Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Πέμπτη 30/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να φανείτε θετικοί απέναντι στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις. Εάν έχετε φροντίσει ήδη να έχετε διορθώσει τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την καριέρα σας σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας θα καταλάβετε τις προθέσεις τους. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε σε άλλους να επεμβαίνουν στη ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Εάν δεν θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάνε τα νεύρα σας με τα προβλήματα προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λειτουργήστε μυστικά εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε να δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και μην κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε σωστά την κατάλληλη στιγμή, ώστε να αποφύγετε σπασμωδικές αντιδράσεις.


ΛΕΩΝ: Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους, αντί να περιμένετε να τα ανακαλύψουν μόνοι τους. Επειδή κάποιες φορές ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπικό, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι σε αυτό. Να θυμάστε ότι η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε μια συζήτηση στην οποία δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά. Βάλτε σε μια τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει εδώ και καιρό.


ΖΥΓΟΣ: Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στον σύντροφό σας. Μόνο με τη λογική θα μπορέσετε να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει πρόβλημα. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα νέο άτομο που μπήκε στη ζωή σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε τις λύσεις που αναζητούσατε. Πλέον ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και άλλον τρόπο συμπεριφοράς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες. Το κλίμα είναι γόνιμο και οι αλλαγές που επιθυμείτε δεν αργούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, μια που οι αρνητικές σκέψεις δεν βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να βάζετε κανόνες στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Απ’ ό,τι φαίνεται, σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με τα άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.


ΙΧΘΥΕΣ: Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Στις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Είναι η ώρα να γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...