Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Μακριά (και αγαπημένα) από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της τελετής έναρξης της προεδρίας στην Ε.Ε.

Ημέρα ταλαιπωρίας σήμερα για χιλιάδες οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στο Μέγαρο Μουσικής θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. και έτσι θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σταδιακή διακοπή της ροής των οχημάτων σε δρόμους της πρωτεύουσας. Με απόφαση της ΓΑΔΑ απαγορεύτηκαν παντού οι συγκεντρώσεις, εκτός από το πάνω τμήμα της πλατείας Ομονοίας.


Αρχικά, δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από 00.01 έως 24.00 στη λεωφόρο Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στις παρακάτω κάθετες οδούς: Αιγινήτου, στο τμήμα μεταξύ της Β. Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου, και στις οδούς Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου και Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της λεωφόρου Β. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.


Οσον αφορά τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, αλλά και της στάσης και της στάθμευσης των αυτοκινήτων κατά την προσέλευση των Ελλήνων και ξένων επισήμων, θα ισχύουν τα εξής: στη λεωφ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη λεωφ. Β. Κων/νου, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Β. Αλεξάνδρου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Γέλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο και στην οδό Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


Επίσης, σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι και το τέλος της επίσημης τελετής έχει προγραμματιστεί να γίνει στη λεωφ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ριζάρη και Βασ. Κων/νου, στην οδό Γενναδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην οδό Δεινοκράτους, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην Αναπήρων Πολέμου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη Βλαδίμηρου Μπένση, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και τέλος στην οδό Μονή Πετράκη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...