Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Βαϊς κρατάει τον Κάμπελ

Με τα χρήματα από το «χρυσό» deal με τους Αραβες οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αγοράσουν τον Κοσταρικανό επιθετικό από την Αρσεναλ.


Ολοένα και φουντώνει το σενάριο που θέλει τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου να ετοιμάζονται να δαπανήσουν τα χρήματα από την πώληση του Βλάντιμιρ Βάις ή μέρος αυτών για την αγορά του Τζόελ Κάμπελ από την Αρσεναλ.


Εξάλλου το «χρυσό» deal με τους Αραβες απέφερε περισσότερα από 4.000.000 ευρώ στα «ερυθρόλευκα» ταμεία, δηλαδή σχεδόν το ποσό που φέρεται να ζητούν οι «κανονιέρηδες» για την παραχώρηση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις βρετανικές εφημερίδες, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα ήταν ικανοποιημένη με μια πρόταση ύψους 5.000.000 ευρώ. Οπως και να ‘χει πάντως, η επιθυμία των Πειραιωτών για παραμονή του Κάμπελ στο λιμάνι και μετά την ολοκλήρωση του ετήσιου δανεισμού του είναι δεδομένη, όμως στην παρούσα φάση προέχει το πώς θα καλυφθεί το κενό του Βάις που μετακόμισε στο Κατάρ.


Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού είναι πολλά (Λεγεάρ, Γκουεγέ, Ρέγες, Λεόν, Μολό και Κακουτά), ωστόσο ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ τους. Η κλεψύδρα για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχει σχεδόν αδειάσει και γι αυτό δεν αποκλείεται να κληθεί να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά άμεσα ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο.


Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, υπάρχει ικανοποίηση για το «διπλό» στην Ξάνθη και τις εμφανίσεις των Μάικλ Ολαϊτάν και Αριέλ Ιμπαγάσα. Πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην αυριανή (20.00) μάχη με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για τους «8» του Κυπέλλου.


Στο μεταξύ, η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου να παραμείνει ανοιχτή η Θύρα 7 στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/2) για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι οι θύρες που θα κλείσουν θα είναι η 3 και η 4, χωρητικότητας 2.000 θεατών. Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για πανό (με ρατσιστικό περιεχόμενο) που είχε αναρτηθεί στον αγώνα με την Αντερλεχτ στη φάση των ομίλων.


«Ο Μίτσελ δεν πίστευε σε εμένα»


Τον βασικό λόγο που τον ώθησε να περάσει την πόρτα της εξόδου του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ο Βλάντιμιρ Βάις. «Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω πως χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό και νιώθω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που είχα να παίξω στην κορυφαία ελληνική ομάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνώρισα πολλούς καλούς ανθρώπους, όμως δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ένιωθα πως δεν υπήρχε η απαιτούμενη πίστη από τον προπονητή μου προς εμένα. Διαφωνούσαμε σε βασικά θέματα με τον Μίτσελ, οπότε ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ομαλά η συνεργασία μας και ότι πρέπει να φύγω.


Με αμοιβαία συμφωνία καταλήξαμε ότι η αποχώρησή μου από το δυναμικό της ομάδας δεν θα ήταν πρόβλημα. Λύσαμε τη συνεργασία μας και χωρίσαμε σαν φίλοι. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να προκριθεί στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσει το νταμπλ» είπε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κλείνοντας υποστήριξε ότι δεν τον εξέπληξαν οι αντιδράσεις του κόσμου για την απόφασή του να μεταγραφεί στη Λεκβίγια του Κατάρ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...