Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Δεν γύρισαν στην «φωνή» του Σαντικάι

Ποιοι κατάφεραν (και γιατί) τους coach να πατήσουν το… buzzer τους.

Μια μητέρα με τρία παιδιά και δικό της φροντιστήριο, ένας καθηγητής φωνητικής που έχει κάνει support σε συναυλία των Iron Maiden, μια Κρητικιά που μαθαίνει σαξόφωνο, ένας 16χρονος μαθητής από την Κύπρο και μια Βολιώτισσα θεατρολόγος ήταν μεταξύ των τυχερών που κατέκτησαν χθες το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «The Voice».


Με μοναδικό «όπλο» τη φωνή τους, οκτώ από τα δέκα άτομα που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στις «Blind auditions» του τρίτου επεισοδίου έκαναν τους coaches να πατήσουν τα buzzer τους και να γυρίσουν προς το μέρος τους, ώστε να τους διεκδικήσουν ο καθένας για την ομάδα του. Δυστυχώς, καμία πολυθρόνα δεν γύρισε για τον Χρήστο Σαντικάι. Ο πιτσιρικάς, τον οποίο γνωρίσαμε πριν από χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Alter να ερμηνεύει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι πλέον 19 χρόνων και πέρασε από οντισιόν για μια θέση στο «The Voice». Δεν τα κατάφερε όμως…


Από εκείνους που προκρίθηκαν, οι τρεις βρέθηκαν στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, άλλοι τρεις επέλεξαν τη Δέσποινα Βανδή και από έναν κατάφεραν να προσελκύσουν ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Μελίνα Ασλανίδου. Ο 34χρόνος Βασίλης Αξιώτης, που κατέπληξε και τους τέσσερις coaches, ασχολείται με τη μουσική είκοσι χρόνια. Είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ηθοποιός, αλλά και καθηγητής φωνητικής. Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει να παίζει σε γνωστά μιούζικαλ, όπως το «Rent» και το «Fame». Φέτος ο Βασίλης εμφανίζεται στην «Annie». Και ως τραγουδιστής όμως μετράει συνεργασίες με τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Πάνο Μουζουράκη και την Αντα Λιβιτσάνου, με την οποία είναι και καλός φίλος. Από τις πιο σημαντικές στιγμές στην πορεία του ήταν το support που έκανε σε συναυλία των Iron Maiden.


Η μόλις 22 Μαΐων Νατάσα Βενέτη ήταν μία ακόμη περίπτωση φωνής που διεκδικήθηκε και από τους τέσσερις coaches. Βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών της στο σύγχρονο τραγούδι, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και τα τελευταία τρία χρόνια εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η 29χρόνη Μαρία Ελενα Κυριάκου είναι φιλόλογος και διατηρεί το δικό της φροντιστήριο στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου ζει με τα τρία παιδιά της. Τα απογεύματα παρακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια μαθήματα φωνητικής και -όπως εξομολογήθηκε στους τέσσερις coaches που ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της- η ζωή της δίχως τη μουσική είναι κενή. Για τον 22χρόνο Αγγελο Μπουτακίδη από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας πατήθηκαν επίσης όλα τα buzzers. Ο πατέρας του, τραγουδιστής κι εκείνος, ήταν ο άνθρωπος που του χάρισε τις πρώτες του γνώσεις στην κιθάρα και την ερμηνεία.


Η αφορμή να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μουσική η Φανή Τσελέπη από τον Βόλο ήταν η νίκη της στον τοπικό διαγωνισμό Kazarma Music Festival. Είναι 22 χρόνων και φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές της στη θεατρολογία, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και εργάζεται σε ένα ρεμπετάδικο στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Ο 16χρόνος Γιούρι Μελικόβ ταξίδεψε από το Παραλίμνι της Κύπρου για το «The Voice» και κατάφερε να κάνει μόνο τον Μιχάλη των Stavento να γυρίσει. Ο πατέρας του κατάγεται από την Αρμενία και η μητέρα του είναι Κύπρια ρωσικής καταγωγής. Ο Παύλος Δούνης από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στα 17 του να τραγουδάει σε γκρουπάκια. Σήμερα, σε ηλικία 26 ετών πλέον, δουλεύει στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη κάνοντας συναυλίες.


Η Ειρήνη Καλαμαράκη, τέλος, έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη, αλλά έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από 12 ετών σπουδάζει φωνητική, παίζει κιθάρα και πιάνο, ενώ έχει κάνει απόπειρες να μάθει και σαξόφωνο. Μόλις τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως τραγουδίστρια κι έχει συνεργαστεί με τη Χαρούλα Λαμπράκη και τον Δημήτρη Τσαουσάκη.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...