Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τα πακέτα και το πακέτο

Ο Ολυμπιακός βάζει στα ταμεία του 15.000.000 ευρώ από την πώληση του Μήτρογλου και κλείνει άμεσα τους Βαλντέζ και Τρέχο (ή Πέρες).


Η μετακίνηση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ φέρνει στα «ερυθρόλευκα» ταμεία ένα εντυπωσιακό -για τα ελληνικά δεδομένα- ποσό και, παράλληλα, δίνει το σήμα για τη μεταγραφική αντεπίθεση του Ολυμπιακού.


Ο «πιστολέρο» που μπήκε χθες το απόγευμα στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο αναμένεται σήμερα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα. Μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια 4,5 χρόνια και θα του αποφέρει ετησίως περίπου 2.500.000 ευρώ! Από την άλλη πλευρά οι νταμπλούχοι, που παίρνουν 15.000.000 ευρώ από την πώληση του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, έχουν κάνει τις δικές τους κινήσεις.


Κατ’ αρχήν, ο Νέλσον Βαλντέζ προορίζεται να καλύψει το κενό που αφήνει στο ρόστερ η αποχώρηση του «Μητρογκόλ». Ο Παραγουανός φορ με τη μεγάλη καριέρα σε Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ, Ρουμπίν Καζάν και Βαλένθια αναμένεται να πιάσει λιμάνι (ως δανεικός) από την Αλ Τζαζίρα. Σφήνα στην απόκτηση του 30χρονου φορ μπήκε η Ελτσε. Ωστόσο οι Πειραιώτες, με καλύτερη πρόταση και με δυνατό «χαρτί» την παρουσία του Μίτσελ, απέσπασαν το «ναι» του παίκτη και απομένουν τα τυπικά.


Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες οι Πειραιώτες θα ανακοινώσουν και δεύτερη μεταγραφή. Μαζί με τον Βαλντέζ αναμένεται «πακέτο» στο λιμάνι και παίκτης που θα παίζει όχι μόνο στα άκρα ως «αντι-Βάσις», αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Η πρώτη επιλογή είναι ο Οσκαρ Τρέχο. Ο 26χρονος Αργεντινός (με το ιταλικό διαβατήριο) αποτελούσε διακαή πόθο του «ερυθρόλευκου» τεχνικού από το περασμένο καλοκαίρι. Ουσιαστικά είναι ο βασικός στόχος για να καλύψει το κενό του Σλοβάκου, που συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ. Οι συζητήσεις τόσο με την ομάδα του, την Τουλούζ, όσο και με τον ίδιο βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αφορούν κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.


Ομως, ακούγεται έντονα ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άλλη μία επιλογή, σε περίπτωση που στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή με τον 25χρονο άσο. Πρόκειται για τον Παραγουανό άσου της Βιγιαρεάλ, Ερνάν Πέρες. Οπως λέγεται, αρχικά είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με το «κίτρινο υποβρύχιο» για δανεισμό, αλλά στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι και η προοπτική της αγοράς του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με δύο παίκτες πρώτης γραμμής και επιλογές του προπονητή του.


Χθες έκλεισε και τυπικά η μετακίνηση του Ράφικ Τζιμπούρ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αφού ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.500.000 ευρώ.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....