Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Από «νταλικέρης» μπόμπος στο σανίδι

Ο Ντίνος Ποντικόπουλος (μετά τις αντιδράσεις για τη διαφήμιση) επέστρεψε στο θέατρο -Τι ισχυρίζεται για τον σάλο που προκλήθηκε.

Ο «γκέι νταλικέρης» του διαφημιστικού σποτ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος είναι τώρα ο… «Μπόμπος» στην παιδική παράσταση «Μίλα Μήλα μαγικά» στο θέατρο Φούρνος. Εχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο σανίδι και τον κινηματογράφο, ο ηθοποιός Ντίνος Ποντικόπουλος που υποδύθηκε τον επίμαχο ρόλο μιλάει εφ’ όλης της ύλης στην «Espresso».


Ηταν πριν από περίπου έναν χρόνο όταν εταιρία παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνδέθηκε με σποτ που έδειχνε οδηγό νταλίκας να υποδέχεται στο όχημά του νεαρό ταξιδιώτη, ο οποίος έκανε ωτοστόπ, με την ερώτηση «Που πάει το αγόρι;» για να πάρει την απάντηση: «Τορίνο». Κατόπιν, ενώ ο ίδιος συνέχιζε να οδηγεί, ο διάκοσμος της καμπίνας γινόταν ροζ κι ο φορτηγατζής έλεγε με νόημα στον συνεπιβάτη του: «Θα περάσουμε πρώτα μια βόλτα απ’ την Καβάλα».


Μέσα στις πρώτες μέρες προβολής της η διαφήμιση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνδικαλιστικού φορέα των αυτοκινητιστών, καθώς και της Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδας και τελικά αποσύρθηκε. «Νομίζω ότι δημιουργήθηκε αδικαιολόγητα όλος αυτός ο σάλος εκείνη την περίοδο. Ηταν ένα χιουμοριστικό διαφημιστικό και τίποτα περισσότερο» λέει ο ηθοποιός.


«Εχω δει άλλες διαφημίσεις που ενώ τα μηνύματα τους είναι στ’ αλήθεια προσβλητικά, περνάνε στο ντούκου. Δεν λέω πως οι γκέι είναι όπως ο νταλικέρης του σποτ.


Ο χαρακτήρας είχε μια δόση υπερβολής, αλλά δεν νομίζω ότι προσβάλαμε κανέναν. Θεωρώ υποκριτικές τις αντιδράσεις. Εχω φίλους γκέι και δεν άκουσα από κανέναν κάτι άσχημο. Μάλιστα, ένας με τον οποίο συζήτησα μου είπε ότι όποιος γκέι είναι συνειδητοποιημένος δεν έχει τέτοια προβλήματα».


Στο Πολυτεχνείο


Ξεκινώντας από το Πολυτεχνείο, σπουδάζοντας Ναυπηγική, ο Ντίνος Ποντικόπουλος κατέληξε στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει συναντηθεί επί σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο αξέχαστος Λάκης Καραλής, η Λυδία Κονιόρδου και η Μιμή Ντενίση. Αξιόλογες υπήρξαν και οι διεθνείς κινηματογραφικές συμμετοχές του, όπως ο σχετικά πρόσφατος ρόλος του παπά στη γαλλική ταινία «Νικόστρατος» με τον Εμίρ Κοστουρίτσα.


Εδώ και λίγες μέρες πρωταγωνιστεί ως «Μπόμπος» στο παιδικό θεατρικό «Μίλα μήλα μαγικά», που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 15.00, στο θέατρο Φούρνος, από την ομάδα «Αστροναύτες».


«Η παράσταση περνάει το μήνυμα της αλληλεγγύης, που είναι και το ζητούμενο στις μέρες που διανύουμε» σχολιάζει ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι τα παιδιά είναι οι καλύτεροι θεατές.


«Αν δεν περνούν καλά ή βαριούνται, θα το δείξουν. Δεν έχουν το τακτ των ενηλίκων. Τα παιδιά είναι αυθόρμητοι, ειλικρινείς και καθαροί θεατές» λέει ο Ντίνος Ποντικόπουλος, ο οποίος συμμετέχει επίσης στη μουσικοθεατρική ομάδα The Masterz of the Stringz, κάνοντας κατά διαστήματα live σε… ψαγμένα σημεία της πόλης.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...