Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οταν ο χρόνος (για τους star) είναι χρήμα!

Ηθοποιοί και αθλητές πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό γνωστών εταιριών ωρολογοποιίας.


Θεωρείται το απόλυτο αντρικό κόσμημα, επομένως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι ακριβότεροι οίκοι ρολογιών επιλέγουν πάντα τα πιο γοητευτικά και ισχυρά ονόματα από τον χώρο της showbiz και του αθλητισμού για να διαφημίσουν τα νέα μοντέλα τους.


Από το 2003, οπότε έκαναν το ντεμπούτο τους στην αγορά, οι χρονογράφοι «Breitling for Bentley» έγιναν συνώνυμο του βρετανικού στιλ, επομένως η επιλογή του Ντέιβιντ Μπέκαμ ως παγκόσμιου πρεσβευτή του brand κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε. Το concept της φωτογράφισης, που έλαβε χώρα στην έρημο της Καλιφόρνιας από τον Αμερικανό φωτογράφο Αντονι Μάντλερ, είχε σκοπό να αναδείξει την αρρενωπή, macho πλευρά του χαρακτήρα του πρώην ποδοσφαιριστή, πράγμα που αποδείχτηκε εξαιρετικά εύκολο.


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αντιθέτως, φωτογραφήθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό για τις ανάγκες της διαφήμισης του Omega Seamaster, όπως άλλωστε επιβάλλει το όνομα της συλλογής. Ο άλλοτε πιο γοητευτικός άντρας του κόσμου ποζάρει στο πηδάλιο ταχύπλοου ατενίζοντας τον ορίζοντα.


Η ελβετική εταιρία Tissot, από την πλευρά της, ως επίσημος «χρονομετρητής» της διεθνούς ομοσπονδίας μπάσκετ FIBA, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει έναν άνθρωπο από τον χώρο του μπάσκετ για τον ρόλο του «παγκόσμιου πρεσβευτή» της. Και βρήκε τον ιδανικό στο πρόσωπο του σταρ του NBA και αρχηγού της εθνικής Γαλλίας Τόνι Πάρκερ, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε το συμβόλαιό του με την εταιρία στο κατάστημα των Champs Elysee στο Παρίσι και όχι στη Ζυρίχη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η Tissot να τιμήσει την καταγωγή του.


Ενα από τα μεγάλα ονόματα που επέλεξε η ελβετική TAG Heuer για να συμμετάσχουν στη νέα καμπάνια της με τίτλο «Οι ιππότες της σύγχρονης εποχής» είναι και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Μαζί με τον Λούις Χάμιλτον, τη Μαρία Σαράποβα και τον Τάιγκερ Γουντς ο Αμερικανός σταρ επιλέχθηκε από τους υπευθύνους μάρκετινγκ της εταιρίας ως πρότυπο ισχυρής θέλησης για την κατάκτηση της επαγγελματικής καταξίωσης, η οποία ωστόσο συνοδεύεται και από περιβαλλοντικές ανησυχίες. «Θα μπορούσε να αναπαυθεί στις δόξες του και να απολαύσει το χολιγουντιανό στάτους του. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όμως, λάτρης της φύσης, χρησιμοποιεί τη δύναμή του για κάτι περισσότερο» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της, η Tag Heuer.


Αγαπημένα παιδιά των οίκων υψηλής ωρολογοποιίας είναι μακράν οι τενίστες. Από τις πλέον μακρόχρονες χορηγίες στον χώρο του τένις είναι αυτή ανάμεσα στη Rolex και τον Ρότζερ Φέντερερ. Η εταιρία εξαγόρασε την αφοσίωση του Φέντερερ το 2006 αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που αποτελούσε τότε το πιο επικερδές deal στον κόσμο ανάμεσα σε εταιρία ρολογιών και αθλητή. Εκτοτε ο Ελβετός ζωντανός θρύλος του τένις πρωταγωνιστεί σε όλες τις καμπάνιες της και κυκλοφορεί μόνιμα εκτός και εντός γηπέδου με κάποιο από τα μοντέλα της προσωπικής συλλογής του.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...