Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Πρεμιέρα για την Αφροδίτη Λιάντου με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια στο...

Πρεμιέρα έκανε η Αφροδίτη Λιάντου με την παράσταση «Φάκντ...

«Η γη της ελιάς»: Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να...

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η...

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή διαψεύστηκαν με...

Με τον πιο τραγικό τρόπο διαψεύστηκαν οι εξαγγελίες της...

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος η ηθοποιός της σειράς «Η γη της ελιάς»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της...

Με διπλή ελληνική παρουσία το μιούζικαλ «Strictly Ballroom» στην Αυστραλία

Διπλή θα είναι τελικά η ελληνική παρουσία στο μιούζικαλ «Strictly Ballroom», καθώς ο Μπαζ Λάρμαν επέλεξε ακόμα μία Ελληνίδα για να πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή του, η οποία βασίζεται στη γνωστή αυστραλιανή κινηματογραφική ταινία.

Διπλή θα είναι τελικά η ελληνική παρουσία στο μιούζικαλ «Strictly Ballroom», καθώς ο Μπαζ Λάρμαν επέλεξε ακόμα μία Ελληνίδα για να πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή του, η οποία βασίζεται στη γνωστή αυστραλιανή κινηματογραφική ταινία.


Μετά τη Φοίβη Πανάρετου, που έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές επιτυχίες, στην παράσταση -και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο- θα συμμετέχει και η ομογενής Σοφία Κάτος. Ο διάσημος Αυστραλός σκηνοθέτης επέλεξε την Κάτος θεωρώντας ότι θα ενσαρκώσει ιδανικά τον ρόλο της Λιζ (τον οποίο στην ταινία είχε ερμηνεύσει η ομογενής Τζία Καρύδη). Η προηγούμενη θεατρική ερμηνεία της Κάτος ήταν στο «Καφέ Ρεμπέτικα», παράσταση με την οποία περιόδευσε στην Αυστραλία.


Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανη για την καταγωγή της και υπογραμμίζει πως ο παππούς της, σε ηλικία 84 ετών, εξακολουθεί να ψέλνει στην ελληνική εκκλησία του Τζιλόγκ. «Με έχει ενθουσιάσει το γεγονός πως ένας σκηνοθέτης σαν τον Μπαζ Λάρμαν, με τόσες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, με επέλεξε για να πρωταγωνιστήσω στο μιούζικαλ που ανεβάζει. Και χαίρομαι που θα έχω για συμπρωταγωνίστρια μια άλλη Ελληνίδα, τη Φοίβη Πανάρετου» δηλώνει η Κάτος.


Τα ίδια συναισθήματα έχει και η Φοίβη Πανάρετου για το γεγονός ότι θα ανέβει στο σανίδι μαζί με μια άλλη Ελληνίδα. Σε ό,τι αφορά την ίδια, λέει πως το να δουλέψει με έναν σκηνοθέτη σαν τον Μπαζ Λάρμαν της προξενούσε ανησυχία. Ωστόσο λίγο μετά τη γνωριμία της μαζί του νιώθει απίστευτα άνετη και χαλαρή και, ως εκ τούτου, ανυπομονεί για την πρεμιέρα, που αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε...

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Κίνημα υποστήριξης για τη Μιμή Ντενίση, που δεν το βάζει κάτω για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ξεσήκωσε θύελλα υποστήριξης, από επωνύμους και μη, Ελληνες και...