Μεγάλο Χωριό, μεγάλα βάσανα για τον… Λιάπη

Μετά τις πλαστές πινακίδες ήρθε και η πολυτελής κατοικία στην Ευρυτανία.

Νέες περιπέτειες για τον Μιχάλη Λιάπη, προτού ακόμη κοπάσει ο θόρυβος για τις πλαστές πινακίδες που έφερε το πολυτελές τζιπ του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πολυτελής εξοχική κατοικία του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, που ανακαινίστηκε με κοινοτικές επιδοτήσεις για να λειτουργήσει ως ξενώνας, φιλοξένησε μόνο… τα μέλη της οικογένειας Λιάπη!


Η οικογένεια του πρώην υπουργού φέρεται ότι χρησιμοποίησε κοινοτική χρηματοδότηση κατά την περίοδο 1992-1993 για να μετατρέψει το οίκημα σε τουριστικό κατάλυμα, όταν ο ίδιος ήταν υφυπουργός Εμπορίου. Ομως, κάτοικοι του χωριού επιμένουν ότι η επίμαχη βίλα δεν λειτούργησε ποτέ ως ξενώνας. Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πρώην υπουργός τηρεί σιγή ιχθύος. Αντίθετα, τη δική τους εκδοχή έδωσαν ο αδερφός του Μάρκος και η θεία του.


Ο Μάρκος Λιάπης υποστήριξε ότι το σπίτι λειτούργησε κανονικά ως ξενώνας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσους ισχυρίζονται το αντίθετο. «Είναι πεντακάθαρο. Εχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε, έχει αποδεικτικά, παραστατικά, έχει τα πάντα. Είναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις, άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο… Δεν ξέρω τι λένε οι κάτοικοι του χωριού. Δεν έχουν ιδέα. Εχουν περάσει 22 χρόνια.


Πέθανε κάποια στιγμή ο θείος και η γιαγιά δεν μπορούσε να το συνεχίσει…» δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι και άλλοι κάτοικοι του χωριού έκαναν ακριβώς το ίδιο.


Αβάσιμη και κακόβουλη χαρακτήρισε την ανάμειξη συγγενικών της προσώπων η θεία του Μιχάλη Λιάπη, Βασιλική, η οποία υποστηρίζει ότι το οίκημα ήταν δικό της όταν ανακαινίστηκε και ότι ήταν η αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του συνηγόρου της τονίζει ότι ήταν η αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της και ότι όταν τερμάτισε την εμπορική αυτή δραστηριότητα λόγω του θανάτου του συζύγου της, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της στον εκ του συζύγου της ανιψιό».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ