Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Καυτός χορός με… μαύρο στρινγκ!

Οι ανατροπές στα φαβορί, οι αφίξεις από άλλον πλανήτη και το παραλίγο «ατύχημα» της καυτής Μπιγιονσέ.

Με το γαλλικό συγκρότημα Daft Punk να ανακηρύσσεται απόλυτος θριαμβευτής της βραδιάς, αλλά το απόλυτο hit του να χάνει από ένα outsider, ένα «γαμήλιο» εύρημα και μια παραλίγο αποκάλυψη του στήθους της Μπιγιονσέ on stage η 56η τελετή απονομής των βραβείων Grammy κατάφερε να κρατήσει καθηλωμένο το κοινό για 3,5 ολόκληρες ώρες.


Τα Οσκαρ της μουσικής κατάφεραν να είναι φέτος διαφορετικά. Οι Daft Punk σάρωσαν στο διαγωνιστικό κομμάτι αποσπώντας στο σύνολο τέσσερα βραβεία -για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς, το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το καλύτερο dance/electronica άλμπουμ και την καλύτερη εμφάνιση συγκροτήματος-, ενώ έδωσαν το εκκεντρικό στίγμα τους με τις διαστημικές στολές με τις οποίες επέλεξαν να εμφανιστούν για να τα παραλάβουν.


Η έκπληξη ωστόσο ήρθε με την ανακοίνωση του καλύτερου τραγουδιού, όταν ακούστηκε το όνομα της 17χρονης Λορντ από τη Νέα Ζηλανδία. Το κομμάτι της «Royals» απέσπασε τη σημαντικότερη ίσως διάκριση της βραδιάς, ενώ η φανερά έκπληκτη και αμήχανη ερμηνεύτριά του έφυγε στην πορεία και με δεύτερο αγαλματίδιο, για την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία της χρονιάς.


«Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να γίνει απόψε» είπε χαρακτηριστικά, φανερά συγκινημένη, γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να θέσει εκτός μάχης μεγάλα ονόματα της ποπ, όπως η Κέιτι Πέρι, ο Μπρούνο Μαρς και η Πινκ.


Η Τέιλορ Σoυίφτ, αν και από κεκτημένη ταχύτητα πετάχτηκε από την καρέκλα της θεωρώντας ότι το δικό της όνομα θα ακουστεί, έχασε τελικά το βραβείο καλύτερου κάντρι άλμπουμ από την Κάσι Μασγκρέιβς, η Αντέλ βραβεύτηκε από το κρεβάτι του πόνου, λόγω ασθενείας, στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού για οπτικά μέσα, για το «Skyfall», ενώ ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ και ο Ρίνγκο Σταρ ξέχασαν την παλιά τους κόντρα και ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για να παραλάβουν το τιμητικό βραβείο για τους Beatles. Οσον αφορά τη μουσική δωματίου, ο δικός μας Λεωνίδας Καβάκος δεν κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία καλύτερης ερμηνείας μουσικής δωματίου/μικρού συνόλου, καθώς το βραβείο πήγε στο συγκρότημα Roomful of Teeth.


Την on stage παράσταση ωστόσο έκλεψε μακράν η Μπιγιονσέ με την εκρηκτική της χορογραφία κατά την ερμηνεία του «Drunk in love», στο πλευρό του συζύγου της Τζέι Ζ, ο οποίος απέσπασε το βραβείο καλύτερης συνεργασίας για το «Holy Grail» με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ και το αφιέρωσε στην κόρη τους Μπλου Αϊβι. Το μαύρο στρινγκ κορμάκι που επέλεξε να φορέσει η εμφανώς αδυνατισμένη Μπιγιονσέ παραλίγο να την προδώσει, αφού σε μια ατυχή κίνησή της αποκάλυψε τα μαύρα patch με τα οποία είχε καλύψει τις θηλές της, ξυπνώντας μνήμες από Τζάνετ Τζάκσον στο Super Bowl. Αμέσως μετά το twitter πήρε φωτιά, με σχόλια για τα παραλίγο αποκαλυπτήρια, αλλά και παράπονα από πολλούς γονείς για το σέξι χορευτικό.


Ο γάμος των gay


Υπό τους ήχους του «Same Love» και φόντο τα εκκλησιαστικά βιτρό που γέμισαν τη σκηνή, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου 33 γκέι και στρέιτ ζευγάρια στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των βραβείων Grammy. Με την Queen Latifah σε επίσημο ρόλο δημάρχου, καθώς έχει την εξουσιοδότηση της κομητείας του Λος Αντζελες να τελεί γάμους, και τη Μαντόνα σε ρόλο… κουμπάρας να τραγουδά καταχειροκροτούμενη το «Open your heart» μετά την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων, οι διοργανωτές των βραβείων Grammy πήραν ξεκάθαρη θέση απέναντι στο μείζον θρησκευτικό ζήτημα των γάμων ομοφυλοφίλων και εκτόξευσαν τα ποσοστά τηλεθέασης στα ύψη. Η Κέιτι Πέρι, από την πλευρά της, μάλλον ετοιμάζεται ήδη να «ραφτεί», καθώς ήταν η τυχερή που έπιασε την ανθοδέσμη.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...