Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Μια… δροσοσταλιά στο ελληνικό σινεμά!

Το τραγούδι του πατέρα της Νίκου Νομικού «συνόδευε» την (πανέμορφη) Δούκισσα στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Λιμουζίνα», όπου πρωταγωνιστεί.

Δροσοσταλιά μου… Ενα από τα ωραιότερα τραγούδια του Νίκου Νομικού θα μπορούσε να είχε γραφτεί για την πανέμορφη κόρη του που έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά. Η Δούκισσα Νομικού -έστω χωρίς γνώσεις υποκριτικής, αλλά με τη δροσιά των νιάτων της- κέρδισε τον πρώτο γυναικείο ρόλο στην ταινία του Πάνου Παναγιωτόπουλου «Λιμουζίνα», η οποία προχθές έκανε επίσημη πρεμιέρα με πολλούς λαμπερούς προσκεκλημένους.

Στον κινηματογράφο Νιρβάνα όπου προβλήθηκε το φιλμ όλα τα φλας έπεσαν στη Δούκισσα, η οποία έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον πατέρα της και την επίσης πανέμορφη μητέρα της Ούρσουλα, που κάποτε έκανε κι εκείνη τα δικά της βήματα στην πασαρέλα.

Η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars 4» και νεόκοπη ηθοποιός (την οποία θα δούμε στις 8 Φεβρουαρίου και ως Ωραία Ελένη στη σκηνή του Παλλάς) φαίνεται πως αντιλαμβάνεται την τύχη-βουνό που είχε, να βρίσκεται σε μια ταινία που φέρει την υπογραφή ενός από τους καλύτερους σκηνοθέτες μας.

«Οταν ο κύριος Παναγιωτόπουλος μου έκανε την πρόταση, είχα άγνοια κινδύνου. Δεν καταλάβαινα και είπα αμέσως “ναι”. Κάναμε τα γυρίσματα πάρα πολύ γρήγορα και όταν πια έγινε αυτή η ειδική προβολή για τους συντελεστές και είδα ανάμεσα σε ποιους ηθοποιούς είμαι, η καρδιά μου χτύπησε πάρα πολύ γρήγορα.

Εκεί κατάλαβα τι έκανα» δηλώνει η ίδια για το πρώτο της κινηματογραφικό εγχείρημα. Στο φιλμ υποδύεται μια Γαλλίδα από τη Λιμόζ, την Κολέτ, που ξεκινά ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Συντροφιά της έχει τον Γερμανό Μαξ (Αντριαν Φρίλινγκ) που είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά και τον Ελληνα συγγραφέα Μάρκο (Νίκος Κουρής) που την ακολουθεί σε ένα «οδοιπορικό ενηλικίωσης». Σκοπός της Κολέτ είναι να δοκιμάσει το καινούργιο της αυτοκίνητο, αλλά και να διαλέξει το ιδανικό ταίρι. Πρόκειται για κωμωδία παρεξηγήσεων, ένα σύγχρονο παραμύθι που ξεκινάει από το Παρίσι της δεκαετίας του ʼ60 και φτάνει στην Ελλάδα του σήμερα.

Το καστ των σημαντικών ηθοποιών απαρτίζουν ο Λευτέρης Βογιατζής (στο κύκνειο άσμα του στον κινηματογράφο), αλλά και οι Δημήτρης Καταλειφός, Παύλος Χαϊκάλης, Τάκης Σπυριδάκης, Σταμάτης Φασουλής, Ακύλλας Καραζήσης, Στάθης Λιβαθινός, Δημήτρης Πιατάς, Μάκης Παπαδημητρίου.

Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν βέβαια και πολλοί συνεργάτες της Δούκισσας από το show χορού, όπως ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Αλέξης Κωστάλας, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Στικούδη, η η Κλέλια Πανταζή, αλλά και πολλοί ακόμα, ανάμεσά τους ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παντελής Βούλγαρης και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...