Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αχ, Κούλα! Το… κορίτσι του Άδωνη στο twitter!

Η μυστηριώδης «κυρία υπουργού» που αναστατώνει τον «τιγράκο» (όπως τον αποκαλεί).

Εσείς ποια ξέρατε μέχρι σήμερα ως κυρία υπουργού Γεωργιάδη; Μάλλον την Ευγενία Μανωλίδου, έτσι; Ε, να την ξεχάσετε, γιατί στο twitter κυκλοφορεί η… Κούλα (@ax_koula), η οποία διατυμπανίζει ότι είναι «σύζυγος Αδωνη», με δόξα και τιμή! Είναι το κορίτσι του, το οποίο μάλιστα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το χαϊδευτικό «μπουμπούκος», που του είχε… κολλήσει η μαέστρος. Τον αποκαλεί «τιγράκο» και οι διάλογοι μεταξύ τους είναι αποκαλυπτικοί. Γιατί ο υπουργός Υγείας είναι μεγάλος φαν του twitter και η αλήθεια είναι πως απαντάει σε όλους ανεξαιρέτως!

Η διαδικτυακή «περιπέτεια» του Αδωνη Γεωργιάδη με την Κούλα έχει γίνει πάντως αντικείμενο πειραγμάτων στο γραφείο του στην Αριστοτέλους. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Γεωργιάδη, ο ίδιος δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητά της, ούτε αν είναι άνδρας ή γυναίκα, ωστόσο μοιάζει να ανήκει στις αγαπημένες του followers.

Φιλάκι;

Αν και η «κυρία υπουργού» απευθύνεται άμεσα στον Γεωργιάδη (κάνοντας mention δηλαδή), εκείνος δεν της απαντάει συχνά. Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η Κούλα έχει ανταπόκριση από τον «τιγράκο». «Συγνώμη, μου ξέφυγε κακιά λέξη προηγουμένως» του έγραψε κι εκείνος της απάντησε:

«Συχωρεμένη για πρώτη και τελευταία φορά». Αυτό ήθελε να ακούσει η ερωτευμένη. «Φιλάκι να γίνουμε φίλοι;» τον ρωτάει, αλλά εκείνος μάλλον της κάνει τον… δύσκολο. Η πιο πρόσφατη συνομιλία τους είχε πολιτική χροιά. «Το κράτος του ΣΑΜ τον άφησε ελεύθερο τον Ξηρό με υπουργό Δένδια. Μην μπερδευόμαστε. Ηταν που η τρομοκρατία τέλος και σφίξαν τα λουριά…» έγραψε η έντονα πολιτικοποιημένη Κούλα, για να λάβει την απάντηση του υπουργού:

«Μη λες ανοησίες! Λες να ρωτήθηκε ο Π/Θ (σ.σ.: πρωθυπουργός) για την άδεια στον Ξηρό; Και ο Δένδιας τι σχέση έχει με τις φυλακές;». Εκείνη δεν το άφησε έτσι και μάλιστα, τώρα με τον Χριστόδουλο Ξηρό ελεύθερο, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. «Επίσης, αφού λέω ανοησίες, περιμένω να δω ποιος φταίει. Μέχρι τότε θα μείνω κλειδαμπαρωμένη! Ευθύνη κανείς;» ρωτάει.

Η Κούλα είναι ναζιάρα και όπως κάθε γυναίκα θέλει την επιβεβαίωσή της. «Μ’ αγαπάς;» ρωτάει αγωνιωδώς τον Αδωνι Γεωργιάδη ή «θα μου δώσεις φιλάκι;». Οταν μάλιστα εμπλέκονται άλλες γυναίκες στην υπόθεση, γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο». «Παναγία μου! Ενα υπογλώσσιο τώρα! Σβήνω! Πεθαίνω! Η καρδιά μου!». Αυτή ήταν η αντίδρασή της όταν αποκαλύφθηκε ότι στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας απασχολείται η σέξι τηλεπερσόνα και μοντέλο Ιωάννα Δεμεντή, ενώ σε αναφορά άλλου χρήστη του twitter στην Ευγενία Μανωλίδου, η Κούλα απάντησε δεόντως:

– Το στεφάνι σου όλο με την άλλη κυκλοφορεί δημοσίως…

– Αλλη; Ποια άλλη;

– Τη μαέστρο, δεν τα έμαθες;

– Κάτι έχω ακούσει, κακοήθειες! Μην ακούς τον κόσμο! Ο Αδωνις Γεωργιάδης μού είναι πιστός!

Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια που η Κούλα μάς βάζει ακόμη και στην… υπουργική κρεβατοκάμαρα.

«Καμία αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κρεβάτι μας θα κάνεις; Εχω μαραζώσει πια!» τον ρωτάει, με αφορμή τα «ντου» του υπουργού στα νοσοκομεία. Οταν όμως έρχεται εκείνη η στιγμή, η κυρία υπουργού κάνει τη δύσκολη.

Εκεί που η Κούλα δίνει ρέστα είναι στην περιγραφή της καθημερινότητας, αλλά και των ειδικών περιπτώσεων, όπως, για παράδειγμα, η γιορτή του Θάνου Πλεύρη. «ΟΥΟΥΟΥ!! Χρόνια πολλά, Θανούλη! Θα έρθουμε το βράδυ με τον τιγράκο να σ’ τα πούμε κι από κοντά» γράφει το «κορίτσι» του Αδωνη, ενώ δεν παραλείπει να ενημερώνει τον υπουργό για τις δραστηριότητές της, αλλά και τις υποχρεώσεις του.

«Το απόγευμα κανόνισα να πάω για ψώνια με τη Λιλή. Εσύ να βγάλεις τον σκύλο έξω! Τα σκουπίδια μην ξεχάσεις πάλι! Σ’ αγαπώ!» του γράφει. Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια που η Κούλα ξεσπάει. «Εγώ φταίω που τον πλένω και τον καθαρίζω και τον σιδερώνω! Αλλά τελείωσα αυτά! Η δούλα πέθανε!» παραπονιέται «εδώ είναι σπίτι, όχι γήπεδο! Ακούς; Σε πλένω, σε καθαρίζω, σε σιδερώνω και ορίστε το “ευχαριστώ”! Αχάριστε!» εκρηγνύεται. Κάπως έτσι έρχονται και οι… καβγάδες. «Το κόμμα σου τη δημιουργεί τη μιζέρια και την γκρίνια, τιγράκο. Μη σου φταίνε οι άλλοι» γράφει η Κούλα, για να ανοίξει διάλογο με μια χρήστη του twitter. «- Συζυγικό καβγαδάκι; – Ναι! Πάτησε με βρόμικα παπούτσια στο χαλί. – Εκανε τέτοιο παράπτωμα; – Ναι. Μου έφερε όλες τις λάσπες μέσα στο σπίτι!». Οπου χρειάζεται πάντως γίνεται τσαούσα: «Και κάτι ακόμη. Αν μου ξανα-υψώσεις τη φωνή μπροστά σε κόσμο, θα φας παντόφλα! Ακούς;».

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο γάμος τον Οκτώβριο

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ψάξουμε να βρούμε την «κυρία υπουργού», καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι πρόκειται για την Ευγενία Μανωλίδου διαδικτυακά «μεταμφιεσμένη». Θελήσαμε να μάθουμε ποια είναι, τι κάνει στη ζωή της, για να λάβουμε την απάντηση: «Στέκεται λαμπάδα στο πλάι του συζύγου της!!!». Πώς άρχισε όμως το «love story» που συγκλονίζει το twitter; «Με τον Αδωνι γνωριστήκαμε όταν ήμουν μόλις δέκα ετών.

Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος! Δεν ήταν μόνο το σπινθηροβόλο βλέμμα του υπουργού και το σεξαπίλ που με ξετρέλαναν μαζί του, αλλά κυρίως η δυναμικότητά του και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του! Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Ετσι, περίμενε υπομονετικά μέχρι να ενηλικιωθώ, έως ότου παντρευτήκαμε στις 25/10/2013. Ηταν όλοι καλεσμένοι! Ηταν ένας γάμος-όνειρο, που κάθε κοπέλα θα ζήλευε!» μας λέει και μάλιστα μας παραθέτει και το προσκλητήριο που διάλεξε μόνη της.

Από τα tweets αντιλαμβανόμαστε πάντως πως πρόκειται για μια σχέση μίσους και πάθους. «Η σχέση μας είναι έντονη. Εχουμε τρομερές διαφωνίες και συχνά νιώθω ότι με εκθέτει. Πρώτα πρώτα, δες τις γραβάτες που φοράει! Πες μου, έχεις δει άλλον σοβαρό άνθρωπο να βγαίνει με κίτρινη γραβάτα; Θα νομίζει ο κόσμος ότι του την πήρα εγώ και θα με λένε “κακόγουστη”! Ο κόσμος μάς ζηλεύει! Και δεν θέλω να δίνω τέτοια δικαιώματα! Δεν μου αρέσουν και τα κουτσομπολιά!», τονίζει και επισημαίνει:

«Παρά όμως τις διαφωνίες μας, είναι το στεφάνι μου και τον αγαπώ. Τον συνοδεύω παντού και τον συμβουλεύω σε όλα τα θέματα. Γυναίκα είμαι και καταλαβαίνω ποιος θέλει να τον βλάψει και ποιος όχι! Κι εκείνος το αναγνωρίζει και είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να είμαστε μαζί».

– Μανιώδης χρήστης του twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, απαντά σε όλους, καθώς το χρησιμοποιεί όλο το 24ωρο από το κινητό του τηλέφωνο. Ο ίδιος ακολουθεί 3.582 άτομα, ενώ τον ακολουθούν 35.725! Η Κούλα ακολουθεί 3.447, ενώ την ακολουθούν 3.297.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...