Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Προβλέψεις για 29/3

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι ευνοϊκή για την επικοινωνία και τη σύναψη νέων σχέσεων. Η αύξηση της απόδοσής σας στη δουλειά θα κάνει τους συναδέλφους σας να εκπλαγούν. Η μέρα μπορεί να γεμίσει με κάθε λογής εκπλήξεις. Τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε τέσσερις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα ίσως χάσετε μια καλή πρόταση στη δουλειά σας. Κάντε περισσότερη οικονομία. Μην αφήνετε για αύριο τις δουλειές σας. Τα προβλήματα και οι ανησυχίες δεν σας αφήνουν να βρείτε την εσωτερική γαλήνη. Για τις γυναίκες η μέρα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προετοιμασμένοι, γιατί κάποιος το πρωί θα σας χαλάσει όλη τη μέρα. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε με συνεδριάσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις. Λόγω των έντονων συναισθημάτων σας θα είναι δύσκολο να διαπραγματευτείτε με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύτερα να μη μείνετε σπίτι σας σήμερα. Θα σας ήταν χρήσιμες οι βόλτες κοντά σε νερό. Θα αισθανθείτε ανακούφιση, όταν φτάσετε στο στοιχείο σας. Η υγεία σας δεν πρέπει να σας απασχολεί. Να τρώτε φρούτα, να πίνετε πολλούς χυμούς και μην καταναλώνετε αλκοολούχα ποτά.

ΛΕΩΝ: Ευοίωνη είναι η μέρα σήμερα, καθώς συνδέεται με την ηθική κάθαρση, την προσευχή και τη συγχώρεση. Κάθε επιθετικότητα προς άλλα άτομα, δυσαρέσκεια ή επιθυμία να κυριαρχήσετε μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Μην αρνείστε τη βοήθειά σας σε όποιον τη ζητήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ενεργητικότητά σας είναι σε χαμηλό επίπεδο σήμερα. Προσπαθήστε να μην κανονίσετε συναντήσεις και συσκέψεις. Εξαιτίας της κακής σας διάθεσης θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με φίλους και συναδέλφους. Υπάρχει η πιθανότητα απρόβλεπτων εξόδων.

ΖΥΓΟΣ: Εξαλείψτε κάθε αίσθημα επιθετικότητας. Μη μετακινείτε τα έπιπλα, μη βάζετε την υπογραφή σας σε σημαντικά έγγραφα και μην οδηγείτε γρήγορα. Επισκεφτείτε την εκκλησία ή περάστε τη μέρα μέσα στη θαλπωρή της οικογένειας ή συντροφιά με στενούς σας φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα με την υγεία σας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον. Παρακολουθήστε τις σκέψεις σας, οι οποίες αποτελούν την βάση όλων των ενεργειών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή στα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανόν η επαγγελματική και κοινωνική σας θέση να γκρεμιστεί. Μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά. Θυμηθείτε πως όλα με τον χρόνο διορθώνονται. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα αποφύγετε κινδύνους, πειρασμούς και ακτιβισμό. Καλύτερα να περιβάλλεστε από ειρηνική διάθεση και περισυλλογή. Καλό είναι να συγχωρείτε, να κάνετε δώρα και να εκτελείτε τις χάρες. Περάστε τη μέρα σας με την οικογένειά σας και καλούς σας φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη ζωή σας θα γίνει μια στροφή προς ένα διαφορετικό επίπεδο ανάπτυξης σε ό,τι έχει να κάνει με καινούργιες δουλειές και σχεδιασμούς που κάνετε. Σήμερα να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να περιμένετε βοήθεια από ανώτερες δυνάμεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με τη συνείδησή σας. Τα άστρα συνιστούν απομόνωση για λίγο προκειμένου να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας. Αποφύγετε τις θορυβώδεις παρέες και προσέξτε με την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...