Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

H Στικούδη χορεύει (και τα λέει) ωραία

Μιλά για το σέξι τηλεοπτικό Dancing που προκάλεσε τσουνάμι ενθουσιασμού στους άντρες, την κρίση και του ξενιτεμένους φίλους της.


Η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι μόνο σέξι. Σαφώς η εξωτερική της εμφάνιση εντυπωσιάζει, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη έχει κι άλλα χαρίσματα. Δουλεύει σκληρά, παθιάζεται με αυτό που κάνει κάθε φορά, τολμά να ρισκάρει, είναι αυθεντική, έχει θέληση, επιμονή, φιλοδοξίες και ταλέντο σε αφθονία. Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν που κατάφερε να διανύσει χιλιόμετρα χορεύοντας και να φτάσει απόψε στον ημιτελικό του «Dancing with the stars 4».
 
«Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό» λέει η ίδια στην «Espresso της Κυριακής». «Οταν μου προτάθηκε να πάρω μέρος στο show, μου άρεσε αμέσως η ιδέα, διότι σκέφτηκα ότι μέσα από αυτό θα είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα για τον χορό, ο οποίος συνδέεται άμεσα με το τραγούδι. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα από χορούς ζευγαριών και λάτιν. Είχα ασχοληθεί μόνο με τους free style, σε hip hop και urban pop ρυθμούς, λόγω της δουλειάς μου. Ετσι, χρειάστηκε να μάθω από το μηδέν συγκεκριμένες κινήσεις και τεχνικές, κάτι που ήταν δύσκολο στην αρχή. Κι όμως, κατάφερα να κάνω πράγματα που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα, από δύσκολες χορευτικές κινήσεις μέχρι lifts. Ακόμη και τώρα δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να κάνω τέτοια πράγματα. Ευτυχώς που υπάρχουν τα βίντεο στο YouTube να μου τα θυμίζουν και να καμαρώνω γι’ αυτά. Νομίζω ότι σε αυτό το show ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα όριά σου. Το ένιωσα αυτό που σου λέω και το απόλαυσα πραγματικά».


Ούσα πλέον δύο βήματα από την… πηγή, η Κατερίνα θέλει να δει τον εαυτό της στον τελικό του διαγωνισμού. «Είμαστε τόσο κοντά, που ναι, θέλω να τα καταφέρω να φτάσω μέχρι το τέλος. Ακόμη και να μη γίνει αυτό όμως, νιώθω κερδισμένη γιατί πήρα πολλά πράγματα από τη συμμετοχή μου στο show». Η ίδια αποφεύγει να κάνει προβλέψεις για τους… συναγωνιστές της χορευτές, καθώς -όπως αναφέρει- όλα τα ζευγάρια κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. «Αλλωστε αυτό το “Dancing” υπήρξε ανατρεπτικό από την αρχή. Εγιναν αποχωρήσεις που δεν τις περίμενε κανείς» υπογραμμίζει.


Μία από αυτές ήταν της Ευαγγελίας Αραβανή, η οποία θεωρείτο φαβορί. Η αποχώρησή της είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Η επιστροφή της ως guest star όμως την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να χορέψει με την Κατερίνα και τον Ηλία, ήταν ένα γεγονός που γράφτηκε στην ιστορία του «Dancing with the stars». Το σέξι, χορευτικό τρίο τους έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να… λικνιστούν κι αυτά στον ρυθμό της μουσικής, ανεβάζοντας την τηλεθέαση στα ύψη και τη θερμοκρασία εντός κι εκτός στούντιο στο… κόκκινο.


Δικαίως λοιπόν ανταμείφθηκαν με τέσσερα δεκάρια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. «Η συνεργασία με την Ευαγγελία ήταν μοναδική για μένα. Χαίρομαι πολύ που χορέψαμε μαζί και συντονιστήκαμε τόσο καλά στον ρυθμό» σχολιάζει η Κατερίνα. «Το γεγονός ότι την ήξερα από παλιά το έκανε πιο εύκολο όλο αυτό. Και βέβαια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον παρτενέρ μου, τον Ηλία, που έβαλε την υπογραφή του σε αυτήν τη χορογραφία, η οποία άρεσε τόσο πολύ και εντυπωσίασε. Εξάλλου, αυτός είναι ο στόχος μας κάθε Κυριακή» προσθέτει.


Οσο για το σέξι outfit με τα κρόσσια που μοίρασε… εγκεφαλικά; «Εντάξει, από την αρχή του “Dancing” βλέπουμε κρόσσια. Απλώς τώρα είδαμε δύο κρόσσια μαζί και αυτό έκανε πιο έντονο το αποτέλεσμα» αναφέρει γελώντας η όμορφη τραγουδίστρια. Η ίδια πάντως δεν γέλασε καθόλου με μια ανυπόστατη φήμη που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά, ότι, δηλαδή, γνωστός επιχειρηματίας πρότεινε στα δύο κορίτσια να χορέψουν στο πριβέ πάρτι του, αντί του εξωφρενικού ποσού του 1.000.000 ευρώ. «Δεν ξέρω από πού ξεκίνησε αυτό, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω, γιατί δεν έχω και όρεξη για μηνύσεις» μας δήλωσε ορθά κοφτά όταν ζητήσαμε το σχόλιό της.


Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars 4» η Κατερίνα Στικούδη έχει μόνο καλά πράγματα να πει. «Τα σχόλιά τους είναι ξεχωριστά και η κριτική τους έχει βάση. Πάντοτε αιτιολογούν αυτό που λένε. Πήραμε και τα 4 δεκάρια, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ωραία λόγια που είπε για μένα σε κάποιο live η κυρία Δανδουλάκη. Είχε πει ότι δεν βασίζομαι μόνο στην εικόνα, αλλά και στη δουλειά και ότι είμαι επαγγελματίας. Χαίρομαι πολύ που αναγνωρίστηκε αυτό. Πρώτη φορά είπε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση τόσο ωραία λόγια για μένα. Την ευχαριστώ θερμά και θα τα έχω πάντα στην ψυχή μου».


Παράλληλα με τις πρόβες στον χορό η Κατερίνα συνεχίζει ακάθεκτη τις live εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Vox. Εκεί τραγουδάει τρεις φορές την εβδομάδα με τους Χρήστο Χολίδη, Πάνο Καλλίδη και Χρύσπα. «Με χαροποιεί το γεγονός ότι όπου να ‘ναι συμπληρώνουμε τέσσερις μήνες εκεί και πάμε καλά, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι σε αυτήν την παρέα. Γνωριζόμασταν από πριν και οι τέσσερις και πιστεύω ότι αυτό βοήθησε στο να ταιριάξουμε τόσο καλά». Μετά το φινάλε του «Dancing with the stars» η Κατερίνα θα μπει στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει το νέο της single, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ έχει βάλει στο πρόγραμμα για τα μέσα Μαρτίου και το επόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ της. Το τελευταίο σουξέ της «Μ’ ένα σου φιλί» πάντως συνεχίζει να ακούγεται δυνατά στα κλαμπ κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Αναπόφευκτα, η συζήτηση με την Κατερίνα πηγαίνει και στη σημερινή πραγματικότητα. Οπως λέει, εύχεται να μην αγριέψουν άλλο τα πράγματα σε ό,τι αφορά την οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά να αρχίσουμε επιτέλους να βλέπουμε λίγο φως στην άκρη του τούνελ. «Δεν είναι ωραίο πράγμα να χάνεις τους φίλους σου, επειδή ξενιτεύονται, ούτε να υπάρχουν γύρω μας τόσοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Βλέπω μεγάλη απογοήτευση στα πρόσωπα των ανθρώπων. Εύχομαι το 2014 να μας φέρει περισσότερη χαρά. Είμαι αισιόδοξη και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς».


Το κεφάλαιο «γάμος»


Για τα προσωπικά της η νεαρή τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλάει στις συνεντεύξεις της. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση με τον μουσικό Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico), δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως. Σε ερώτησή μας αν αποδείχτηκε σωστή η πάγια τακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια να μην προβάλλει την ιδιωτική της ζωή, απαντά πως δεν τίθεται θέμα τακτικής.


«Απλώς είμαι ο εαυτός μου. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να υποδυθώ ή να παρουσιάσω κάτι που δεν είμαι. Βρίσκομαι στον χώρο εννέα χρόνια και υπήρξα αυθεντική και αληθινή από την πρώτη στιγμή» ξεκαθαρίζει. Σε ό,τι αφορά τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, η Κατερίνα πιστεύει ότι δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται. «Για την ώρα δεν είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Αργότερα όμως θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά».


Κοπλιμέντα για την «κούκλα» Δούκισσα Νομικού


Ωραία είναι τα λόγια της Κατερίνας για την παρουσιάστρια του show Δούκισσα Νομικού: «Είναι μια κούκλα. Μου αρέσει πολύ σε αυτόν τον ρόλο. Της πηγαίνει. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια η Δούκισσα. Γενικότερα μου αρέσει να βλέπω τα κορίτσια με τα οποία ξεκινήσαμε μαζί να κάνουν πράγματα. Χαίρομαι που δίνεται χώρος και σε εμάς». Τα καλύτερα όμως τα φυλάει για τον παρτενέρ της στο χορευτικό… ταξίδι με τ’ αστέρια Ηλία Μπούτση.


«Θεωρώ ότι στάθηκα τυχερή. Είναι εξαιρετικό παιδί και υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, γεγονός που φαίνεται στα video, στα live, σε όλα. Ακόμη και τις φορές που δεν ένιωθα καλά στις πρόβες, ο Ηλίας είχε έναν μοναδικό τρόπο να με κάνει να ξεπερνάω τα προβλήματά μου και να με παρασύρει στον ρυθμό του χορού και της μουσικής. Πραγματικά δεν θέλω να χαθούμε μετά το τέλος του show, γιατί αυτούς τους τρεις μήνες ήμασταν μαζί καθημερινά παραπάνω από οκτώ ώρες και είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε πολύ καλά».


Στον αποψινό ημιτελικό θα δούμε τη σέξι κοκκινομάλλα να ξεδιπλώνει στην τηλεοπτική πίστα την πορεία της στο «Dancing with the stars» μέσα από ένα σόλο χορευτικό.


«Εχουμε συνδυάσει hip hop και salsa, ενώ ζήτησα από τον Ηλία να βάλουμε στη χορογραφία και κάτι από το προσωπικό μου στιλ. Ουσιαστικά, θα δείξω χορεύοντας πώς από hip hop “χορεύτρια” κατέληξα μέσα από αυτό το show να γίνω μια… Λατίνα!».


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...