Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ποπ, έντεχνο και ροκ τραγουδά ο Γαρδέλης!

Ο ηθοποιός κάθε Τρίτη εμφανίζεται σε μουσική σκηνή στο Γκάζι ερμηνεύοντας διαχρονικές επιτυχίες.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο ηθοποιός-είδωλο τη δεκαετία του ’80, έπιασε μικρόφωνο και το έριξε στο τραγούδι. Ο ίδιος αποφάσισε να εκπλήξει ευχάριστα όσους ακόμη τον λατρεύουν και έστησε ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα σε γνωστή μουσική σκηνή στο Γκάζι. Εκεί κάθε Τρίτη ο γνωστός ηθοποιός θα τραγουδά επιτυχίες που «έντυσαν» ηχητικά πολλές από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε, αλλά και διαχρονικά τραγούδια που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Από το «Come With Me», το «Αντε Σπάσε» και το «Νύχτωσε Νύχτα» μέχρι το «Για το καλό μου» και τη «Φραγκοσυριανή», ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει την πρόθεση να εντάξει στο ρεπερτόριό του τραγούδια που έχει αγαπήσει ο ίδιος αλλά και το κοινό εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» για τη νέα του αυτή εμπειρία: «Ξεκινήσαμε την Τρίτη. Ηταν πάρα πολύ ωραία! Η ζεστασιά και η υποδοχή του κόσμου ήταν περισσότερη απ’ όσο φανταζόμουνα. Τραγούδησαν μαζί μου και θυμηθήκαμε, νοσταλγήσαμε, συγκινηθήκαμε και περάσαμε πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που τραγουδάω σε μαγαζί. Το 1986 είχα πάει στην Κύπρο για μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό στη Λάρνακα. Από τότε είχα να ανέβω σε stage. Λέω τα τραγούδια που αγαπάμε και μας αρέσουμε να λέμε. Λέω τραγούδια ποπ, έντεχνα, ροκ, αλλά και μερικά που ακούστηκαν στις ταινίες που έπαιζα. Υπάρχουν στιγμές που θα κάνουμε και τον χαβαλέ μας στη σκηνή, αλλά και στιγμές που θα βγάλουμε μια τρυφερότητα».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποκαλύπτει πώς προέκυψε στη ζωή του αυτό το νέο εγχείρημα: «Η συνεργασία προέκυψε συγκυριακά. Μέσα από μια παρέα που τραγουδάγαμε είπαμε μεταξύ μας ξαφνικά: “Δεν το βγάζουμε αυτό που κάνουμε και παρά έξω;” Ετσι αυτό απέκτησε και μια επαγγελματική χροιά. Φτιάξαμε και ένα ρεπερτόριο για να έχει η παρουσίαση των τραγουδιών και μια συναισθηματική διαδρομή. Θέλουμε να κάνουμε ένα μουσικό ταξιδάκι εποχής και να γυρίσουμε ανανεωμένοι, έχοντας ολοκληρώσει μια παρεΐστικη βραδιά».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αν και είχε πολλές επαγγελματικές προτάσεις για να παίξει σε κάποιο θεατρικό έργο, επέλεξε να κάνει το συγκεκριμένο εγχείρημα γιατί ήταν κάτι που τον ενέπνεε περισσότερο απ’ όλα τα άλλα. «Καταλαβαίνω την ανάγκη επιβίωσης όλων, αλλά η επιλογή μου στο τραγούδι δεν προέκυψε από μια οικονομική δυσκολία για την οποία έπρεπε να βρω τρόπους να την ξεπεράσω. Δυσκολεύομαι, όπως όλοι. Είχα και κάποιες προτάσεις θεατρικές, αλλά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Αυτό με την μπάντα και τα παιδιά με ιντρίγκαρε πιο πολύ. Αυτή η επικοινωνία μου με τον κόσμο ήταν μοναδική. Είναι πάρα πολύ ωραία, λοιπόν, που δεν χάνει το θεατρικό της χαρακτήρα. Από τα ωραιότερα σχόλια που άκουσα είναι ότι “εσύ τα τραγούδια δεν τα τραγουδάς, τα ερμηνεύεις”».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...