Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Dancing δύο σταρ με το… ίδιο γοβάκι!

Ομοιότητες και διαφορές από τις μοιραίες ξανθιές που διεκδικούν με πάθος τον θρόνο της showbiz.

Είναι η Δούκισσα Νομικού η νέα Ζέτα Μακρυπούλια; Θα ξεπεράσει η πριγκίπισσα τη βασίλισσα; Μήπως η Δούκισσα ακολουθεί τα βήματα της ωραίας Ζέτας; Πώς θα μπορούσε να εξηγήσει κάποιος το γεγονός ότι από το «Dancing with the stars», όπου διαδέχθηκε τη Μακρυπούλια, η γλυκιά Δούκισσα θα ανεβεί στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς προκειμένου να ενσαρκώσει την ωραία Ελένη της Τροίας, στην ίδια σκηνή όπου η προκάτοχός της υποδύθηκε τη Μέριλιν Μονρόε; Δύο σύμβολα του έρωτα, δηλαδή. Και πόσα ακόμη κοινά έχουν τα δύο πανέμορφα κορίτσια;

Και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους από τον ΑΝΤ1, και οι δύο συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Καπουτζίδη και οι δύο ελκύονται και αγαπάνε τραγουδιστές. Η Ζέτα τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και η Δούκισσα Νομικού τον Νίνο και τον Χρήστο Χολίδη. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι η Δούκισσα είναι χωρισμένη και η Ζέτα εμφανίζεται με μονόπετρο στο χέρι. Αμφότερες αρέσουν πάρα πολύ, με ή χωρίς πλαστική (η Δούκισσα έχει παραδεχθεί ότι έκανε επέμβαση στο στήθος, για τη Ζέτα οι φήμες μιλούν για πλαστική στη μύτη), και έχουν μεγάλη καριέρα μπροστά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο εμφανίστηκαν -σε διαφορετικές χρονιές- στο ανδρικό περιοδικό «Esquire» στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Καριέρα: Αυτό το κορίτσι το άγγιξε το μαγικό ραβδάκι της νεράιδας. Εκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση σε ηλικία 14 ετών. Ξεκίνησε από τηλεοπτικές διαφημίσεις, συμμετείχε στην εκπομπή «Ciao ANT1» ως «τσαούσα» και το 1994 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Αρχικά παρουσίασε μουσική εκπομπή στο Mad, ενώ το πρώτο σίριαλ στο οποίο εμφανίστηκε ήταν το «Χωρισμένοι με παιδιά» του Νίκου Μαστοράκη, το 1996, όταν ακόμη ήταν 19 ετών και με σκούρα μαλλιά.

Η «εκτίναξη» ωστόσο ήρθε πολύ αργότερα, με τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε» και τον χαρακτηριστικό ρόλο της Αμαλίας (με τα τονισμένα λι και νι). Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο «Μόνο εσύ» της ΝΕΤ με τον Θοδωρή Αθερίδη και στη σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ενώ εν τω μεταξύ είχε πάρει κατά κάποιον τρόπο το «βάπτισμα» στον ρόλο της show woman, καθώς το 2006 συμπαρουσίασε με τον Γιώργο Καπουτζίδη την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision της Αθήνας.

Επίσης, είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» το 2004 και στον κινηματογράφο το 2008 με την ταινία «Μόλις χώρισα». Εκεί που έλαμψε εκθαμβωτικά όμως ήταν ως παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» σε τρεις απανωτές σεζόν, από το 2010 έως το 2013, ενώ εκπληκτική είναι και ως κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστού οίκου μόδας με φωτογραφίσεις σε εξωτικά νησιά.

Αγαπημένα

Το πατρικό της στον Βοτανικό, οι γονείς της και τα αδέρφια της. Το φαγητό τής αρέσει πάρα πολύ και μαγειρεύει κιόλας. Ωστόσο, έκανε δίαιτα και έχασε 14 κιλά. Λατρεύει τα τζιν και τις φόρμες. Εχει κολλητούς τον Καπουτζίδη και την Κωνσταντινίδου.

Τα love storιes με Αντώνη Ρέμο και Χατζηγιάννη

Ο πρώτος έρωτας της Ζέτας ήταν στα 18 της ο γυμναστής Κώστας Αλιμπέρτης, αλλά το 1996 βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου.

Συναντήθηκαν πρώτη φορά λίγες ημέρες μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε μια εκδήλωση προφητική, σε ένα event για την απονομή -έπειτα από ψηφοφορία- των τίτλων της Βαλεντίνας και του Βαλεντίνου της χρονιάς. Η Ζέτα και ο Αντώνης ήταν οι μεγάλοι νικητές. Εκείνος νεαρός, γινόταν μόλις γνωστός από τις «Χάντρες», και εκείνη ήταν ακόμη πιτσιρίκα. Εγιναν ζευγάρι δύο χρόνια μετά σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο με τον Θέμη Γεωργαντά και η σχέση τους κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια. Για τα μίντια η Ζέτα ήταν το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου και μόνιμη συζήτηση ποια θα είναι η ημερομηνία του γάμου τους. Η Ζέτα δεν απαντούσε. Μέχρι τη στιγμή που δήλωσε εύστοχα «με κάνετε να νιώθω σαν την κυρία Κοκοβίκου που παρακαλάει τον Αντωνάκη της να την παντρευτεί». Ο χωρισμός από τον Αντώνη Ρέμο ήρθε όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ξεκινήσει τη μεγάλη της καριέρα – ο δεσμός με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήρθε όταν η καριέρα της είχε απογειωθεί.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2010 από τη Σαντορίνη, όπου το ζευγάρι ήταν διακοπές, πυροδότησε τα δημοσιεύματα και η Ζέτα άρχισε να τον επισκέπτεται κρυφά στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Οταν η σχέση τους πήγε από το καλό στο καλύτερο, αποφάσισαν να μείνουν μαζί στην Ανω Γλυφάδα. Τους έχουμε δει μαζί στην Κύπρο, το νησί του Μιχάλη, στην Πάρο στο εξοχικό του, αλλά πρόσφατα και σε κοινές εξόδους στην Πάολα και στον Πανταζή, με την 35χρονη Ζέτα να φορά μονόπετρο στο χέρι.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Καριέρα: Η 27χρονη Δούκισσα πήρε φόρα και τρέχει! Κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού, κέρδισε πανηγυρικά τον τίτλο στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2007, αν και δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική δεκάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2007 που έγινε στο Μεξικό. Από το 2007 έως το 2009 στάθηκε στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη στο Alter για την εκπομπή «Lifestyle» και την επόμενη σεζόν «μετακόμισε» στο Mega -μαζί με τον Νίκο-, όπου παρέα με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Κατερίνα Καινούργιου παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή του σταθμού. Η παρουσία της ήταν τόσο θετική και εκθαμβωτική, που την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (2010-2011) συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη παρουσιάζοντας το σόου «Just the 2 of us».

Τον Ιανουάριο του 2012 η Δούκισσα έκλεισε συμφωνία με τον Αντ1 για την εκπομπή « Laugh Attack» και την επόμενη σεζόν ήταν το κορίτσι του «Ολα», όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα. Η πραγματική «εκτόξευση» ωστόσο ήρθε τον Οκτώβριο του 2013, όταν πήρε τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο « Dancing with the stars» και την κράτησε -παρά τη σύγκριση και την κριτική- με το σπαθί της. Σε λίγες εβδομάδες (στα μέσα Φεβρουαρίου) θα τη δούμε και στο θεατρικό σανίδι, στην παιδική παράσταση «Τρωικός Πόλεμος», στην οποία θα υποδύεται την ωραία Ελένη.

Τα αγαπημένα της

Οι γονείς της, Νίκος και Ούρσουλα, ο αδελφός της Νικήτας. Της αρέσει το ποτό Β52, το ριζότο από τα φαγητά. Η Αγγλία και η Σύμη για διακοπές -από εκεί κατάγεται η γιαγιά της και πήρε και το όνομά της-, αλλά και ο Ολυμπιακός. Λατρεύει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και μάλιστα πολύ ακριβά.

Στην αγκαλιά του Νίνο και του Χρήστου Χολίδη

Το πρώτο ειδύλλιο της Δούκισσας που απασχόλησε τα μέσα ήταν αυτό με τον πολίστα Γιάννη Σαλπέα, το οποίο έληξε άδοξα μετά τη στέψη της. Κατόπιν στην αγκαλιά του την πήρε ο Νίνο. Η Δούκισσα και ο εκκεντρικός τραγουδιστής γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip «Θαύματα» και στην αρχή κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι σπάνιες, η σχέση τους ωστόσο δεν είχε αίσιο τέλος. Το 2010 γνώρισε τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ως καλεσμένο στην εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί». Στη συνέχεια πήγε και στο νυχτερινό κέντρο όπου εκείνος τραγουδούσε με την ομάδα του μαγκαζίνο. Τον τραγουδιστή ωστόσο τον γνώρισε καλύτερα στο «Just the 2 of us», όπου αυτός ήταν παίκτης κι εκείνη το δεξί χέρι του Καπουτζίδη. Ο Χρήστος Χολίδης την κυνηγούσε επίμονα και μεθοδικά, ενώ εκείνη ήταν πολύ δύσκολη, ώσπου του είπε το «ναι». Τελικά η σχέση τους έληξε δύο χρόνια αργότερα, λίγο προτού εκείνη γίνει η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...