Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Γράφει βιβλίο για τον Ολάντ

Η συνέντευξη της Τριερβελέρ και η «απειλή» να βγάλει στη… φόρα όσα προηγήθηκαν του χωρισμού της από τον πρόεδρο.

H προσωπική ζωή του Φρανσουά Ολάντ, που βγήκε στα περίπτερα, μπορεί να βγει και στα βιβλιοπωλεία. Η Βαλερί Τριερβελέρ «απείλησε» ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γράψει βιβλίο για τον χωρισμό της, τον οποίο δεν περίμενε, όπως υποστηρίζει, παρά τις φήμες οι οποίες, όπως ομολογεί, ακούγονταν κατά καιρούς.

Παραδέχεται ωστόσο πως τελευταία δεν περνούσαν ιδανική φάση με τον Γάλλο πρόεδρο. Το βιβλίο που ενδεχομένως θα γράψει σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερες λέξεις από αυτές με τις οποίες ο Ολάντ επέλεξε να ανακοινώσει τη λήξη της σχέσης τους.

«Χρησιμοποίησε 18 λέξεις. Τόσοι ήταν και οι μήνες που έμεινα στο πλευρό του μετά την εκλογή του στην προεδρία» σχολίασε η πρώην πρώτη κυρία, που μίλησε τόσο στο «Paris Match» όσο και στο «Parisien».

Δεν πρόσθεσε κάτι περισσότερο σχετικά με το βιβλίο, αλλά σίγουρα ήθελε να δώσει στον Γάλλο πρόεδρο μια πρόγευση για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τον ταράξει όσο την τάραξε. Εξάλλου, η επικοινωνία τους πλέον γίνεται γραπτώς. Αποκάλυψε ότι έχει απαντήσει στα SMS που της έστειλε ο Ολάντ όσο εκείνη βρισκόταν στην Ινδία.

«Ανησυχούσε για τη διεξαγωγή του ταξιδιού και για την υγεία μου» σημείωσε. Δεν δίστασε να μιλήσει και πάλι για τα αισθήματά της, όταν έμαθε -την παραμονή των αποκαλύψεων του περιοδικού «Closer»- ότι ο σύντροφός της είχε παράλληλη σχέση με τη Ζιλί Γκαγέ. Υποστήριξε ότι είναι περισσότερο απογοητευμένη, παρά θυμωμένη, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά «χρειάζονται δύο για να αγαπηθούν, αλλά μόνο ένας για να εγκαταλείψει».

Στην κουβέντα που έκανε με δημοσιογράφο του «Paris Match», επιτρέποντας τη δημοσιοποίησή της, η Τριερβελέρ υπογράμμισε ότι όσο περίεργο και αν ακούγεται, δεν περνάει περίοδο κρίσης. «Δεν είναι ο πρώτος μου χωρισμός. Ο χωρισμός αυτός ήταν βίαιος, επειδή προβλήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης» τόνισε, ενώ άλλη μία φορά καταφέρθηκε στον αμοραλισμό της πολιτικής ζωής. «Η πολιτική είναι ένας κόσμος στον οποίο η προδοσία έχει ένα τίμημα και αυτές δεν είναι οι δικές μου αξίες» τόνισε. Επ’ αυτού μίλησε -με την ίδια διαδικασία- και στο περιοδικό «Parisien», όπου υπογράμμισε ότι αυτή και ο Ολάντ δεν έζησαν με τον ίδιο τρόπο την εξουσία.

«Εσπασε κάτι. Θα προτιμούσα μια φυσιολογική ζωή. Με αυτόν τον τρόπο ίσως ήμασταν ακόμα μαζί σήμερα. Εγώ ξέρω ποια είμαι, μπορώ να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Είμαι ελεύθερη» δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας πολλές αιχμές για τη μετάλλαξη που έχει υποστεί ο πρώην σύντροφός της εξαιτίας της εξουσίας.

Υπερθεματίζοντας για το πόσο δεν την ενδιέφεραν τα μεγαλεία, είπε στο «Paris Match»:

«Βρέθηκα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, μες στη χλιδή. Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αλλά η μητέρα μου ήταν ταμίας και ο πατέρας μου είχε χάσει το ένα του πόδι. Μεγάλωσα σε εργατικές κατοικίες. Υπήρχε μια τεράστια διαφορά.

Τους τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα πόσο τυχερή ήμουν». Και οι δύο συνεντεύξεις της Τριερβελέρ δεν ήταν ακριβώς συνεντεύξεις. Ηταν συζητήσεις που είχε με τους δημοσιογράφους, στους οποίους έδωσε την άδεια να τις μεταφέρουν στο κοινό τους. Επισημαίνεται δε ότι η πρώην πρώτη κυρία σταματούσε συχνά πυκνά και άλλαζε τη διατύπωσή της, ενώ -όπως αποκάλυψε ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού σε τηλεοπτική του συνέντευξη- δήλωσε ότι δεν της άρεσε και πολύ η φωτογραφία που επελέγη για την πρώτη σελίδα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...