Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Πόλος έλξης ήταν το κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Βύρωνα,...

Τρίτη 7/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε μην ανησυχείτε. Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν καλό θα ήταν να είστε λιγότερο ανεκτικοί.


ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις και υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, προσέχοντας όμως να μη γίνεστε επιθετικοί. Για να επιτύχετε υπάρχουν πάντα έξυπνοι τρόποι και ειρηνικοί. Τελικά ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας, που είναι η πιο αγνή, και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σάς λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας. Κυνηγήστε μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους για να τους δείξετε πως δεν σας είναι απαραίτητοι. Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δεν σας προσφέρει τίποτα εκτός από πίκρες.


ΛΕΩΝ: Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη συναισθηματική σας ζωή. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων γύρω σας. Επειδή συνήθως έχετε τύχη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.


ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε, αν δεχτείτε αντιστάσεις ή ακούσετε συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι αναμενόμενο κάποιες αλλαγές που κάνετε να τους ξεβολεύουν, οπότε απλώς φροντίστε να έχετε τεκμήρια. Διαχειριστείτε με προσοχή χρήματα που δεν σας ανήκουν, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε ίσως αποδειχθούν επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Διαχειριστείτε όμως με προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού σας χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε, αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται και συνέχεια. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Ο,τι δεν διορθώνεται κάντε το πιο ανεκτικό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες εκεί που δεν χρειάζεται. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.


ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια που η αλήθεια θα βγει αργά ή γρήγορα στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων στο άμεσο μέλλον. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το έχουν αποδείξει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....