Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Με μονόπετρο στο αριστερό!

Το μονόπετρο στο χέρι της καλλονής πρωταγωνίστριας «μαρτυρά» ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για τον χορό του Ησαΐα.


Τι σημαίνει το μονόπετρο που… μοστράρει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες η Ζέτα Μακρυπούλια; Μήπως, πέρα από τη συνεργασία της επί σκηνής με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη την επόμενη θεατρική σεζόν, ετοιμάζεται να ανέβει μαζί του και τα σκαλιά της εκκλησίας; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Sugar… Μερικοί το προτιμούν καυτό» φοράει το δαχτυλίδι και το χαίρεται!


Οι πρώτες φήμες ότι η Ζέτα και ο Μιχάλης αρραβωνιάστηκαν κυκλοφόρησαν τον περασμένο Νοέμβριο, στη διάρκεια κοινής επίσκεψής τους στην Κύπρο, ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή. Λέγεται, μάλιστα, ότι το μονόπετρο δόθηκε στην όμορφη ηθοποιό ανήμερα των γενεθλίων του αγαπημένου της. Εκείνο το διάστημα όμως η Ζέτα δεν το φορούσε συνέχεια, πόσο μάλλον σε δημόσιες εμφανίσεις της με τον Μιχάλη, όπου οι φωτογράφοι καραδοκούσαν για να «αιχμαλωτίσουν» μια κοινή τους στιγμή. Ακόμη και να το φορούσε όμως γυρνούσε την πολύτιμη πέτρα προς τα μέσα και φαινόταν ότι στόλισε το αριστερό χέρι της με ένα απλό δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα.


Από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά τα δεδομένα άλλαξαν. Η Ζέτα εμφανίστηκε φορώντας το μονόπετρο στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Annie», όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ηταν η πρώτη φορά που η ίδια δεν φαινόταν να έχει κανένα άγχος να το κρύψει. Το αποκορύφωμα πάντως σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν το ζευγάρι πήρε σβάρνα τα μπουζούκια για να υποδεχτεί το νέο έτος.


Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εκ των υστέρων από τα νυχτοπερπατήματά τους στο κέντρο Frangelico, με φίλους όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Θανάσης Αλευράς, η Ζέτα φοράει σε όλες το μονόπετρό της. Φαινόταν μάλιστα να το επιδεικνύει κιόλας, ειδικά τις στιγμές που αγκάλιαζε και φιλούσε περιπαθώς τον αγαπημένο της για το καλό της έλευσης του 2014. Λέτε μέσα σ’ αυτή τη χρονιά, εκτός από χορό της «Μελωδίας της ευτυχίας» στο σανίδι, να χορέψουν (επιτέλους!) και τον χορό του Ησαΐα;


Εκοψαν την βασιλόπιτα


Στην προχθεσινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο Παλλάς η Ζέτα εμφανίστηκε πάντως χωρίς τον Μιχάλη και δίχως το μονόπετρο. Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε τους συναδέλφους της Γιάννη Ζουγανέλη, Θοδωρή Αθερίδη, Κώστα Βουτσά, τον σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή και τους λοιπούς συντελεστές της παράστασης «Sugar… Μερικοί το προτιμούν καυτό» μέσα σε γιορτινό κλίμα. Τέσσερις πίτες που έγραφαν πάνω «Sugar» με σοκολάτα κόπηκαν και τα κομμάτια τους μοιράστηκαν σε όλους. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κερδίζοντας και το βραβείο που το συνόδευε ήταν ο Ηλίας Κωνσταντίνου, ένας εργαζόμενος στην υποδοχή του θεάτρου. Να σημειωθεί ότι το μιούζικαλ που αποτέλεσε καλλιτεχνικό και εμπορικό θρίαμβο θα κάνει φινάλε αύριο Κυριακή. Στη συνέχεια δύο εξίσου μεγάλες θεατρικές παραγωγές θα φιλοξενηθούν στο Παλλάς, το «Συρανό ντε Μπερζεράκ» και ο «Τρωικός Πόλεμος». Οσο για τη Ζέτα; Πληροφορίες τη θέλουν να έχει εξασφαλίσει με τον καλό της τα δικαιώματα του θρυλικού μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας» που είχε ανεβάσει στην Ελλάδα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...