Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Eurojackpot: Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ,...

Φτιάχνει «Βερσαλίες» για μεγιστάνες!

Ο εκκεντρικός Κινέζος (και ζάπλουτος) Στέφεν Χανγκ θα χτίσει ξενοδοχείο στο Μακάο που θα προσφέρει βασιλική αίγλη.

Μια επίσκεψή του στα ανάκτορα των Βερσαλιών ήταν αρκετή για να πάρει την απόφαση να φτιάξει τις δικές του «Βερσαλίες», από τις οποίες όμως θα βγάζει χρήμα.

Γοητευμένος από το μεγαλείο των ανακτόρων, ο εκκεντρικός Κινέζος μεγιστάνας Στέφεν Χανγκ ετοιμάζεται να προσφέρει βασιλική αίγλη και πολυτέλεια σε ξενοδοχείο που φτιάχνει στο Μακάο, στοιχηματίζοντας ότι ο πελάτης του θα αισθάνεται σαν πραγματικός βασιλιάς.

Πρώην τραπεζίτης και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας, τον οποίο αποκαλούν και «βασιλιά των καζίνων», έδωσε στο ξενοδοχείο το όνομα «Louis XIII» (Λουδοβίκος 13ος), του Γάλλου βασιλιά δηλαδή, επί της βασιλείας του οποίου χτίστηκαν τα ανάκτορα των Βερσαλιών. Ο 55χρονος μεγιστάνας ανέθεσε την εσωτερική διακόσμηση των χώρων στην πριγκίπισσα Τάνια των Βουρβόνων της Πάρμα, απόγονο του Λουδοβίκου του 13ου, που είναι σχεδιάστρια στο επάγγελμα. Στο ξενοδοχείο, που αναμένεται να εγκαινιαστεί το 2016, η προεδρική σουίτα θα είναι η πιο ακριβή του κόσμου, καθώς θα κοστίζει 100.000 ευρώ η μία διανυκτέρευση. Φυσικά, οι παροχές υπόσχεται να είναι τέτοιες που θα αξίζουν τα λεφτά τους.

Ο Χανγκ τα κάνει όλα αυτά όχι μόνο για να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά και για να προσφέρει σε βαθύπλουτους, όπως εκείνος, την ευκαιρία να νιώσουν σαν το σπίτι τους – ή ακόμα καλύτερα.

Ο Κινέζος μεγιστάνας, που έχει θέση στον κατάλογο του περιοδικού «Forbes» με τους 40 πιο πλούσιους του Χονγκ Κονγκ, διαθέτει αμέτρητα ποσά για την εμφάνισή του, που είναι αρκετά εκκεντρική, αλλά και για την 25χρονη σύζυγό του Ντέμπορα, η οποία είναι πρώην μοντέλο.

Ο Χανγκ αγοράζει πάντα ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών μόδας, έχει όμως ιδιαίτερη αγάπη για τις δημιουργίες της Donatella Versace, του Jean Paul Gaultier, του Christian Louboutin και τα αξεσουάρ Louis Vuitton.

Τις περισσότερες φορές ωστόσο οι επιλογές του ή οι εξτρίμ συνδυασμοί που κάνει «σκοτώνουν» την έννοια της κομψότητας. Στην αρχή ο 55χρονος Χανγκ φορούσε κοστούμια όπως οι περισσότεροι επιχειρηματίες. Μέτα όμως σκέφτηκε να κάνει «παρεμβάσεις» στο στιλ του. Αδυναμία του επιχειρηματία και της συζύγου του είναι τα κοσμήματα με διαμάντια (προτιμούν ιδιαίτερα τα κομμάτια του οίκου Graff). Τελευταία ο εκκεντρικός Κινέζος έχει κάνει χρυσές και κόκκινες ανταύγειες στα μαλλιά του. Το χρυσό τού αρέσει, ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα της δόξας για τους Κινέζους.

Το γούστο του αποτυπώνεται επίσης στο διαμέρισμά του στο Μπελ Ερ του Χονγκ Κονγκ. Συνδυάζει το πολύ κλασικό με το πολύ μοντέρνο. Το σαλόνι θυμίζει γαλλικά παλάτια, ενώ στον χώρο φιγουράρει κι ένα χρυσό χρηματοκιβώτιο, η κουζίνα πάλι είναι υπερσύγχρονη, ενώ το κρεβάτι τους καλύπτεται από γούνα γκρι αλεπούς. Στο γκαράζ είναι σταθμευμένα κάμποσα πολυτελή αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία μία κίτρινη Rolls Royce και μία κόκκινη Bentley. Τέλος, ένα τέτοιο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει υπερπολυτελές γιοτ. Το «El Diablo», όπως το ονομάζουν, έχει μήκος τριάντα μέτρα.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...