Μακριά (και αγαπημένα) από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της τελετής έναρξης της προεδρίας στην Ε.Ε.

Ημέρα ταλαιπωρίας σήμερα για χιλιάδες οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στο Μέγαρο Μουσικής θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. και έτσι θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σταδιακή διακοπή της ροής των οχημάτων σε δρόμους της πρωτεύουσας. Με απόφαση της ΓΑΔΑ απαγορεύτηκαν παντού οι συγκεντρώσεις, εκτός από το πάνω τμήμα της πλατείας Ομονοίας.


Αρχικά, δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από 00.01 έως 24.00 στη λεωφόρο Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στις παρακάτω κάθετες οδούς: Αιγινήτου, στο τμήμα μεταξύ της Β. Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου, και στις οδούς Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου και Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της λεωφόρου Β. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.


Οσον αφορά τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, αλλά και της στάσης και της στάθμευσης των αυτοκινήτων κατά την προσέλευση των Ελλήνων και ξένων επισήμων, θα ισχύουν τα εξής: στη λεωφ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη λεωφ. Β. Κων/νου, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Β. Αλεξάνδρου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Γέλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο και στην οδό Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


Επίσης, σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι και το τέλος της επίσημης τελετής έχει προγραμματιστεί να γίνει στη λεωφ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ριζάρη και Βασ. Κων/νου, στην οδό Γενναδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην οδό Δεινοκράτους, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην Αναπήρων Πολέμου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη Βλαδίμηρου Μπένση, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και τέλος στην οδό Μονή Πετράκη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ