Στην Καβάλα πουλήθηκε το υπερτυχερό πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο

Αφαντος (για ευνόητους λόγους) παραμένει ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου που αγοράστηκε στην Καβάλα, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αφαντος (για ευνόητους λόγους) παραμένει ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου που αγοράστηκε στην Καβάλα, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 4 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο το 2014 μπήκε με το δεξί για έναν από τους νικητές των 500.000 ευρώ από τους αριθμούς 13856, 13857, 13858 και 13860 της 26ης σειράς, ο οποίος παρουσιάστηκε στην ίδια πόλη!


Ο συγκεκριμένος, που είχε αγοράσει λαχεία αξίας 50 ευρώ, είναι πατέρας τριών παιδιών και οι δουλειές του το τελευταίο διάστημα δεν πήγαιναν καλά. Ακόμα ένας από τους τυχερούς των 500.000 ευρώ πέρασε από το πρακτορείο λαχείων που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, αλλά δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία του.


Ο πλανόδιος λαχειοπώλης την Τετάρτη δεν έκρυβε τη χαρά του και έδειχνε σε όλους μέσα στην πόλη τη φωτοτυπία του τυχερού λαχνού που πούλησε ο ίδιος, με τον αριθμό 13859 της 26ης σειράς (μετά την αφαίρεση των φόρων, το καθαρό κέρδος για τον κάτοχο πέφτει στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.400.015 ευρώ, ενώ σε όλες τις άλλες σειρές ο ίδιος αριθμός κερδίζει 10.000 ευρώ). Οπως είπε, πήγε να πουλήσει λαχεία στην πόλη της Καβάλας αλλά και στα γύρω χωριά. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, είτε ο «χρυσός» νικητής ζει σε κάποιο από τα χωριά από τα οποία πέρασε και πιθανότατα να μην γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι ο μεγάλος τυχερός είτε το λαχείο το αγόρασε κάποιος επισκέπτης που τώρα έχει φύγει πια από την Καβάλα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρακτορείο από όπου προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό ο λαχειοπώλης και κατόπιν τον πούλησε βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας και αποδεικνύεται γούρικο, αφού από εκεί πουλήθηκε τον περασμένο Μάιο και ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 2,1 εκατομμύρια ευρώ, όπως και το πρωτοχρονιάτικο λαχείο του 2006!


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ