Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 29/1/2014

ΚΡΙΟΣ
Βγείτε έξω με οικείους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική.


ΤΑΥΡΟΣ
Είστε υπερβολικά δραστήριοι τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή όμως θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε σταθερή θέση. Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε. Οταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Για να έχετε πολλές κατακτήσεις πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκείς και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα θα συμβάλει στο να εμφανιστούν οι νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.


ΛΕΩΝ
Κάντε τρόπο ζωής πράγματα που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λιτότητα, όμως θα είναι με περισσότερη ουσία. Ετσι θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι. Οι απαιτήσεις των γύρω σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια και οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες. Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.


ΖΥΓΟΣ
Εχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Οπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς τον ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα σας χρειαστεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Επειτα από μια μεγάλη περίοδο αυτός ο μήνας θα αποτελέσει το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας θα σας ωθήσει να κάνετε νέες επενδύσεις. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα σε όρια ώστε να μη χαρακτηριστείτε ανήθικοι από κάποιους. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποδράστε από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει.


ΙΧΘΥΕΣ
Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς οι συναλλαγές σας και θα καταλάβετε τους τρόπους που επιτυγχάνεται η σύμπνοια. Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο ουσιαστικά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...