Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ιιππικός όμιλος (με ένα enter) από την Αθηνά «Ω»

Το site A&D sport horses που δημιούργησε η χρυσή κληρονόμος με τον σύζυγό της Αλβάρο με φωτογραφικό υλικό από αγώνες και στιγμές με και χωρίς σέλες.

Το πιο λαμπερό ζευγάρι του αθλητισμού -και ένα από τα πιο χλιδάτα του κόσμου- τώρα και στο… διαδίκτυο. Τη δική τους προσωπική σελίδα στον κυβερνοχώρο απέκτησαν πριν από λίγο καιρό η πλούσια κληρονόμος Αθηνά Ωνάση και ο γοητευτικός σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Το διάσημο ζευγάρι είναι οι διαχειριστές του site της εταιρίας τους A&D sport horses, μέσα από το οποίο οι φαν τους μπορούν να ενημερωθούν για τα πάντα γύρω από τα βιογραφικά τους στοιχεία, αλλά κυρίως για τις πλούσιες αθλητικές επιδόσεις τους.


Σημαντική θέση στη σελίδα του ζευγαριού κατέχουν τα 18 φημισμένα (και πανάκριβα) άλογά τους, με τα οποία πραγματοποιούν μερικές από τις πιο πετυχημένες εμφανίσεις τους σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Grand Prix.


Στην απόφασή τους για τη δημιουργία αυτής της σελίδας συνετέλεσε το γεγονός της εντυπωσιακής πορείας της Αθηνάς Ωνάση στο άθλημα της ιππασίας, ενώ ο Αλβάρο θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιππείς του κόσμου με σημαντικές διακρίσεις και κύπελλα. Στην ιστοσελίδα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες τους και όχι μόνο, αφού δεν είναι λίγα τα καρέ με το διάσημο ζευγάρι σε ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές. Με τον τρόπο αυτό η Αθηνά και ο Αλβάρο βάζουν οριστικό τέλος στις φήμες που κατά καιρούς θέλουν τη σχέση τους να περνά κρίση και να βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη διάλυση του γάμους τους. Μέσα από τα βιογραφικά τους γίνεται αναφορά και στην πρώτη τους γνωριμία, η οποία έγινε όταν η έφηβη ακόμα Αθηνά προπονούνταν στον διάσημο ιππικό όμιλο των Βρυξελλών Pessoa’s horse, από τον παγκοσμίου φήμης ιππέα Nelson Pessoa. Βεβαίως το ζευγάρι αναφέρεται και στον γάμο του που τελέστηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι στις 3 Δεκεμβρίου του 2005 στο Σάο Πάολο.


Παρ’ όλα αυτά, η ιστοσελίδα είναι πασιφανώς «Ντοντακεντρική», αφού οι δικές του φωτογραφίες είναι πολλαπλάσιες από τις δικές της. Ωστόσο είναι αλήθεια ότι ο φανατικός του διαδικτύου και των social media είναι ο ντε Μιράντα, αφού διαθέτει προφίλ, όπου ανεβάζει πολλές οικογενειακές φωτογραφίες, σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η Αθηνά όχι.


Να θυμίσουμε ότι η μοναδική κληρονόμος του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση το 2013 χάρισε στην ελληνική ιππασία τη μεγαλύτερη διεθνή παρουσία που είχε ποτέ. Με τα χρώματα της Ελλάδας η τελευταία Ωνάση έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων τον Αύγουστο στο Herning της Δανίας, όπου ιππεύοντας τη φοράδα της Camille Z προκρίθηκε στον τελικό και κατέλαβε τη 14η θέση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της έως σήμερα. Ακόμη, η Αθηνά έλαβε μέρος την ίδια χρονιά σε πλήθος διεθνών αγώνων σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, με σημαντικότερους τους 12 αγώνες πέντε αστέρων του Global Champions Tour 2013, όπου σε όλους προκρίθηκε στα Grand Prix καταλαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις. Επίσης προκρίθηκε και συμμετείχε και στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Βαρκελόνη που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο. Η σημαντική παρουσία της στάθηκε αφορμή για πρώτη χρονιά φέτος το όνομά της να φιγουράρει μεταξύ των κυριών της χώρας μας που διεκδίκησαν τον τίτλο της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας για το 2013 στο δημοψήφισμα που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Ειδικά για φέτος η διοίκηση της ομοσπονδίας ιππασίας επέλεξε την Αθηνά Ωνάση και την πρότεινε στον ΠΣΑΤ ως καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια στο άθλημα. Η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν έβδομη στον αγώνα της σειράς του Παγκόσμιου Κυπέλλου CSI-W 5* στο Οσλο της Νορβηγίας, στην προσπάθειά της για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης το 2014.


Κλικ και Grand Prix!


Μπορεί η διεύθυνση του site να έχει το όνομα εκείνου, όμως οι επισκέπτες φτάνουν σε αυτό (κυρίως μέσω Google) πληκτρολογώντας το όνομα εκείνης. Σύμφωνα με το Alexa rank, που καταγράφει την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων, σχεδόν επτά στους 10 επισκέπτες του dodamiranda.com αναζητούν πληροφορίες για την Αθηνά Ωνάση πληκτρολογώντας αυτό το όνομα, ενώ ένας στους 10 την αναζητεί ως Αθηνά Ωνάση ντε Μιράντα. Ο ίδιος ο Ντόντα, σύμφωνα με το Αlexa, φέρνει στην ιστοσελίδα μόλις το 10,9% των επισκεπτών. Η συμμετοχή τους στο Trump Invitational Grand Prix που διοργάνωσε ο λάτρης της ιππασίας Ντόναλντ Τραμπ, στις αρχές του έτους, εκεί που ήταν καλεσμένη η αφρόκρεμα των αθλητών της ιππασίας, με θεατές μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη (που πλήρωσαν ο καθένας 1.200 δολάρια για να παρακολουθήσουν τους 36 αναβάτες) έφερε μεγάλη επισκεψιμότητα στη σελίδα, όπου πάντως οι χρήστες δεν βρήκαν σχετικές φωτογραφίες.


Οι χρυσές επενδύσεις που χλιμιντρίζουν


Η Αθηνά και ο Αλβάρο έχουν ξοδέψει σημαντικό μέρος της περιουσίας τους προκειμένου να αποκτήσουν τα άλογά τους. Είναι φανερό ότι ειδικά τους τελευταίους μήνες έκαναν τη μεγαλύτερη επένδυση στην επιχείρησή τους, καθώς μέσα σε ένα εξάμηνο «ενίσχυσαν» τους στάβλους τους με εννέα νέα χρυσής αξίας άλογα, πληρώνοντας μυθικά ποσά για να τα αποκτήσουν. Από τα νέα «καμάρια» της επιχείρησης είναι ο 5χρονος Den ham Blue R, η αγορά του οποίου έγινε παγκόσμια είδηση, ενώ το τελευταίο απόκτημά τους (οι υπογραφές έπεσαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα) είναι ο Clouwni, ηλικίας δέκα ετών, ένα άλογο που έχει ήδη σημειώσει τεράστιες επιτυχίες σε αγώνες. Λίγες ημέρες νωρίτερα η Αθηνά είχε προσθέσει στα δικά της άλογα την οκτάχρονη Rose Valon, ακόμη ένα κορυφαίο άλογο αγώνων. Ισως αυτές οι επενδύσεις ήταν και η αιτία που το ζευγάρι ανέβαλε το «Athina Onassis Show» του 2013, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το σόου του 2014 ετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...