Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Η πρεμιέρα της γιαγιάς Αννας Βίσση με τους «Δαίμονες»

Εντυπωσιακή η πρώτη παράσταση της ροκ όπερας με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους.

Η λαμπερή πρεμιέρα για τους «Δαίμονες» της γιαγιάς Αννας Βίσση (μετά την αποκάλυψη περί εγκυμοσύνης της κόρης της, Σοφίας, που διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης) στο «Παλλάς» τα είχε όλα. Συγκίνηση, εντυπωσιακές ερμηνείες, χειροκρότημα και λαμπερούς καλεσμένους που απόλαυσαν την πιο πολυσυζητημένη ίσως παράσταση της χρονιάς. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την ευτυχία της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγονάκι που θα είναι κοριτσάκι, ένα μυστικό που «πρόδωσε» η πρώην πεθερά της στους δημοσιογράφους, ενώ με μια βαθιά υπόκλιση προς το κοινό έδειξε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθειά της επί σκηνής. Ολοι έκαναν λόγο για μια καλοδουλεμένη παράσταση υψηλών απαιτήσεων, που δικαίωσε τις προσδοκίες όλων.

Είκοσι δύο χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση οι «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα, η ροκ όπερα με την Αννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη και πολλούς ακόμη, επέστρεψαν δυναμικά, σε μια πρεμιέρα όπου έγινε παρέλαση επωνύμων. Τα φωτογραφικά φλας άστραψαν αφού όλοι ήταν εκεί προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση την οποία περίμεναν εδώ και πολλούς μήνες. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες παρευρέθηκαν στη νέα παραγωγή και τη στήριξαν, μένοντας κατενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και την ερμηνεία των καλλιτεχνών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με εντυπωσιακή δημιουργία των Konstantinos Melis by Laskos. H γνωστή ηθοποιός συνοδευόταν από τον Γιάννη Λάτσιο που επέλεξε ένα πολύ σικ σακάκι, συνδυασμένο με τζιν παντελόνι. Εκεί ήταν και η Ναταλία Γερμανού με τον Θέμη Γεωργαντά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την Αννα Βίσση και την ομάδα της τίμησε με την παρουσία του ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou» Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζο και Χρήστο Νέζο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη βραδιά ο Νίκος Καρβέλας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αννίτα Πάνια.

Τους «Δαίμονες» αντίκρισαν οι Μαρία Κορινθίου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ζέτα Δούκα, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κ.ά., αλλά και φυσικά πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και καλλιτέχνες του πενταγράμμου. Η Καίτη Γαρμπή σχολιάστηκε στιλιστικά για τη μάξι δημιουργία τύπου κιμονό που επέλεξε, ενώ ένα πανέμορφο φόρεμα επέλεξε και η Ζέτα Δούκα. Χωρίς τον σύζυγό της Αδωνη Γεωργιάδη εμφανίστηκε η Ευγενία Μανωλίδου φορώντας ένα λευκό ανοιξιάτικο φόρεμα. Από τις εκπλήξεις τις λαμπερής βραδιάς ήταν η διεθνούς φήμης στιλίστρια Πατρίτσια Φιλντ, η οποία είναι πολλά χρόνια φίλη με την Αννα και φωτογραφήθηκε μαζί της στο τέλος της παράστασης.

Αναγγελία εγκυμοσύνης από την πρώην… πεθερά

Ποιος θα περίμενε ότι η σημαντική αυτή πρεμιέρα για την Αννα Βίσση θα συνοδευόταν και από την αναγγελία μιας χαρμόσυνης είδησης… Η Σοφία Καρβέλα, η μοναχοκόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το μεγάλο μυστικό αποκάλυψε στους δημοσιογράφους η γιαγιά της και μητέρα του Νίκου Καρβέλα, η κυρία Αγγελική, λέγοντας με το χαμόγελο στα χείλη: «Ναι, είναι έγκυος… Η Σοφία είναι σε ενδιαφέρουσα!» Η Σοφία μπορεί να μην κατάφερε να παρευρεθεί (ήταν στο εξωτερικό) στην επίσημη πρεμιέρα της ροκ όπερας «Δαίμονες» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της, ωστόσο ήταν το θέμα συζήτησης της λαμπερής βραδιάς. Οταν οι ρεπόρτερ περικύκλωσαν τη μητέρα του Νίκου Καρβέλα και τη «στρίμωξαν» με τις ερωτήσεις τους, εκείνη «παραδόθηκε»… άνευ όρων και παραδέχτηκε: «Ναι, είναι έγκυος… Η Σοφία είναι σε ενδιαφέρουσα!» Μάλιστα στο πλευρό της ήταν ο άλλος της γιος, ο οποίος προσπάθησε να τη συγκρατήσει και να μην αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της Σοφίας, όμως εκείνη ήταν τόσο χαρούμενη, που ήθελε πολύ να μιλήσει για την αγαπημένη της εγγονή.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με τον σύντροφο της Σοφίας Καρβέλα και μέλλοντα μπαμπά Θανάση Πανουργιά, ο οποίος είπε αναφορικά με το ευτυχές γεγονός: «Δεν θα ανακοινώσω εγώ τίποτα! Εγώ δεν είπα τίποτα» αποκαλύπτοντας όμως πως έχει δώσει δαχτυλίδι αρραβώνων στην αγαπημένη του: «Εχω δώσει δαχτυλίδι. Ολα καλά». Αμέσως μετά την παράσταση, όταν ρωτήθηκε για την απουσία της Σοφίας Καρβέλα από την πρεμιέρα της παράστασης των γονιών της, η Αννα Βίσση απάντησε: «Η Σοφούλα δυστυχώς δεν μπορούσε να ‘ρθει, αλλά σύντομα θα έρθει να το δει», ενώ για την είδηση της εγκυμοσύνης της κόρης της, την οποία είχε επιβεβαιώσει λίγο νωρίτερα η πρώην πεθερά της, συμπλήρωσε χαμογελώντας: «Θα ήθελα να πάνε όλα καλά πρώτα και μετά θα τα πούμε. Πάντως μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός τίποτε άλλο δεν μετράει. Ολα αυτά είναι πολύ απλά […] Εκεί είναι η υπέρβαση της ευτυχίας πλέον!»

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...