Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Η Μπέσσυ Μάλφα πώς αντιδρά όταν την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα»

H Μπέσσυ Μάλφα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της...

«Πλαστική» απολογία από την Τζένιφερ Λόρενς

Στα τρολ του διαδικτύου που την κατηγορούν ότι έκανε...

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Θεοδόσης Φυλακτός: «Λασκαραίοι» Kickboxers

Άφησαν για λίγο τον πύργο των Λασκαραίων στη Μάνη...

«Μόνος» στη λεωφόρο των αστεριών στο L.A. ο Κέβιν Μακάλιστερ

Ο απίθανος μπόμπιρας Κέβιν Μακάλιστερ, που αντιμετωπίζει μόνος του...

Ψάχνουν μέσω Κούπα την άκρη του νήματος για την απόδραση των Τρικάλων

Στα ίχνη των αλλοδαπών που διοργάνωσαν τη στρατιωτικού τύπου επιχείρηση για να διευκολύνουν την ομαδική απόδραση των βαρυποινιτών ομοεθνών τους από τις φυλακές Τρικάλων τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τη σύλληψη στα Τίρανα του συνεργάτη του Μάριον Κόλα, Ιλίρ Κούπα (φωτό).


Ηδη στην πρωτεύουσα της Αλβανίας βρίσκεται κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας που είχαν δώσει στην αλβανική αστυνομία τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού. Ο Κούπα είχε ήδη δημιουργήσει σπείρα και είχε προλάβει να διαπράξει μία ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο μεγάλου εμπορικού κέντρου της πόλης. Και αυτό θα είναι το εμπόδιο για την έκδοσή του, αφού θα παραμείνει στην πατρίδα του ώστε να δικαστεί.


Οι Ελληνες αστυνομικοί που προσπαθούν να του αποσπάσουν πληροφορίες για τη μεγάλη απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων έχουν στα χέρια τους κάποια στοιχεία για το κύκλωμα των Αλβανών που διοργάνωσαν τη φυγή του Κόλα και των συνεργών του. Μάλιστα, λέγεται πως τους ανθρώπους που εκείνο το βράδυ «γάζωσαν» με τα καλάσνικοφ τις σκοπιές των φυλακών Τρικάλων τους ενώνουν «δεσμοί αίματος», καθώς φέρεται να είναι συγγενείς μεταξύ τους.


Τρία από τα άτομα που πυροβόλησαν τους φύλακες στα Τρίκαλα φαίνεται πως δεν έχουν φύγει από την Ελλάδα και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται σε ληστρικές συμμορίες στη χώρα μας. Ωστόσο έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη, τα οποία προσπαθούν να αξιοποιήσουν οι Αρχές για να φτάσουν στον εντοπισμό τους.


Αλλωστε, όπως λένε οι πληροφορίες, όταν οι Ελληνες αστυνομικοί επιστρέψουν από την Αλβανία πιθανώς θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά για τα σκοτεινά σημεία αυτής της απόδρασης, αλλά και της μετέπειτα δράσης των δραπετών, που άφησαν πίσω τους δολοφονημένους μία νεαρή κοπέλα και έναν αστυνομικό.
       
ΘΕΟΔ. Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Παγιδευμένοι»: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναταραχές

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά «Παγιδευμένοι» και φέρνει...

Ματσούκα – Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγο και το γιο γνωστού κυρίου της σόουμπιζ!

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η σύζυγος και ο...

Cine Δέσποινα: Επιστολές… αγάπης και φωτογραφίες των σταρ της εποχής με την «κυρα-Γιώργαινα»

Εχοντας περάσει έξι ημέρες από την ταφή της Δέσποινας...

«Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε την ανάγκη του μπροστά σε όλους στα διαλείμματα της εκπομπής…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια...

Χώρισαν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους λόγω απιστίας

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού του γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε. Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμου

Παντρεύεται ο Φίλιππος Πλιάτσικας – Η αναγγελία του γάμου του

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα ντυθεί γαμπρός δεύτερη φορά στα...

«Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει, του άρεσα»

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης...