το παρεάκι τις περνάει κάνοντας σκι. Ακόμη και στις… αθλοπαιδιές η Εριέττα φροντίζει να είναι άψογα ντυμένη, φορώντας πλήρη στολή, που την κρατάει ζεστή, ενώ τη βοηθάει να… γράφει καλά στον φωτογραφικό φακό. Βέβαια, δεν παραλείπει να ανεβάζει και ντοκουμέντα από την προετοιμασία της για τις βραδινές εξόδους της, όπου φαίνεται να φοράει σέξι φόρεμα που αφήνει ακάλυπτα τα tattoos που έχει στο κορμί της.


Από το… άλμπουμ λείπει προς το παρόν ο νέος σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Μυδγαλάς, ο οποίος πολύ πιθανόν να έχει παραμείνει στην Ελλάδα προκειμένου να είναι παρών στα νυχτερινά μαγαζιά τα οποία διαχειρίζεται. Ενδεχομένως ο γοητευτικός Θεσσαλονικιός να… πεταχτεί μέχρι την Ελβετία ώστε να κάνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με την αγαπημένη του και την παρέα τους.


Πάντως, το 2013 ήταν γούρικο για την Εριέττα Κούρκουλου, αφού και τον έρωτα γνώρισε και την πρώτη της μπουτίκ άνοιξε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της παρθενικής σειράς ρούχων της να διατίθεται για τους σκοπούς του φιλοζωικού σωματείου που έχει ιδρύσει.



Ρεβεγιόν και ξεφάντωμα στη χιονισμένη Ελβετία και για τον Ψινάκη


Από την ελληνική παρέα του Γκστάαντ δεν γινόταν να λείπει ο Ηλίας Ψινάκης. Είναι γνωστό ότι ο δαιμόνιος μάνατζερ διατηρεί στενές σχέσεις φιλίας με την οικογένεια Λάτση και δη με τη μητέρα της Εριέττας, Μαριάννα. Ως εκ τούτου, το γιορτινό ραντεβού τους στη χιονισμένη Ελβετία μοιάζει πλέον με παράδοση. Και ο Ηλίας παρουσίασε αξιοζήλευτα στιγμιότυπα από τις χειμερινές διακοπές του στην Ελβετία μέσω Instagram. Στις εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ποζάρει στον δρόμο και σε ένα Range Rover με φόντο τις χιονισμένες πλαγιές, ενώ σε κάποιες άλλες διασκεδάζει στο υπερπολυτελές «Gstaad Palace». Ντυμένος κομψά και ακριβά, επιλέγοντας ακόμη και γούνα για τις υπέρλαμπρες εμφανίσεις του στο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο, ο Ψινάκης είχε ακόμη μία φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική συντροφιά του Γκστάαντ.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...