Στο «Χαμόγελο» η μικρή Μαρία μέχρι νεωτέρας

Υπο την κηδεμονία του Χαμόγελου του Παιδιού θα παραμείνει -ώσπου να εκδοθεί οριστική απόφαση για την τύχη της- η μικρή Μαρία που είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας τον περασμένο Οκτώβριο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Υπο την κηδεμονία του Χαμόγελου του Παιδιού θα παραμείνει -ώσπου να εκδοθεί οριστική απόφαση για την τύχη της- η μικρή Μαρία που είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα Λάρισας τον περασμένο Οκτώβριο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Χθες συζητήθηκε στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το ζήτημα της επιμέλειας του κατάξανθου κοριτσιού, την οποία είχε αναθέσει προσωρινά στον σύλλογο η Εισαγγελία μετά την προφυλάκιση των Αθίγγανων «γονιών» της.

Η σχετική απόφαση για την οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο Χαμόγελο του Παιδιού, προκειμένου στη συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον της μικρής, αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πάντως ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο Αθίγγανων δεν παρέστησαν στη διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα τυπικό και διαδικαστικό, αφού οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι (ο άνδρας κρατείται στις φυλακές Λάρισας και η γυναίκα στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού).

Και οι δύο ωστόσο έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί, με την υπεράσπισή τους να υπογραμμίζει ότι από την εξέλιξη της υπόθεσης δεν προέκυψε θέμα υφαρπαγής του παιδιού. Οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας πάντως αποδείχτηκε έπειτα από εξέταση DNA ότι είναι ένα ζεύγος Βούλγαρων Ρομά, ο Ατάνας Ρούσεφ και η Σάσα Ρούσεβα.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα να πούλησε την κόρη της στους Ελληνες Ρομά, αν και η ίδια αρνείται κάτι τέτοιο, ισχυριζόμενη ότι την έδωσε στο ζευγάρι στα Φάρσαλα όταν ζούσε στην Ελλάδα, επειδή δεν είχε χρήματα να το μεγαλώσει.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Ένα θαύμα για τον καφετζή του «Σασμού»

Ζητείται… θαύμα για τον Στάθη Μαντζώρο που νοσηλεύεται εδώ...

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η εντυπωσιακή αλλαγή μετά την απώλεια 27 κιλών

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν έχει κρύψει τη δύσκολη πορεία...

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εκτός Αθήνας με τον σύντροφό της για το Πάσχα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να ζει μια πολύ όμορφη...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.